X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 12:45
végre! úgy örültem amikor kiesett!
semmi helye nem volt eleve a döntő 3-masban! :@
2012. december 16. 12:46
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Én nagyon szeretem Adélt, de annyira nem kavart fel, hogy kiesett. Szeritem tehetséges lány. Oláh Gergőnek szurkolok. De Antal Tmit is szeretem.
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gondoltam, hogy így lesz. Remélem Gergő fogja megnyerni. Ő igazán megérdemelné.
|
ItsMilanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 243 Csatolások: 0 Azonosító: 148670 offline
|
"Remélem ő nyeri meg, nem az a cigány.^^"
Te csak szeretnél olyan cigány lenni, mint ő
A nagy szerelmi bánat utáni adásban egyébként legszívesebben kirúgtam volna Timikét a stúdióból. A magánéletet tessék különválasztani a szakmától. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 2 adásban Adél bőven maga mögé utasította színvonalilag.
Te csak szeretnél olyan cigány lenni, mint ő
A nagy szerelmi bánat utáni adásban egyébként legszívesebben kirúgtam volna Timikét a stúdióból. A magánéletet tessék különválasztani a szakmától. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi 2 adásban Adél bőven maga mögé utasította színvonalilag.
2012. december 16. 12:49
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
remélem gergő nyer nagyon jó hangja van tehetséges és attól hogy még barnább a bőre mint a tiéd még nem kell oltogatni
2012. december 16. 13:02
|
|
Senki semúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 191629 offline
|
Adél tényleg nagyon jól énekel, nekem az egyik kedvencem ( Timi és Gergő mellett
), de tényleg neki kellett kiesnie, és szerintem Gergőnek kell megnyerni, mert lehet hogy cigány, de a legjószívűbb, legönzetlenebb ember, akiről valaha is hallottam, és hallani fogok. Ő nem a hírnévért van itt, hanem hogy a családjának, gyerekeinek megtudja adni azt, amit esetleg közülünk bárki egy csettintésre megkap. És azért, mert kisebbségi, azért mindenhol már előre kitagadják, meg van róla a véleményük, mikor még nem is ismerik. Rengeteg olyan cigány van, aki nem lop, nem üti-veri a másikat pár 100 forintért, hanem apait-anyait beleadva dolgozik, hogy legyen mit ennie. Timiben meg akkora akaraterő van, hogy az nagyon irigylésre méltó. Nagyon aranyos egy személyiség (már amit a TV-ben mutat) és a hangja.... Hogy lehet egy ilyen kis lánynak ekkora hangja, tüdeje? Amikor ott voltam a 6. élő show-ban a Timi olyat énekelt, hogy a Feró (!) könnyezett rajta! A FERÓÓ! A Timi ráadásul egy nagyon szép lány, ewzt senki sem tagadhatja!
2012. december 16. 13:07
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Ez egyértelmű volt...
2012. december 16. 13:08
Nem szerettem sosem, viszont az este nagyon jól énekelt.
2012. december 16. 13:12
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Már hetekkel ezelőtt borítékolható volt, hogy ki hányadik helyezést fogja elérni a versenyben. Ahhoz képest, hogy mennyire gyenge volt a mezőny, a végére már azt mondhatom, hogy minden versenyzőt sajnáltam a kiesése miatt. Nagyon remélem, hogy Timi fogja megnyerni az X-faktort, de erre semmi esélyt nem látok.
2012. december 16. 13:22
|
|
principessa1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.18. Hozzászólás: 187 Csatolások: 339 Azonosító: 61185 offline
|
Adél nagy kedvencem, és tegnapra végre "megjött", ahogy a mentorok szokták mondani, jól énekelt, sokfélét, bátran, és szinte tökéletesen. De az nem volt kérdés, hogy Timi-Gergő döntő lesz, és bár mindketten eszméletlen tehetségesek, engem tegnap Timi végleg meggyőzött. Úgyhogy hajrá Timi!!
2012. december 16. 13:30
Hála hogy kiesett az a ribanc habár sajnos így is van esélye hogy elindítsa a karrierjét.
2012. december 16. 13:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
imádom ezt a cikket! kellett már valaki,aki nem úgy ír erről a hülye műsorról,mint a világ legklasszabb műsoráról...ez az egész X-Faktor mizéria egy elcsépelt marhaság...csak hát ugye Magyarország imád sztárokat csinálni,a sok idiótának meg pontosan ez az,ami kell...gratulálok
2012. december 16. 13:35
Szerintem meg hamarabb is kieshetett volna,nem volt helye a legjobb három között..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: