Végleg elbúcsúzott az Upper East Side
2012. december 19. 18:01
|
|
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline
|
Annyira sajnálom, hogy vége van:'( Soha nem lesz ennél jobb sorozat a világon, na jó talán még egy van...De a lényeg, hogy most nagyon szomorú vagyok, hogy végleg vége..Blair és Chuck számomra a kedvenc páros, és szerintem a sorozat méltó kép lezárta ezt a szálat és persze, hogy happy end-del:)Az hogy ki valójában Gossip Girl, az én véleményem szerint nm volt a legjobb döntés, de ezenkívül a sorozat legalább annyira tökéletes volt, mint maga Blair Waldorf, aki az örök példalép <3
2012. december 19. 18:06
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
Kikiih én is nemrég kezdtem el,azt hiszem,eddig mindössze 3 epizódot láttam,de már most nagyon tetszik! (: mi lesz még a későbbiekben?
nagyon gratulálok a színészeknek,a producereknek,a rendezőknek,magának a sorozatnak,mert nagyon hossz és sikeres utat jártak be! (:
nagyon gratulálok a színészeknek,a producereknek,a rendezőknek,magának a sorozatnak,mert nagyon hossz és sikeres utat jártak be! (:
2012. december 19. 18:53
Az egyik legjobb sorozat volt. Én sajnos csak idén januárban kezdtem el nézni, viszont egyből a kedvencem lett. Tegnap megnéztem a záróepizódot, nagyon tetszett és sosem fogom elfelejteni ezt a 6 évadot. Elképesztően jó sorozat volt, nagyon sajnálom hogy vége. Bár 6 évad után már nehéz mit kitalálni, viszont a záróepizód legvége érdekes volt, kíváncsi lettem volna egy folytatásraxd De ez a 6 évad nagyon jó volt, az egyik legjobb sorozat a világon. Az, hogy ki GG egyébként nem nagyon sokkolt, mert amikor megtudtam hogy fiú, egyből ...-ra gondoltam, és így is lett. És tényleg köszönöm a sorozatnak ezt a sok élményt, sosem fogom elfelejteni mennyire is szeretem ezt a sorozatot.
2012. december 19. 19:19
|
|
EmilyFan97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 82 Csatolások: 51 Azonosító: 135532 offline
|
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy vége lett. A kedvenc sorozatom <3
A történet, a szereplők és színészek, a helyszín mind tökéletes. Chuck és Blair az örök páros, Blair pedig tényleg egy példakép. Igazi életművész.A befejezés is méltó volt a sorozathoz,legszívesebben mindig csak újranézném. A kis Bass-től teljesen elolvadtam és örültem a Happy End-nek,de máris hiányzik egy újabb rész.
A történet, a szereplők és színészek, a helyszín mind tökéletes. Chuck és Blair az örök páros, Blair pedig tényleg egy példakép. Igazi életművész.A befejezés is méltó volt a sorozathoz,legszívesebben mindig csak újranézném. A kis Bass-től teljesen elolvadtam és örültem a Happy End-nek,de máris hiányzik egy újabb rész.
2012. december 19. 19:54
|
|
huszikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 179768 offline
|
NEEEE! IMÁDTAM !! MÁR MEGNÉZTEM !!! MAJDNEM SÍRTAM !! feliratosan iss nagyon jóó !!! de most előről kezdem az 1. évadtóóóól
;( DAN A GOSSIP GIRL ! BART MEGHAL ! FOREVER GOSSIP GIRL <3
2012. december 19. 20:56
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
imádtam ezt a sorozatot!! különösen Blair szerepéhez kötődtem hisz én is olyan karakter vagyok mint ő!!! nagyon nagyon imádtam Chuck-ot is hisz ő az a pasi akiről lányok milliói álmodoznak!! Nate, őt mindig is szerettem!! Serena nem volt olyan szimpatikus, akárcsak Jenny!!! Dan pedig .... hát róla nem tudok sokmindent mondani!!
De a kényeg az hogy nagyon nagyon hiányozni fog a Gossip Girl!! sosem felejtem el!!
De a kényeg az hogy nagyon nagyon hiányozni fog a Gossip Girl!! sosem felejtem el!!
2012. december 19. 21:00
Nagyon szeretem !
Kár, hogy vége lett.MÉg néztem volna nagyon sokáig!
2012. december 19. 22:29
Nagyonagyonnagyon szerettem|szeretem ezt a sorozatott, sajnálom h már vége. :c ♥
Little Jenny.♥
Little Jenny.♥
2012. december 20. 16:26
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Rettenetesen fog hiányozni...
Már négy nap eltelt de nem hiszem el,hogy vége
Már négy nap eltelt de nem hiszem el,hogy vége
2012. december 20. 20:51
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Annyira sajnálom, meg is sirattam a végét, hiába volt a számomra legjobb és legtökéletesebb vég. Egy remek sorozat búcsúzott egy megérdemelt véggel. Imádtam és örökké fogom!
XoXo: GG
XoXo: GG
2012. december 21. 14:30
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Kár hogy vége lett a sorozatnak,szerintem is ez az egyik legjobb sorozat
2012. december 21. 17:13
Nem akarok senkit se megbántani, de engem sose tudott igazán lekötni ez a sorozat. Az első évadnak kb. a felét láttam, tovább egyszerűen nem bírtam nézni. Néhány jelenetnél úgy elbambultam, hogy arra se emlékeztem, hogy éppen mi történt 2 másodperce. Ettől függetlenül, valahogy furcsa, hogy vége van. Furcsa lesz, hogy nem fogok olyasmi híreket olvasni, ahol éppen az egyik szereplőt siratják, vagy egy másikat köszöntenek. No de mindegy. GGG=Goodbye Gossip Girl.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: