Az énekesnő karácsonyra egy 17 millió forint értékű relikviát pécézett ki Harry számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift milliókat költ Harry Stylesra
2012. december 18. 10:54
2012. december 18. 10:58
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerelmet nem lehet pénzért venni
Mellesleg butaság egy pár napos kapcsolatban ekkora értékű ajándékot venni, de hát ő tudja
Mellesleg butaság egy pár napos kapcsolatban ekkora értékű ajándékot venni, de hát ő tudja
2012. december 18. 11:18
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Már miért ne költhetne annyi pénzt amennyit akar? Jut is, marad is. Az ő fizetését figyelembe véve relatíve ez olyan, mint az átlag pénzügyi helyzetben élőknél egy mobiltelefon. Egy régi típusú, használt telefon.
(Az más kérdés, hogy ki vesz mobilt a párjának ilyen korai párkapcsolati szakaszban.)
Ne büntessük már állandóan a sztárokat azért a vagyonért, amit mi ruházunk rájuk.
+ Mennyire lehet már frusztráló, hogy nem lepheted meg a párod, mert az rögvest az újságokban olvas a tervedről.
Ne büntessük már állandóan a sztárokat azért a vagyonért, amit mi ruházunk rájuk.
+ Mennyire lehet már frusztráló, hogy nem lepheted meg a párod, mert az rögvest az újságokban olvas a tervedről.
2012. december 18. 12:26
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szerintem Taylorhoz nem való Harry , angyon ygerek még . nem mintha Taylor egy matróna lenne ,de azért teljessen külön kategória a kettő ...Amúgy ami a Pénzt illeti , Taylor több tíz milliót keres évente ,nem hsizem ,hogy nem lesz mit ennie ezek után ...
2012. december 18. 13:06
Viszonozni a kedvességet? Szerintem egy kapcsolat nem arról szól, hogy a legdrágább holmikat vesszük meg egymásnak. És itt nem arról van szó, kii teheti meg, és ki nem.
Az meg, h Harry példaképe a Beatles, egyenesen nevetséges. Jobban is küzdhetne azért, hogy ezt bizonyítsa.
Az meg, h Harry példaképe a Beatles, egyenesen nevetséges. Jobban is küzdhetne azért, hogy ezt bizonyítsa.
2012. december 18. 13:08
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát én tuti,hogy nem költenék rá annyit...
2012. december 18. 13:25
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
gondolom nem a példaképei..csak szereti őket.. de amúgy jaa egy kapcsolat nem erről szól.
2012. december 18. 13:36
Degyökér. Egy kapcsolat tényleg nem erről szól!!!
2012. december 18. 13:38
Most minek kell lobogtatni a pénzt?
bár a cikk valóságtartalmával is vannak fenntartásaim.
2012. december 18. 13:42
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Hát egy kapcsolat tényleg nem arról szól hogy viszonozzuk a kedveskedést vagy hogy milliókat kötsünk egymásra.Ez a kapcsolat nagyon nem látszik igazinak (legalább is nekem).Van egy olyan sejtésem hogy nem sokára arról fognak cikkezni,hogy Haylor-nak vége...
2012. december 18. 13:53
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
figyeljetek...17 milla nekik annyi mint mi vesyunk 10.000 ft erteku vmit a parunknak.
am sztem ez igy kedves h ennyire akedvebe akar jarni. igaz...konnyu a dolga, de sztem a szerelemben a penznek nincs nagy szerepe. engem egy kis dologgal is meglehet lepni ugy, h orokre emlekeztessen a szemelyre stb..
am sztem ez igy kedves h ennyire akedvebe akar jarni. igaz...konnyu a dolga, de sztem a szerelemben a penznek nincs nagy szerepe. engem egy kis dologgal is meglehet lepni ugy, h orokre emlekeztessen a szemelyre stb..
2012. december 18. 14:07
Most komolyan , nem mindegy hogy miket vásárolnak egymásnak? Az ő magánügyük..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: