X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 11:18
Megint nem tetszett ez a cikk -.-" Egyáltalán nem
Oké, Ördög Nóri sokat kiabál, ami már kicsit idegesítő, de nem így kellene leírni/elmondani
Nem tudtak újat mutatni, mert ez már nem arról szólt, hogy újat mutassanak. Először a válogatós dalt énekelték, abból mi mutassanak újat, könyörgöm?
De mikor Nóri kimondta, hogy Timi a döntőben van, visítottam, úgy örültem. Aztán már gondoltam, de szerintem mindenki, hogy Gergő jut tovább Adéllel szemben.
Nem tudok dönteni Timi és Gergő között, akármelyikük nyeri meg a versenyt MEGÉRDEMELTEN!
Oké, Ördög Nóri sokat kiabál, ami már kicsit idegesítő, de nem így kellene leírni/elmondani
Nem tudtak újat mutatni, mert ez már nem arról szólt, hogy újat mutassanak. Először a válogatós dalt énekelték, abból mi mutassanak újat, könyörgöm?
De mikor Nóri kimondta, hogy Timi a döntőben van, visítottam, úgy örültem. Aztán már gondoltam, de szerintem mindenki, hogy Gergő jut tovább Adéllel szemben.
Nem tudok dönteni Timi és Gergő között, akármelyikük nyeri meg a versenyt MEGÉRDEMELTEN!
2012. december 16. 11:18
|
|
dreammm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 810 Csatolások: 2 Azonosító: 170185 offline
|
Szerintem Gergő érdemelné meg legjobban ! De az valami borzasztó,hogy egy bizonyos közösségi oldalon mennyire ócsárolják... pedig ő nem tehet semmiről sem,de legalább egy alázatos,becsületes és nagyon tehetséges ember ! Hajrá Geri 
2012. december 16. 11:20
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Remélem Timi nyeri meg de Gergő is nagyon jó!!
2012. december 16. 11:22
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Gergő-nek érdemes volt bejutni az élő show-ba!(vagyis a FINÁLÉIG!)
2012. december 16. 11:25
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szerintem pont jó helyen esett ki. Én az elejétől fogva ennek a háromnak szurkoltam, Timinek van a legjobb hangja, Adél nagyon szórakoztató műsort tud csinálni, Gergő meg ez a kettő egyben. Remélem Gergő nyeri az egészet, mert igaz, hogy Timinek hatalmas hangja van, de unalmasabb előadó, mint Gergő, vagy mint Adél.
2012. december 16. 11:27
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
szerintem teljesen jogos volt..h ő esett ki..igazából nem is annyira szerettem..szal nekem csak jó..
hát Timi és Gergő között nehéz a választás,mert mindketten nagyon jól énekelnek...de viszont Timinek voltak gondjai h pl.h érzelem nélkül énekelt el egy számot,ami tény zavaró volt...
Gergőnél,pedig szóhoz sem tudtak jutni a mentorok olyan jó volt mindig...hát sztem HAJRÁ GERGŐ!!!*-*
#imádjukGergőt
hát Timi és Gergő között nehéz a választás,mert mindketten nagyon jól énekelnek...de viszont Timinek voltak gondjai h pl.h érzelem nélkül énekelt el egy számot,ami tény zavaró volt...
Gergőnél,pedig szóhoz sem tudtak jutni a mentorok olyan jó volt mindig...hát sztem HAJRÁ GERGŐ!!!*-*
#imádjukGergőt
2012. december 16. 11:29
|
|
gayformishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 372 Csatolások: 0 Azonosító: 191557 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.16. 10:56)
"rétestésztaként elnyújtott műsorban" - lol. 
Ez nekem is tetszett :'D
2012. december 16. 11:30
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nem řtem miért áll neki valaki cikket írni, ha nem képes azt normális stílusban előadni. Senki nem kötelezett rá szerintem, szóval nem muszájból kellet összehozni. Így is már elég sokat romlott az oldal színvonala, nem kell még tetézni is.
2012. december 16. 11:33
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
hajrá Antal Timi én neked szurkolok mert neked hatalmas és csoálatos hangd van Hajrá Timi nem yerhet mindeg fiú és ha nem te nyersz nem lenne igazságos a verseny mert sokkal jobb vagy mint a Gergő őt is bírom de neked jobb hangod van hajrá Timi ♥
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: