Végleg elbúcsúzott az Upper East Side
2012. december 23. 08:32
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Kár,hogy vége lett!
♥
2012. december 25. 19:18
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Zokogok. Az utolsó részekben már tudni lehetett, hogy ki is GG, és én nagyobb csattanóra számítottam, de örültem, hogy Eric és Jenny is visszatért a végére(kár, hogy nem többre). Néhány hónap múlva végignézem újból a sorozatot, sőt, majd a könyveket is szeretném elolvasni, most, hogy tudok mindent. Mondjuk én eleve jobban szerettem az első három évadot, talán Taylor miatt. Annyira sokat formált a stílusomon, szerintem mindenkién, aki nézte. Rettentően fog hiányozni, köszönöm a sok-sok évet, amíg folyamatosan néztem. "Xo Xo, Gossip Girl"
2012. december 27. 23:11
|
|
evelyn2000új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 184539 offline
|
Imádtam a sorozatot. Ez volt az egyik kedvencem,ami nagy szám,mert sok sorozat van,amit szeretek,de nagyon válogatós vagyok közöttük. Ha egy sorozat igazán jó,akkor szeretem,de ha béna akkor hanyagolom. És a Gossip Girl nekem egy áttörés volt! Példát és stílust is vettem a szereplőktől. Sírtam,nevettem a sorozattal! Köszönöm Gossip Girl. Kedvenc mondatom,amit majdnem minden héten elmondok: " XOXO Gossip Girl
"
2013. január 02. 16:10
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
Nagyon fog hiányozni Dan, Nate, Chuck, Serena, Blair, és az összes olyan karakter, akit ráadásul még utáltam is. Upper East Side, hmmm... Imádlak NYC, xoxo
2013. március 10. 07:21
|
BeYourselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 197383 offline
|
imádtam,és nagyon sajnálom,hogy vége van
2013. május 12. 14:15
|
|
vani9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201853 offline
|
nagyon szerettem a sorozatot
de szerintem már itt volt az ideje,hogy vége legyen!lehet,hogy mér a 3.évadnál abba kellet volna hagyni..mert hát végülis tini sorozatnak indult és végül mi lett belöle?!
a 4,5 és a 6.évadban már szinte felnőttek voltak.és a végén már mindenki mindenkivel volt,mindenki megváltozott mindeki balhésabb lett.hát nem tudtam kihozzni már semmit! de azért nagyon szerete a sorozatot de itt volt az ideje
de szerintem már itt volt az ideje,hogy vége legyen!lehet,hogy mér a 3.évadnál abba kellet volna hagyni..mert hát végülis tini sorozatnak indult és végül mi lett belöle?!
a 4,5 és a 6.évadban már szinte felnőttek voltak.és a végén már mindenki mindenkivel volt,mindenki megváltozott mindeki balhésabb lett.hát nem tudtam kihozzni már semmit! de azért nagyon szerete a sorozatot de itt volt az ideje
2013. május 17. 14:37
Sajnálom mvel imádom a sorozatot bár még 2 teljes évad elöttem ál. azzal elleszek még egy ideig
2013. október 26. 15:16
Kar hogy vege lesz de meg csak az 5.-evadnal tartok
2014. április 28. 14:12
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Nagyon kedvencem ez a sorozat
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: