Oláh Gergő nyerte az X-Faktort
2012. december 17. 18:19
Timinek kellett volna nyernie. Bár jobban meggondolva itt nem nyerhet nő, mivel a fiatal lányok (akik kizárt dolog, hogy lánynak drukkolnak), sokkal többet szavaznak a fiúkra, és a fiúknak meg hiába tetszenek a lányok, ők nem szavaznak annyit, és nem költik a telefonjuk minden pénzét SMS-ekre. Timinek nagyon jó hangja van, ahogy Gergőnek is. Nem azt mondom, hogy Gergőtől sajnálom a győzelmet, mert ez nem igaz, ő is nagyon megérdemelte: jó a hangja, és rendes. Én Timivel jobban szimpatizáltam, és remélem, hogy nagy sikereket fog elérni élete során. Nekem ez a véleményem.
2012. december 17. 18:29
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Idézet (CarrieJones @ 2012.12.17. 12:11)
Utálom Adélkát,de ember,olvasd már át a 8. osztályos töritankönyvet...Magyar. Attól még nem román,hogy határon túlon született.
Ember...Nagykároly neked hol Magyarország? Az eredeti állampolgársága ROMÁN.Lehet, hogy felvette a magyart, és magyarul beszél, de akkor is román.
2012. december 17. 18:37
Megérdemelte a győzelmet!
Végig neki szurkoltam
2012. december 17. 18:51
Végre megnyerte, nagyon de nagyon megérdemli!!!!!!!
2012. december 17. 18:55
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Gratulálok !!
2012. december 17. 18:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Ronnie95 @ 2012.12.17. 18:29)
Ember...Nagykároly neked hol Magyarország? Az eredeti állampolgársága ROMÁN.Lehet, hogy felvette a magyart, és magyarul beszél, de akkor is román.
Drágám, már megbocsáss, de gyökér vagy. Én Szabadkán születtem. Szerbiában. Van egy szerb állampolgárságom. Mégsem beszélek kábé azontúl semmit szerbül, hogy kérek egy kenyeret.
Szerinted akkor én most szerb vagyok?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2012. december 17. 19:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.12.17. 18:57)
Drágám, már megbocsáss, de gyökér vagy. Én Szabadkán születtem. Szerbiában. Van egy szerb állampolgárságom. Mégsem beszélek kábé azontúl semmit szerbül, hogy kérek egy kenyeret.

Néha fáj, az, hogy egyesek mennyire ostobák tudnak lenni.XD Neked is ugyanaz a helyzeted, mint nekem. A szüleid magyarok - gondolom -, de máshol láttad meg a napvilágot. Én sem tartom magamat amerikainak, mert valamikor huszonegy évvel ezelőtt megszülettem ott. A szüleim magyarok - mindkettő -, emiatt kaptam meg a kettős állampolgárságot.
Minap pont a "hontalanságról" volt szó jogon, arról, hogy előfordulhat az is, hogy valakinek nincsen állampolgársága. Egyszerűen fáj az, hogy mennyire buták tudnak lenni egyesek. Ha mind a két szülő magyar, akkor magyar a gyermek is, még akkor is, ha Üzbegisztánban jött világra.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. december 17. 19:06
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Gratulaaa Nekii.<3 Én imádooom.
Nagyon tehetséges volt.
Jós showt tudodtt csinálniii.
))
Megérdemli a győzelmet!!!
Nagyon tehetséges volt.
2012. december 17. 19:07
Gratulálok neki,nagyon ügyes volt.Bár én Timinek szurloktam.
2012. december 17. 19:08
Eleve nem neki kelett volna nyernie...se Adélnak se Timinek, se Dávidnak..de jobb mint Timi! nanem vagy a Like-nak vagy aki elsőként kiesett.oké, hogy annyira nem jól énekelte a Guns 'N Roses-t.de hát azt ki tudja elénekelni normálisan??
csak Axl Rose:DDDD de különben meg csak is ő énekelt legjobban mindenhol.a táborban.a válogatóba is.jól nyomta az AC/DC-t
2012. december 17. 19:12
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Gergő teljes mértékben megérdemelte a győzelmet. A lehető legjobb győztes... komolyan mondom nagyon örültem a győzelmének. És amit a feleségével lerendezett a színpadon.. maga a cukiság netovábbja. Imádom ezt a pasast.<3333
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.