Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 19. 12:45
Biztos rettenetesen romantikus lehet, hogy az újságokban olvassák vissza, mit tervez a másik neki, ahelyett, hogy mondjuk meghitt körben, családilag ünnepelnék a karácsonyt. Már megint a pénz, a pénz, a pénz. Nem értem egyszerűen, hogy mégis miért kell erről szólnia egy sztárkapcsolatnak, hogy minél többet költesz rá, annál jobban bizonyítod, hogy hú, de mennyire odavagy érte. Mellesleg meg nem is a mi dolgunk. Cs*sszék el a kapcsolatukat csöndben, nekem miért kell tudnom, hogy ilyen kezdeti időszakban Taylor mire költi a pénzét?
2012. december 19. 14:31
|
|
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline
|
Csak nekem jött le úgy,hogy Taylor megakarja vásárolni Harryt??!! xd
2012. december 19. 16:59
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ők megtehetik, én azért nem költenék ennyit egy ajándékra, ha Tay vagy Harry helyében lennék. Ez rengeteg pénz! Ők talán tisztában sincsenek ezzel. Azért aranyosak, én ugyanúgy szeretem Taylort, mint azelőtt, hogy összejött Harryvel.
1 felhasználónak tetszik:
k.dora
2012. december 19. 17:19
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Ha boldogok legyenek, egyébként az éhezőket is segítik csak te még ennyit sem tudsz!!
2012. december 19. 17:30
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
KicsiCsillagKittikee nekem is úgy jött le...
2012. december 19. 18:02
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
k.dora, mondd, te normális vagy? elhiszem, h majd megőrülsz az irigységtöl, h Taylor nemcsak az egyik legjobban kereső híresség a világon és a világ legjobb pasijával jár, de könyörgöm, nem vagy te egy kicsit, nemis tudom...hibbant? amúgy néha pofám leszakad az embereken..gondolom Harry rajtad kívül senki mással nem járhatna mi, te mindegyiküket lehordanád fűnek fának..mi van, mit használja ki?._. szerintem jó hogy egymásra találtak és annyira szeretik egymást, h még a drága ajándékokat is megveszik egymásnak. Én annyira sajnálom őket, h az ilyenek, mint te totál elítélik a kapcsolatukat, szted Harry mit fondolna rólad, ha hallaná, h mit mondasz a csajára..valószínüleg olyan szavakkal illetne, mint te Taylort. (Na jó, ő túl kedves és aranyos ahhoz, h bárkit lehordjon..o.o)
2012. december 19. 19:43
Jó nekik, hogy megtehetik!
Elody, totálisan egyetértek!
2012. december 19. 19:49
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
vegyen neki kit érdekel.. -.-"
2012. december 19. 20:07
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Elody nem értek veled egyet, hisz valljuk be Taylor-nak egy évbe volt 13 pasija, míg egy rendes embernek max. 2-3! És Ő sajnáltatja magát, hogy milyen pórul jár a palikkal? Ugyan már, sőt mikor szakít valakivel megjelenik egy új dala... amivel a pasit állítja be rossznak! És nyakamat merem rá tenni, hogy Harry sorsa is ez lesz 1-2 hét múlva!
2012. december 19. 21:17
TheDanush köszönöm, leírtad amire gondoltam!
Ami az egyéni véleményt illeti, én örülök, hogyha Harry boldog.Kimondhatatlanul. De ahogy én látom, nem látszik annak.Mintha Swift hatással lenne rá, és nem jó irányban... sajnálom, akik szeretik Taylort, de nekem ez a véleményem a dolgokról.
Ha meg milliókat akar költeni Harryre, tegye, ami neki jól esik.
Ami az egyéni véleményt illeti, én örülök, hogyha Harry boldog.Kimondhatatlanul. De ahogy én látom, nem látszik annak.Mintha Swift hatással lenne rá, és nem jó irányban... sajnálom, akik szeretik Taylort, de nekem ez a véleményem a dolgokról.
Ha meg milliókat akar költeni Harryre, tegye, ami neki jól esik.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.