Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 27. 12:20
|
|
mikela11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 189544 offline
|
Harry azt nyilatkozta,hogy vége a Haylornak ^.^
gyáááá de örülök neki
Szebb karácsonyi ajándékom nem is lehetne :')
Harry végre a régi lesz ♥
taylor szivem:
te meg mehetsz a picsába
:*
gyáááá de örülök neki
Szebb karácsonyi ajándékom nem is lehetne :')
Harry végre a régi lesz ♥
taylor szivem:
te meg mehetsz a picsába
2012. december 27. 12:25
Csak lenne már vége ennek a nemlétező "románcnak"..
Tiszta szín,hogy Taylor csak játszik Harry-vel.
Tiszta szín,hogy Taylor csak játszik Harry-vel.
2012. december 27. 16:10
|
onegiraffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 191384 offline
|
nem unjátok még egy kicsit? tudjátok,rohadt szánalmasak vagytok..attól mert útáljátok nehogy azt higyjétek hogy szétfognak menni -.- Eperhaab ott a pont. És egyébként a poén az, hogy még ti nevezitek magatokat "Directioner"-nek! fb.-on is olvasom már századjára, hogy miatta fog szétmenni a banda, és hogyha ez megtörténik,személyesen elmennek és megölik Taylort. ne basszatok már fel-.-" elkéne kicsit gondolkozni,csaz látom aza baj, h nincs mivel;DD
2012. december 30. 12:32
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
Ez tök édi
De legyünk őszinték az hogy Taylor Harryvel jár nagy hírverést jelent Taylornak. Ami talán az egész kapcsolatuk oka. De az is lehet hogy tényleg szerelmesek. Ki tudja, de a Justin Selena "botrány" után én már bármit kinézek a mai sztár párokból. Attól függetlenül hogy nagyon bírom a One Directiont, és Taylor Swifttel sincs különösebb bajom!
2013. január 04. 23:32
|
|
Klaudy Kadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 175049 offline
|
Kinézetre összeillenek.. De ha 'van' is köztük valami az nem sokáig fog tartani Taylor minden fiúval játszik (13 fiú az elmúlt időben) haha nagyon nem szinpatizálom ezt a lányt
1 felhasználónak tetszik:
lathka
2013. január 06. 00:21
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Szerintem nem "menő" dolog ennyi idő után ilyen értékű ajándékot venni, csupán mert megteheti(k)... Én nem szeretem Taylort. Félreértés ne essék, sose szerettem! De az elmúlt év(ek)ben dobták néhányszor, hangsúlyoznám dobták... Valamit rosszul csinál, de nagyon, mert ennyire se nem ronda, se nem lehet valaki ennyire szerencsétlen...
2013. január 06. 21:27
|
|
lathkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 193087 offline
|
Idézet (dorka02 @ 2013.01.06. 12:42)
béna ez a csaj mit ne mondjak??!!
+mindig rosszul választ és nem tanul belőle... Már volt angol pasija aki otthagyta... Hát most lesz még egy.
2013. január 12. 14:02
Hát komolyan ez a nő egy nagy LUZER a pénzével akarja megvenni
elég régi trükk csak hát hogy ez mán lejárt lemez drága taylorka eljátsza itt hogy mennyire szereti jaj annyival volt már együtt ő az igazit keresi jajj eközben mindegyik ott hagyta
és meg is értem
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.