Nem lesz többé mentor Malek Miklós
2012. december 23. 10:45
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Mogyííí egyetértek veled!♥
Én is nagyon, de nagyon sajnálom, hogy Miki elmegy:( Annyira szerettem!!Kedvenc mentorom volt!!!!!♥
Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette..
Én is nagyon, de nagyon sajnálom, hogy Miki elmegy:( Annyira szerettem!!Kedvenc mentorom volt!!!!!♥
Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette..
2012. december 23. 12:23
nem már..egyetlenül ő mondta mindig meg az igazat, hogy kinek van hangja kinek nincs..többi meg szánalmas amt csinál mindig:jjajjj de édes őt nem küldeheted haza stb..kivételnek állandóan és ez gusztustalan! ő egy ilyen pártatlan zsűri volt ezért is szerettem de nagyon sajnálom , hogy elmegy, de ez az x-faktor évről-évre épül le..a voice sokkal jobb pedig tv2-s..
2012. december 24. 10:17
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Ohh ,na ne mar!! Esz anyira kar ,ba**us ,o volt azok kozul a legnormalisabb aki tenyleg ert a szakmahoz ,nem az a bekepzelt Geszti meg a kis nyavogos Ildi!!! Meg a Feco elmegy ,de a tobbi!! Ohh my God!!
2012. december 24. 12:02
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Sajnálom,hogy elmegy
Ő volt ott a legnormálisabb.Inkább a hisztérika Keresztesnek és annak a nagyképű Gesztinek kellene menniük.
2013. január 01. 15:01
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Sajnálom.Én bírtam.Bár meg tudom érteni a döntését.Ha azt nézzük talán még ő volt köztük a legnormálisabb.Ildikó csak hisztizni tud.Gesztit nem bírom,túl nagy az arca.Feró még nem olyan rossz,de néha túl közönséges.Kíváncsi vagyok ki lesz helyette,de olyan jót,mint ő úgysem találnak.
2013. február 03. 14:52
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Sajnálom,hogy otthagyja.Mondjuk meg tudom érteni.Ha azt nézzük talán még tényleg ő volt ott a legértelmesebb.Keresztes csak hisztizik.Feró kb. ennyi,hogy "K*va jó volt" meg "Rázd meg a cs*det,és jólvan".Geszti csak az agyát játssza,és utánozza Malekot.
2013. március 30. 16:54
|
|
KatyAdamFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 199057 offline
|
Jól teszi.Túl jó ő oda.Már a második széria után ott kellett volna hagynia.Utálom ezeket a tehetségkutatókat,de az tény,hogy abban a zsűriben Malek Miklós volt az egyetlen,aki ért valamit.
2013. április 09. 15:05
|
|
BeyonceRihannaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 184332 offline
|
Jól teszi,hogy otthagyja.Többet ér annál és értelmesebb is annál,minthogy ebben a baromságban szerepeljen.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: