Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 18. 18:29
|
|
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline
|
Én szeretem Taylort.Vagyis nem szerettem de amióta köze van Harryhez azóta szeretem.Tudjátok olyan jó olvasni azt hogy Taylor ennyi meg annyi szenvedést okozott Harrynek.Csak az a baj hogy ezek pletykák mert ha igazak lennének akkor már rég nem lennének együtt.Vagyis Harry kidobta volna Taylort.Csak valamiért még mindig egy párt alkotnak...De ebbe az a legjobb hogy ha Eleanor danielle vagy perrie csinálná ezt a dedikált relikviás dolgot akkor egyből már mindenki "milyen önzetlen meg hogy jaj de jó hogy mindent megtesz hogy boldog legyen a szerelme" meg ilyennek lennének kommentbe de mivel Taylor van a cikkben hát...a kommenteket ti a lárjátok.De hidjétek el hogy megfogjátok szeretni Taylot mert emlékszetek nem is olyan rég Perrie is így indult hogy mindenki utálta és szidta őt most meg már szeretik.Az összes One directio barátnőt gyűlölik elősször és csak utánna szeretik meg.És ha Harry is dárga ajándékot adott Taylornak és azzal nincs semmi bajotok de mihelyst Taylor ad drága ajándékot Harrynek akkor már mindenki támadja.Most komolyan azért bántjátok Taylort mert szerelmesek Harryvel??Inkább örüljetek hogy Harry boldog!És bocsi ha valakinek nem tetszik a véleményem na de ahány ember annyi vélemény..
2012. december 18. 18:47
|
|
Directioner01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 191477 offline
|
Jó,nem szeretem Taylort de most istenem...az embereknek jobb dolga is van,minthogy ezen csámcsogjanak,nem?Imdáom az 1D-t de,dori234 nek igaza van abban,hogy ha Harry drága ajdándékot ad Taylornak,az jóforán fel semtínik,de ha Taylor ad drágábbat akkor már "beakar vágódni"...
1 felhasználónak tetszik:
dori324
2012. december 18. 18:52
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
huhh nem kis pénz
legyenek boldogok!
2012. december 18. 18:58
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
de nyalizik a csaj -.-"
2012. december 18. 18:59
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Taylor elég elvakult lehet, ha képes ennyit költeni Harry-re. Nem értem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy "minél drágább, annál jobb"
2012. december 18. 19:01
Nagyon szeretem Taylort, de ez az úgynevezett kapcsolat szerintem kész vicc. Nem azt mondom, hogy nem kedvelik egymást, de szerintem egy szerelmespár (ha egyáltalán ilyen rövid idő elteltével már lehet őket így titulálni) nem azt veszi figyelembe, hogy a másikat túlszárnyalja azon a téren, hogy mennyit költ a másikra. Igaz Taylortól rendes, hogy egy személyesebb ajándékkal szeretné (illetve ezek után csak szerette volna) meglepni ezt a srácot, de ez szerintem akkor is túlzás. Persze megteheti és tulajdonképpen nem izgat a dolog, mert azt tesz amit szeretne, de véleményem szerint ez már kissé sok. Szerintem Harry (habár nem ismerem) örülne egy apróságnak is. Arról nem is beszélve, hogy a karácsony szerintem nem erről szól, de mint mondtam ez az ő dolga.
2012. december 18. 19:24
Nem mindíg az ér a legtöbbet ami a legdrágább..
2012. december 18. 19:35
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
Ha megtehetik egészségükre
2012. december 18. 19:37
hát elég nagy rohadék lesz , ha elfogad egy ilyen értékű ajándékot...
2012. december 18. 19:51
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Pfuu de egy nyomulós kis k*rvaa..-.- én nemtoom mit eszik rajta,egy ilyen srác?
Csalódtan a srácba,h ilyet választott magánaaak.
xD :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.