Oláh Gergő nyerte az X-Faktort
2012. december 17. 21:31
|
|
Bettyke27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 166587 offline
|
Ez nem helyes..Azért mert Timi erdélyi, nem nyerhetett..de ő az erdélyi WHITNEY HOUSTON...és ő ERDÉLY ÓRIÁSI HANGJA LETT.. Magyarország meg, ha nem kellett nektek a jó hang, a csoda...akkor msot egyétek meg amit főztetek, Oláh Gergőt, avagy A MÁSODIK GYŐZIKÉT..
..A GERGő is jó...de Timi jobban megérdemelte volna...Gergőt elfogják rontani, amilyen szelíd és jóó ember most, pár év múlva ugyanúgy elrontják majd őt is, sajnos..pedig most nagyon nagyon jó ember, apa és énekes is...de a dicsőséget a fejébe szállítják..és ez teszi majd őt Győzikéhez hasonlóhoz..
2012. december 17. 22:34
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
ééééééééééééés igen, van igazság!
2012. december 17. 22:45
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
én a timinek szurkoltam, de gratulalok!!
ezt nem hiszem el xfaktor 1 nikolasnak szurkolok, megnyeri a csaba. x faktor2 enikonek szurkolok megnyeri a tibor, x faktor 3 timinek szurkolok es megnyeri a gergo... jovore direkt nem a kedvencemnek fogok szurkolni ezek utan...
2012. december 17. 22:50
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
most nehany hozzaszolast visszaolvastam: a timi nem ordibal!!!! azt a szamot amit kulon az x faktorra irtak 11x jobban elenekelte mint gergo!!! amikor pedig wolf kai dalat enekelte lelki problemai voltak, azert nem volt olyan jo... oks?? enis igy gondoltam...
2012. december 17. 23:50
|
bigzoliiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 181725 offline
|
én csak annyit mondok hogy szégyen ez a Magyarország Timi érdemelte volna meg hogy nyerjen egymilliárdszor jobb mint Gergő de Timi többre fogja vinni az tuti
2012. december 17. 23:50
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nagyon örülök,hogy ő nyert.Teljes mértékben megérdemelte.De Timinek is örültem volna.A tábor óta ők ketten voltak a kedvenceim.Bár igazából már hetekkel ezelőtt sejteni lehetett,hogy köztük fog eldőlni.
Feleslegesnek tartom,hogy jövőre megint elindítsák.Szüneteltethetnék már,mert az idei is csak egy eröltetett menet volt.Mindenestre ez volt az utolsó X-faktor,amit néztem.
Feleslegesnek tartom,hogy jövőre megint elindítsák.Szüneteltethetnék már,mert az idei is csak egy eröltetett menet volt.Mindenestre ez volt az utolsó X-faktor,amit néztem.
2012. december 18. 06:06
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
nekem ő volt a kedvencem ebben a szériában.. nem mintha figyelemmel kísértem volna az x factort
csak néha belenéztem egy két adásba, és nekem gergő tetszett a legjobban
nagyon tehetséges
(Y) grat.
2012. december 18. 11:02
Hallelujah!!! Gergő volt a legeslegjobb!!!! Nagyon örülök, hogy ő nyert!!!
2012. december 18. 15:31
ur isten ezenn a képen Kereszed Ildiko nagyon vicces pofát vág
.ja amugy nagyon örulök hogy Gergő nyert
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: