Oláh Gergő nyerte az X-Faktort
2012. december 17. 10:20
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ez az egész széria egy hatalmasnagy nulla volt, gergő is, a többiek is, hangjuk az van, de mind egyformák, olyan unalmasak, nem igazán láttam egyéniséget, kivéve adélt
én persze mindig annak szurkolok, akit mások utálnak
2012. december 17. 10:28
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Idézet (LMX2010 @ 2012.12.17. 08:29)
Nekem Csobot Adél volt kedvencem, szerintem leginkább ő volt a színpadra való. Antal Timinek szerintem nem volt jó hangja, csak jól tudott kiabálni, néha még hamis is volt (de ezen kívül semmi extra). Oláh Gergő, lehet, hogy jó hangja van és tehetséges, de eggyel több roma énekes - szerintem kicsit sok. Szegényen nagyon látszik, hogy az. És én itt pozitív diszkriminációt érzek. (Félre ne értsen senki: nekem nincs semmi bajom a származásával, csak a helyzet most így jön le.)
Adélka meg Erdélyi román...AKKOR MIRŐL IS VAN SZÓ?
Amúgy Gergő teljes mértékben megérdemelte.A legjobb volt végig.
2012. december 17. 10:53
|
|
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline
|
úgy örülök neki hogy ő nyert.neki szurkoltam.Timit is szerettem de Gergő jobban megérdemelte.
2012. december 17. 11:02
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Gratulálok neki!!!!!
2012. december 17. 11:03
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Ronnie95 @ 2012.12.17. 10:28)
Apád fülét román az...
A pozitív diszkriminációban persze lehetne valami az ő oldaláról is, ha nem utálnák ennyire, de ne beszélj közben zöldségeket.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. december 17. 11:09
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Nagyon bolodog vagyok, hogy Gergő nyerte meg!!
Szerintem nagyon tehetséges!
Végig neki szurkoltam!
Ő a legjobb
Szerintem nagyon tehetséges!
2012. december 17. 11:25
gratulálok neki! ♥♥♥
megérdemelte,neki szurkoltam.:DDD
megérdemelte,neki szurkoltam.:DDD
2012. december 17. 11:27
Gratulálok! habár én Timinek szurkoltam, de ő is jó persze:)
2012. december 17. 12:03
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Megérdemelte. Messze ő volt a legjobb mindenki közül, pedig Timi is nagyon tehetséges volt. Nem Gergőnek szurkoltam elsősorban, de nagyon örülök neki, hogy ő nyert.
Nem csak tehetséges, hanem nagyon szimpatikus srác is.
Amúgy, szerintem megpiszkálták a phantomképek alatti százalékokat. Amikor még Adéllal együtt hárman voltak, valaki több mint 50%-kal vezetett. Ő egyértelműen Gergő volt. Hetekig így volt az állás, úgyhogy szerintem kizárt, hogy Timi ennyire felment volna egy napnyi szavazás alatt. Csak az izgalmat akarták növelni ezzel az 50-50°-kal, mivel ha 70-30-at mutattak volna, egyértelmű lett volna szinte mindenkinek, hogy kinek a képe van a 70% felett.
Ui.: Dávid, Geszti és Zoli nagyon cukik voltak ahogyan ugráltak miközben Gergő énekelt a végén..
Nem csak tehetséges, hanem nagyon szimpatikus srác is.
Amúgy, szerintem megpiszkálták a phantomképek alatti százalékokat. Amikor még Adéllal együtt hárman voltak, valaki több mint 50%-kal vezetett. Ő egyértelműen Gergő volt. Hetekig így volt az állás, úgyhogy szerintem kizárt, hogy Timi ennyire felment volna egy napnyi szavazás alatt. Csak az izgalmat akarták növelni ezzel az 50-50°-kal, mivel ha 70-30-at mutattak volna, egyértelmű lett volna szinte mindenkinek, hogy kinek a képe van a 70% felett.
Ui.: Dávid, Geszti és Zoli nagyon cukik voltak ahogyan ugráltak miközben Gergő énekelt a végén..
2012. december 17. 12:10
Annyira de annyira örülök neki, hogy végre olyan ember nyerte, aki megérdemli. Gratulálok neki!! Megérdemelte a győzelmet, és amikor sírt és nem hitte el hogy ő nyert nagyon aranyos volt, ugyan olyan szerény volt mint a műsor kezdetekor. És hogy Geszti és Nora is vele együtt sírt,nagyon aranyosak voltak. A 3-om széria közül végre az igazi tehetség győzött.Gratulálok Gergő, te vagy az igazi X-Factor!!!!!!!
2012. december 17. 12:11
Idézet (Ronnie95 @ 2012.12.17. 10:28)
Utálom Adélkát,de ember,olvasd már át a 8. osztályos töritankönyvet...Magyar. Attól még nem román,hogy határon túlon született.
2012. december 17. 12:33
Ennyire embert nem láttam még orulni
Annyira aranyos volt és megható. Már az elejétol Gergo volt a favoritom
a nyeremény jó helyre ment
2012. december 17. 12:52
|
|
Lee Sung Hyoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 161747 offline
|
Egy év múlva úgyis eltűnik a süllyesztőben... Ráadásul az a nagyképűség, amivel állította, hogy biztos ő fog győzni, kicsit kiábrándított. Azért gratulálok én is, hogy idáig eljutott, voltak jó dalai, tehetségesnek is tehetséges. Persze a Michael Jackson dalokat jobb ha kerüli...
2012. december 17. 12:57
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Bár én Timinek drukkoltam, de teljes mértékben megérdemli Gergő is! A legjobb 2 versenyző jutott a döntőbe vitathatatlanul, bármelyikük megérdemelte volna!A pénz pedig szerintem nagyon jó helyre került!
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.