Történet: Ender Wiggan,a fiú aki az emberiség megváltója lehet. Ennek érdekében egy empatikus gyilkossá képzik ki,aki bár megveti saját magát,de megtanul harcolni,annak reményében hogy megmentse szeretteit és a Földet.
Műfaj: Kaland,Akció,Sci-fi
Rendező: Gavin Hood
Szereplők:
Hailee Steinfeld - Petra Arkanian
Harrison Ford - Colonel Hyrum Graff
Abigail Breslin - Valentine Wiggin
Asa Butterfield - Ender Wiggin
Ben Kingsley - Mazer Rackham
Viola Davis - Major Gwen Anderson
Moises Arias - Bonzo
Jimmy 'Jax' Pinchak - Peter Wiggin
Aramis Knight - Bean
Megjelenés dátuma: 2013 Október 25 (UK)
2013 November 1 (USA)
u.i: sajnos csak ezt az egy Stillt találtam HQ-ban.
Ender's Game / Végjáték (2013)
2013. április 10. 08:12
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2013. április 10. 11:06
Itt egy still, és a hivatalos plakát:
2013. június 09. 17:25
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Trailer:
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. november 14. 15:05
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Nekem nagyon tetszett. Annyira, hogy 24 órán belül kétszer néztem meg. Valószínűleg még így sem utoljára.
De olvasom sok helyen, hogy elég gyatra a nézettsége, így a folytatás szinte ki is zárható. Lehet, hogy a 3D dobott volna a nézettségen, mert látják, hogy 3D, na akkor beülünk, mert leviszi a fejünket is. De nem tudom ez mennyire mérvadó egy filmnél, mert még soha nem láttam olyat. A könyveket sem olvastam, valószínűleg nem is fogom, mert olvasva nem igazán tudom elképzelni a dolgokat, de azt mondták rá, hogy megfilmesíthetetlen, a többi könyv meg főleg az lenne. Bár lehet nekem pont a könyv ismeretének hiánya miatt tetszett.
2013. november 21. 22:08
A minap néztem meg, nekem nagyon tetszett, bár a könyvet már nem biztos, hogy el fogom olvasni. Sajnos jellemző rám, hogy előbb nézem meg a filmet, mint olvasom a könyvet, pedig fordítva kellene. Ettől elvonatkoztatva viszont bátran ki merem jelenteni, hogy kiváló rendezés és a színészeket is kedvelem, Harrison Ford már kislány korom óta a szívem mélyén csücsül, hiszen ő volt a nagy hősöm a Star Warsban, így egyértelmű volt, hogy meg kell néznem a Végjátékot is, és nem csalódtam. Szerintem meg fogom venni DVD-n, mert úgy érzem, nem volt elég egyszer. :D Imádtam a témáját, ebből lehetett volna egy olyan hosszú film is, mint az Avatar, mert lett volna mit részletezni. Vannak kétségeim a folytatás felől, olyan semmilyen vége lett, de mégis lezárult valamilyen módon. Örülnék egy második részek, bár lehet, hogy az kevésbé lenne izgalmas.
2014. január 29. 18:08
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
ma néztem meg angolul (a magyar szinkron szörnyű - Hangyok? - ez most komoly?
) és nagyon király film...azért vártam hogy Petra összejön-e Enderrel de lássuk be ebben a filmben a testvéri szeretet bőven elég volt motivációnak nem kellett a szerelmi szál
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.