X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 12:09
hú de jó . Hajrá Gergő hajrá Gergőnek kell nyernie
2012. december 16. 12:13
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Már előzőleg ki kellett volna esnie,már kezdett idegesíteni a csaj... De őt mindenképp tovább kellett jutattni,mert ugyebár meghívták az X-faktorba.. Azért annak örülök hogy Timi bejutott
2012. december 16. 12:19
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Ahhhhw még imátkoztam is hogy kiessen KÖSZÖNÖÖÖÖM ISTENEM!!!!!!!!!GERGŐ HAJRÁ TE NYEEERSZ
2012. december 16. 12:24
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Hála istennek ki nem álhatom ezt a nyálas kis p*csát!!!!Hajrá Timi!
2012. december 16. 12:26
Én eddig nem követtem a műsort, mindig a végére, a döntőre ülők csak le. Meg kell hagyni, mindháromnak nagyon nagy tehetsége, és - ahogy Feró mondta - kurva jó hangjuk van
Adélon meglepődtem, hogy 18 éves és ilyen iszonyat jó hangja van. Tímea is nagyon fantasztikus hanggal rendelkezik, Gergő szintén.
Sajnálom, hogy Adél kiesett, de így remélem Timi nyer (és nem csak azért, mert nekem is Antal a családnevem
), hanem mert most már lány is nyerjen és sztem jobb, mint Gergő.
Hajrá TIMI
Sajnálom, hogy Adél kiesett, de így remélem Timi nyer (és nem csak azért, mert nekem is Antal a családnevem
Hajrá TIMI
2012. december 16. 12:27
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Tegnap kicsit túlgondoltam a dolgokat, de az a része még bejöhet, hogy Adél karrierjének csúcspontja egy Playboy fotózás lesz.
A "sztárfellépő" nevetséges volt: ki az a Viva Starr?
Nicolasz meg unalmas és álmosító, mint mindig. Még az ukrán X-be is Kylie Minogue-féléket hívnak fellépni, csak hozzánk tudnak meghívni ilyen nudli celebeket. Ördög Nóra még mindig nem tudja beosztani a levegőjét, és két elhadart mondat után csak úgy kapkod a következőért. Na de a csúcs az volt, amikor a Romániába Adél-drukkernek kiküldött Lola azt mondta, hogy csak Adél nyerhet, mert ő a legjobb, a legtehetségesebb, rögtön az jutott eszembe, hogy igen, kb annyira tehetséges mint amennyire te is az vagy, Lola.
Na meg az összegyűlt "barátok"... Kb az is ott volt ilyen címen, aki régebben csak együtt várta a buszt valamelyik versenyzővel.
2012. december 16. 12:29
Nem neki kellett volna kiesnie!! Miért azt a cigány avatar fejű buzit kell tovább juttatni?!
2012. december 16. 12:29
az a Viva Starr nevű lány angol nyelven éneklő ukrán énekesnő? Őszintén szólva, sose hallottam még a nevét, csak tegnap - de neki is nagyon jó hangja.
2012. december 16. 12:30
|
|
Kyra1999Δ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 60 Azonosító: 190634 offline
|
Én a műsor kezdete óta szeretem az Adélt! Van egyéni stílusa...!
Sajnáltam hogy kieset, de innen már csak jobb lehet! Benne van az első 3-ban és van saját lemeze. Már híres!
Sajnáltam hogy kieset, de innen már csak jobb lehet! Benne van az első 3-ban és van saját lemeze. Már híres!
2012. december 16. 12:31
Örülök hogy Adél kiesett,nem utáltam de nem is volt a szívem csücske.Hajrá Gergő!
2012. december 16. 12:33
Hajrá Timii!! <3 Remélem ő nyeri meg, nem az a cigány.^^
2012. december 16. 12:39
Mostanában egészen elkezdett jól énekelni, javult a műsor eleje óta, de még mindig csak azt az egy műfajt tudja előadni, amit általában úgy szokott -, de azt legalább egészen jól eltolja. Most legalább két valamire értékelhetőből nyeri meg az egyik.
Azt nem vágom, hogy miért kell vasárnap este is ezt bámulni, valami normális film helyett. Na, mindegy.
Győzzön a jobb.
Győzzön a jobb.
2012. december 16. 12:39
Ideje volt már egyáltalán azt sem értem hogy hogy juthatott továbba legjobb 3 közé? -.-"
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: