X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 14:44
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Örülök,h Timi végül bekerült a döntőbe,az idei mezőnyből egyedül őt szerettem.Remélem ő nyeri meg,mert szerintem ő a legtehetségesebb a bejutottak közül.
Adél kiesésének én személy szerint örültem,azt sem értem,h idáig hogyan jutott el.Szerintem végig nagyon gyenge produkciói voltak.
Adél kiesésének én személy szerint örültem,azt sem értem,h idáig hogyan jutott el.Szerintem végig nagyon gyenge produkciói voltak.
2012. december 16. 14:52
Már nem azért de az elején ez: Szombaton este az idegesítően ordíbáló Ördög Nóra vezényletével...
Nem akarok rosszmájú lenni, de először is Ördög Nóra nem idegesítően ordibál, de erről nem nyitok vitát, hiszen ízlések és pofonok. Másodszor, én úgy tudom egy cikk akkor jó, ha nem vélemény, hanem egy olyan szöveg, amiben az író nem mutatja ki a véleményét! Na ebben a cikkben ez nagyon nem így van, hiszen amit az elején említettem, amellett máshol is van olyan megnyilvánulás, ahol a cikk írójának a véleménye derült ki. Na jó erről ennyit!
Nem akarok rosszmájú lenni, de először is Ördög Nóra nem idegesítően ordibál, de erről nem nyitok vitát, hiszen ízlések és pofonok. Másodszor, én úgy tudom egy cikk akkor jó, ha nem vélemény, hanem egy olyan szöveg, amiben az író nem mutatja ki a véleményét! Na ebben a cikkben ez nagyon nem így van, hiszen amit az elején említettem, amellett máshol is van olyan megnyilvánulás, ahol a cikk írójának a véleménye derült ki. Na jó erről ennyit!
2012. december 16. 14:56
Inkább el sem olvasom a komikat.Nem akarok egyet se látni...Sajnálom,de tudtam,hogy Ő következik.
Nem érdekelnek a rossz komik!
(előre leszögezem!!)
Nem érdekelnek a rossz komik!
2012. december 16. 15:02
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
Az vitathatatlan , hogy Gergő rendelkezik a legjobb hanggal, ebben a versenyben. Nehéz lehet egyszerre táncolni és figyelni arra is hogyan énekel! De Gergőnek mindez megy egyszerre! Ha a tehetségét nézzük, ( mert szerintem a verseny megnyeréséhez ez "is" kell!) akkor azt mondom:
Hajrá Gergő te vagy a legjobb!!!
Hajrá Gergő te vagy a legjobb!!!
2012. december 16. 15:21
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Szerintem felesleges Ördög Nórát ezzel csesztetni,ez a dolga,ezért kapja a pénzét,nem fog mást csinálni.
2012. december 16. 15:23
Végre kiesett!
Hajrá Gergő, neki kell megnyerni!
)
Hajrá Gergő, neki kell megnyerni!
2012. december 16. 15:39
Én tudtam, hogy így lesz. És én úgy gondolom, hogy Gergő fog nyerni! (nem mintha nem szurkolnék neki) De azért Timinek is nagyon szurkolok, és örülök, hogy Adél kiesett.
2012. december 16. 15:43
Mint sokan mások is.. Nem is értem idáig, hogy jutott el. Hajrá Gergő. ^^
2012. december 16. 15:48
|
|
xCrazyGirlxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 191683 offline
|
Mostmár teljesen mind1 ,hogy ki nyeri meg.Mindketten jó énekesek.
2012. december 16. 15:48
ezt mindenki tudhatta!nem is értettem miért vannak annyira oda Adél rajongói
És nagyon jó lett volna ha idén egy lány nyer a változatosság kedvéért de ez idén se így lesz
Én mindkettőjüket szeretem de inkább Gergő!!
2012. december 16. 15:52
Idézet (Ilovezayn4ever @ 2012.12.16. 13:26)
KEDVES (egy csöppet nem) Zs! Nem ördög Nóri hangja az idegesítő hanem a mocskolódó cikkeid amiket hetek óta írsz! Te fele ennyit nem tudsz és it fikázo, mindenkit! Miért vagy ekkora egy p@r@szt? Te sem tudod! De nem érdekelsz vannak segghülye emberek és te közéjük tartozol... Sajnállak.
Nekem tetszik ez a nyers, őszinte megfogalmazás. Nem ide való, de igaz amit ír.
2012. december 16. 15:54
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Én nagyon szerettem Adélt, de ez sajnos várható volt. Az egyértelmű, hogy Timi és Gergő sokkal jobbak nála, de valljuk be, ő is mindent megtett a cél érdekében. Gratulálok neki, hogy eddig eljutott. Gergőnek és Timinek, pedig további sok sikert kívánok a mai napra! Már mind a hárman elérték céljukat, itt már tök mindegy, hogy ki lesz az első, ugyanolyan jövő vár rájuk.
2012. december 16. 16:10
Végre! Szerintem Timinek kell nyernie! De Gergő is jó énekes !
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: