Selena Gomez szakított Bieberrel
2012. december 17. 16:44
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Annyira bírom ezt a feltűnési viszketegség miatt játszódó szerelmi szindrómát.
2012. december 17. 16:45
Már megint ezen van a téma?Szakítanak,szakítanak nem,nem.Egyébként meg imádom Justint,de nem biztos,hogy mindent nyilvánosságra hoznak,sőt tuti,szerintem több oka is volt ennek a szakításnak:))
2012. december 17. 16:46
Jaa,és most olvasva, Justin NEM BUNKÓ,mindig próbálta a legtöbbet adni neki ... -.-"
2012. december 17. 16:48
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Istenem már... Idáig minden igaznak tűnő cikk hamis volt. Majd elhiszem akkor, ha ők maguk jelentik be a szakítást, vagy valami. Egyébként meg nagyon nem értem Selenát, emiatt kiborulni? És Justin egyáltalán nem hiszem, hogy bunkó volt.
2012. december 17. 16:58
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Áááh!Utálom Selenát.xD
És Justin nem bunkó,sosem akart Selenának semmi rosszat,mindíg a legjobbat akarta neki...-.-
És Justin nem bunkó,sosem akart Selenának semmi rosszat,mindíg a legjobbat akarta neki...-.-
2012. december 17. 17:18
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Legyen már vége ennek az egésznek!
Hagyja ott végleg Justint és kész!
Remélem,hogy igaz a hír!
Hagyja ott végleg Justint és kész!
Remélem,hogy igaz a hír!
2012. december 17. 17:26
|
|
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline
|
Remélem igaz ez az egész!!!
Amúgy meg tuti titkolhat valamit Justin előtt vagy nem tom de ennyire ezért kibukni.. -.-
Selenának elment az esze...
Remélem végleg vége a kapcsolatuknak!!!!
Amúgy meg tuti titkolhat valamit Justin előtt vagy nem tom de ennyire ezért kibukni.. -.-
Selenának elment az esze...
Remélem végleg vége a kapcsolatuknak!!!!
2012. december 17. 17:26
Istenem már de unalmas.
justin döglött volna meg.
már bocs. nem kérek szép válaszokat, de h már a kis tinipi*ák csak selena és justin-ra vannak kíváncsiak az is biztos. és holnap pedig összejönnek aztán megházasodnak és elválnak justinak nagyon fog fájni a feje, és ugyanúgy az is cikk lesz. Már megmondom öszintén csak ennyivel van tele a starity. hányinger ..
)
justin döglött volna meg.
már bocs. nem kérek szép válaszokat, de h már a kis tinipi*ák csak selena és justin-ra vannak kíváncsiak az is biztos. és holnap pedig összejönnek aztán megházasodnak és elválnak justinak nagyon fog fájni a feje, és ugyanúgy az is cikk lesz. Már megmondom öszintén csak ennyivel van tele a starity. hányinger ..
2012. december 17. 18:02
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
na Selena kisasszony ezt nee!!!!!
1:Justin azzal lóg akivel akar
2:Ne selenának álljon feljebb mert selena csak azokkal jár akik nagyon híresek!!hogy miért?mert fél hogy elveszik a lejárt sztárok világába!addig tart a "nagy szerelem" ameddig el nem éri amit akar!!önző dög,fogja be a száját...oké akk ne menjen többé Justin koncertjére,majd megyek én!!
azt írják szomorú hír!!szerintem nem az,Justin örülhet hogy megszabadult ettől a kétszínű hárpiától!!!!
I LOVE JUSTIN
1:Justin azzal lóg akivel akar
2:Ne selenának álljon feljebb mert selena csak azokkal jár akik nagyon híresek!!hogy miért?mert fél hogy elveszik a lejárt sztárok világába!addig tart a "nagy szerelem" ameddig el nem éri amit akar!!önző dög,fogja be a száját...oké akk ne menjen többé Justin koncertjére,majd megyek én!!
azt írják szomorú hír!!szerintem nem az,Justin örülhet hogy megszabadult ettől a kétszínű hárpiától!!!!
I LOVE JUSTIN
2012. december 17. 18:07
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
fannika6,teljesen egyet értek veled!
2012. december 17. 18:25
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Nem hittem volna, hogy Selena ennyire hisztis
2012. december 17. 19:11
|
|
Fbellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 150747 offline
|
KURVÁRA NEM ÉRDEKEL MÁR -.- mikor akarnak leállni ezzel? ilyen szar a felfogása egyeseknek, hogy mást ez hidegen hagy? -.- szarom le, másnak is vannak gondjai..-.-"
2012. december 17. 19:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Felőlem öt kezet is varrathatnak fel maguknak pluszba, akkor is hidegen fog hagyni, hogy ezek mit művelnek azzal a pénzzel, amit egyébként meg sem érdemelnének. Két idióta nyomorék, akik nem tudnak már magukkal mit kezdeni. Nekem is a könyökömön jön ki már ez az egész dolog. Magasról letojom azt, hogy bíbőrke tolja szelikét vagy sem. Annyira nem érdekel, de persze mindenhol ezek ömlenek a pofámba a vándájreksön mellett.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: