Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 18. 17:44
@T.Petra1999
Bocsi , nem tudtam hogy te is ezt irtad
de legalább egy a vélemény
Bocsi , nem tudtam hogy te is ezt irtad
2012. december 18. 17:45
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
pénzen akar szeretetet venni?! szerintem szánalmas. ha harry ajándékot vett neki ennyi pénzért nem kell hatszor annyiért vennie neki, biztos nem azért tette mert nem akarta... biztos nem azért vette taylornak mert ennyibe került hanem mert azt gondolta tetszene neki, és jézusom ez nagyon fáj nem is mondok mást... ha csak azt akarja hogy harry hálás legyen neki mert ennyiért vett neki valamit ami szeret akkor remélem nem sikerül neki :| harry kis naív xd
2012. december 18. 17:47
|
|
Selena14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 231 Csatolások: 36 Azonosító: 162098 offline
|
Hűha.Taylor,Taylor,Taylor..De irritál ez a nő!Már elég régóta nem szimpatikus nekem.Az a kis csontos teste és azok a zenék...te jó ég O.o azok a vinnyogásai a számai alatt(leginkább az a we are never ever...című számára gondolok) Már unom,hogy mindig kap díjakat.Vannak más és jobb zenészek is,akik a country műfajban dalolnak.Nekem mindegy!Legyen Harry boldog!Nálam az a fő.Habár Taylorból kinézem azt is,hogy kihasználja.Úgyse hiszem el,hogy neki valóban tetszik.Ne hülyéskedjen már!Harry is,nem igaz,hogy nem veszi észre!Egy 23 éves nőnek amúgy sem kellene egy 18 éves gyerek.(Nem utálom Harryt,sőt.De akik Harryt szeretik azok vagy fiatalabbak nála,vagy pedig egy korosztályuak vele.Persze vannak kivételek,de pont taylor lenne az egyik?!Röhej!)
2012. december 18. 17:49
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Miért van Taylor Swift kezében gyerek? És ki az a gyerek? I)
2012. december 18. 17:55
Jaj, istenem, hát ez rettenetes! Mostmár Harrynek nem lesz meglepetés a karácsonyi ajándék! Ennél nagyon szörnyűséget!
2012. december 18. 17:58
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Akik ugye megtehetik!
És akkor most mindenki bombázza egymást mindennel, miszerint Taylor csak kihasználja Hazzát. Oké, meg lehet hogy ez van, de hogy ha Harrynek jó mellette - mondjuk ez már-már kétséges - akkor semmi bele szólásom, és ha lenne is nem igen érne semmit. Nem tudom őket irányítani, nincs olyan képességem - vagy csak nem tudok róla. Én sem szívlelem azt hogy együtt vannak, mert nem és kész, erről tudnák írni egy pár oldalt. Mindegy, lényeg a lényeg hogy ha Harrynek tetszik majd amit kap akkor Happy van, ha nem akkor meg mondja meg - mondjuk úgy sem fogja
- és téma lezárva! Ennek a kapcsolatnak nem sok értelmét látom, főleg ahogy levettem a pénzen alapul! Erről ennyit! Köszöntem :*
2012. december 18. 17:59
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Alexandra Kövesi : A baba Baby Lux, azaz a stylistuk lánya, csak azon a híres-neves NY-i sétán Ők is mentek Harryékkel
2012. december 18. 18:10
Nektek semmi se jó ? Ha meg nem vett volna neki semmit,akkor meg az lenne a baj. Annyira viccesek egyesek,azt hiszik ha ez a kisfiú szakít taylorral akkor majd biztos szabad lesz nekik a pálya.
2012. december 18. 18:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez talán a világ legundorítóbb dolga, amit ez a hülye liba leművel: az ajándék miért csak akkor ajándék, ha több millióba kerül?!
Gyomorforgató ez a nő, egyszerűen elkap a hányinger, annyira gusztustalan az, amit csinál. S*gghülye, és erre az a bizonyíték, hogy egy tizenhat éves kölyökre képes milliókat költeni, miközben más gyermekek küzdenek a rákkal, és, ha odaadná csak annak a negyedét, amit erre a majomra költ, akkor életet menthetne! De nem, neki egy kuki többet ér, mint egy emberi élet.
Szavakkal le nem írható, valamint ki nem fejezhető az, hogy mit gondolok róla. Most képes vagyok eltekinteni attól, hogy átment rajta a fél ország, és most erkölcsileg, mint emberként mérem őt fel. Intelligencia nulla, érzelmi intelligencia nulla és erkölcsileg megint csak ez bazi nagy nulla. Ez nektek példakép? Ez?! Az életem során nem pipáltam még olyat, hogy valaki pénzen akar szeretetet venni. Kívánom ennek az ostoba tyúknak, hogy költse el az összes zsetonját, hogy utána nyolc órát gürizhessen a Mekibe, és akkor egy rohadt KitKat csokinak úgy fog örülni, mintha egy Ferrarit kapott volna ajándékba.
Azért valahol sajnálom szegény csajt, hisz az önzetlen szeretetről fingja sincsen. Meg is van az ok valószínűleg, hogy miért csak d*gják a pasik, és nem szeretik őt. Inkább egy szelet ötven forintos csokit kapjak, mint ami szívből jön, mint az, hogy milliókat költsenek rám, de puszta érdekből. Undorító és gusztustalan.
Gyomorforgató ez a nő, egyszerűen elkap a hányinger, annyira gusztustalan az, amit csinál. S*gghülye, és erre az a bizonyíték, hogy egy tizenhat éves kölyökre képes milliókat költeni, miközben más gyermekek küzdenek a rákkal, és, ha odaadná csak annak a negyedét, amit erre a majomra költ, akkor életet menthetne! De nem, neki egy kuki többet ér, mint egy emberi élet.
Azért valahol sajnálom szegény csajt, hisz az önzetlen szeretetről fingja sincsen. Meg is van az ok valószínűleg, hogy miért csak d*gják a pasik, és nem szeretik őt. Inkább egy szelet ötven forintos csokit kapjak, mint ami szívből jön, mint az, hogy milliókat költsenek rám, de puszta érdekből. Undorító és gusztustalan.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2012. december 18. 18:12
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Most kit érdekel? Te attól szegényebb leszel, hogy ő költekezik? Azt vesz a megkeresett pénzén, amit akar, és annyiért, amennyiért ő úgy gondolja... Az Ő pénze! Aki ezen problémázik, annak komolyan nincs nagyobb gondja az életben, csak az, hogy ki mennyit költ?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. december 18. 18:20
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
Tök hülye ez a nő, még talán kedveltem is, de mióta Harryvel jár, azóta gyűlölöm. Nem értem miért csinálja.. Hát nem látja hogy monstanában nincs egy képen se mosolyog Harry? Harry meg észrevehetné már hogy nem is boldog!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.