Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 18. 20:06
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
De a szerelmet meg lehet venni, de az érzéseket nem..
attól még hogy drága marhaságokra pazarolja a pénzét, az még nem garancia arra hogy a pasi is megmarad..
2012. december 18. 20:08
istenem Taylor akadjál már le Hazzáról-.-
szerencsétlen.Harry térj már észhez!! Taylor ezt neked:)! http://kepgep.hu/2012/12/15/main/-2.gif
2012. december 18. 20:08
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
hát ja aki megteheti
2012. december 18. 20:11
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Hát igen azért az igazi érzéseket nem lehet megvenni..És szálljatok már le róluk! Én úgy gondolom nem a mi dolgunk, hogy Harry helyett döntsünk! Persze mondhatunk akármit, de azért valljuk be a Directionerek véleménye nem sokat számít ha ilyen dolgokról van szó. Ne üssük bele az orrunkat Hazza magánéletébe.!
2012. december 18. 20:13
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Néha emlékeztetnem kell magam, hogy az oldalon található ipari mennyiségű gyerekes kommentek abból származnak, hogy... nos... sok a gyermek.
Komolyan lassan élvezem is, ahogy a kis, agyonhype-olt de alapjáraton ártalmatlan, magát country műfajbelinek valló ifjú popénekesnőt szapuljátok, csak azért, mert a másik agyonhype-olt kedvenceitek egyikével merészelt kapcsolatba lépni. Sokan ezt le is írjátok, mármint, hogy utálatoknak ez az egyetlen valós forrása, de szerintem fel sem tűnik nektek sem.
Komolyan lassan élvezem is, ahogy a kis, agyonhype-olt de alapjáraton ártalmatlan, magát country műfajbelinek valló ifjú popénekesnőt szapuljátok, csak azért, mert a másik agyonhype-olt kedvenceitek egyikével merészelt kapcsolatba lépni. Sokan ezt le is írjátok, mármint, hogy utálatoknak ez az egyetlen valós forrása, de szerintem fel sem tűnik nektek sem.
2012. december 18. 20:24
|
|
Cinnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 188971 offline
|
Példakép a Beatles a vándájreksönnek? Hát, nem látszik...a Beatles az egyik legjobb popbanda volt, legendák! Ezek, meg mik? Kis cicafiúk... De legalább nevetségesnek tartja a srác a hasonlítgatásokat...azok is, hogy jut eszébe valakinek ilyen különböző embereket egymáshoz mérni? Érdekes, azt kell mondjam.
2012. december 18. 20:28
|
|
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline
|
Harry biztos örülne neki! Am meg a kapcsolatuk nem érdekel, alapból útálom Taylor-t, Harry-t szeretem, nekem olyan mindegy h járnak-e vagy nem, de legalább Harry kicsit magasabbra rakhatta volna a mércét!
2012. december 18. 20:34
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
A szeretet nem azon múlik hogy ki mennyit költ a másikra... Egy esti közöl romantikus filmezés felér több 1000 márkás híres baromi drága dologgal... Ha komolyan az a lényeg hogy jaj kaptam egy ilyen ajándékot és nekem überelnem kell akkor az nem igaz szerelem... Nem is igaz kapcsolat! Ez az én véleményem és kérek mindenkit hogy ne szóljon be... Haylor-ról is megvan a véleményem de az egy másik dolog!
2012. december 18. 21:30
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Inkább költené énektanárra... -.-" XD
2012. december 18. 21:45
azért ha már ennyi cikk jelenik meg róluk jó lenne tudni h járnak e vagy sem, mert eddig az volt h csak kamu, de nem úgy tűnik
am meg igaza van kesty-nek egy este együtt töltött éjszaka mozizás meg ilyesmik nálam is többet érnek mint akárhánymillió akármi ajándékba
am meg igaza van kesty-nek egy este együtt töltött éjszaka mozizás meg ilyesmik nálam is többet érnek mint akárhánymillió akármi ajándékba
2012. december 18. 21:45
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ha szeretik egymást, ha nem, mindenesetre elég sokat költenek egymásra. Már ha igaz. És ezek után egyik se merje azt mondani, hogy az egyik kihasználja a másikat. De inkább nem állok le vitatkozni.
2012. december 18. 21:46
Úristen! Hogy mik mennek itt! Imádom, mikor az úgy nevezett "igazi" rajongók úgy szidják Taylort, ahogy csak tudják, mikor szerintem sokkal értelmesebb lenne, ha elfogadnák, hogy kedvencük boldog. Ja, és időt is lehet spórolni vele.
És tudom, hogy van az a pletyka, hogy Harry nem boldog, sírt és a többi, de ha nem lenne boldog, szerintem már dobta volna a csajt, nem?
És az én véleményem szerint az, hogy mennyit költenek egymásra magánügy.
És tudom, hogy van az a pletyka, hogy Harry nem boldog, sírt és a többi, de ha nem lenne boldog, szerintem már dobta volna a csajt, nem?
És az én véleményem szerint az, hogy mennyit költenek egymásra magánügy.
2012. december 18. 21:53
Skeeter: lehet h ha nem boldog akkor már rég dobta volna, DE ni van ha a menedzserek akarják? Elvégre Miss Swift albuma most jelent vagy jelenik (f*szom tudja) meg amit muszáj reklámozni. És vajon melyik híres tini bálvány, brit akcentussal megáldott banda lenne tökéletes ha nem a 1D arra h ebben segítsék Tay-t?
2012. december 18. 22:31
Én ezt nem hiszem el!Ez a csaj már nagyon ráakadt Harry-re...ha a cicát ennyire boldogitja a pénz hát..csodálkozom hogy már nem pénzből van ruhája!
DE UTÁLOM EZT A LÁNYT!!!!
DE UTÁLOM EZT A LÁNYT!!!!
2012. december 19. 05:53
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
nem mindegy hogy miket vásárolnak egymásnak? Az ő magánügyük..
2012. december 19. 07:12
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Na pont ez a baj...nem pénz kell hanem szeretet Taylorka
2012. december 19. 09:09
Ezek hülyék, nem elég ha bulitrendezel neki és sütsu egy tortát!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: