X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 22:06
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Egyértelmű volt,hogy most ő fog kiesni.Neki eddig kellett eljutnia.Korábban nem ejthették ki,mivel meghívott versenyző,viszont az már ciki lett volna,ha a végső döntőbe is bekerül.Bulvár szempontjából aboszolút megérte nekik a csaj.Direkt az volt a céljuk vele,ami ment.
Véleményem a tegnap esti produkciókról:
-Antal Tímea: Mint mindig most is fantasztikus volt.Minkét produkciója nagyon jó volt.
-Oláh Gergő: Mint mindig,most is lenyűgözött.
-Csobot Adél: Végülis egész jó volt.Eddig talán tegnap este volt a legjobb.Némi fejlődést látni rajta,ahhoz képesz,amilyen az elején volt.De neki kellett kiesnie.Mivel Timi és Gergő sokkal jobbak nála.
Duettek:
-Antal Tímea&Kasza Tibor: Nagyon szép volt.Nekem ez a duett tetszett a legjobban.
-Oláh Gergő&Bebe: Hát Gergő jobb volt,mint Bebe
-Csobot Adél&Bery: Nem volt rossz,de szerintem a másik két duett job volt.
A két kedvencem jutott a döntőbe.Már a tábor óta Timi és Gergő a kedvenceim.Bármelyikük nyer,örülni fogok neki.De szerintem Gergő nyeri.Nem hiszem,hogy pont most fog egy lány nyerni.Meg nem nyerhet megint Miki versenyzője.
Véleményem a tegnap esti produkciókról:
-Antal Tímea: Mint mindig most is fantasztikus volt.Minkét produkciója nagyon jó volt.
-Oláh Gergő: Mint mindig,most is lenyűgözött.
-Csobot Adél: Végülis egész jó volt.Eddig talán tegnap este volt a legjobb.Némi fejlődést látni rajta,ahhoz képesz,amilyen az elején volt.De neki kellett kiesnie.Mivel Timi és Gergő sokkal jobbak nála.
Duettek:
-Antal Tímea&Kasza Tibor: Nagyon szép volt.Nekem ez a duett tetszett a legjobban.
-Oláh Gergő&Bebe: Hát Gergő jobb volt,mint Bebe
-Csobot Adél&Bery: Nem volt rossz,de szerintem a másik két duett job volt.
A két kedvencem jutott a döntőbe.Már a tábor óta Timi és Gergő a kedvenceim.Bármelyikük nyer,örülni fogok neki.De szerintem Gergő nyeri.Nem hiszem,hogy pont most fog egy lány nyerni.Meg nem nyerhet megint Miki versenyzője.
2012. december 17. 01:30
|
|
Midnight79új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 122607 offline
|
Adél első pillanattól színészkedett és nagyon irritáló módon. Hangja van, de annyira nem jó, hogy egy országos verseny döntőjébe kerüljön, az elsők között kellett volna kiesnie. Csak a show miatt tartották benn. Rossz személyiség, egyszerűen egy kellemetlen ember.
2012. december 17. 10:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Szerintem Adél volt az egyik legszínesebb és legmegosztóbb emberke a műsorban, benne megvan a nagybetűs EGYÉNISÉG, nem pusztán a szakma. Én nem is értem, hogy jönnek egyesek ahhoz, h mindennek lehordják, előbb így kéne énekelni. Egy dolog, h gyerekes, meg néha elcukisodik a dolog, de szerintem fantasztikus volt, magát a stílust is szeretem, amit képvisel, nem az a magszokott. Kitűnt a tömegből, szerintem amúgy nagyon szép:D De persze lehet őt irritálónak mondani, vagy bármi másnak, az egész stílus kérdése, h épp nem bírjátok, amit ő képvisel. És nem színészkedett, ez egy énekes verseny, csak magát adta...És amennyi gyülöletet kapott, csoda h nem kapott idegösszeroppanást, nektek hogy esne, ha ilyen módon írnak rólatok véleményt?-.-
2012. december 17. 14:09
Amikor kiesett, majdnem eljártam egy örömtáncot is este, hullafáradtan xD
2012. december 17. 14:31
VÉGRE!!!
Mar nagyon ideje volt, hogy kiessen!
Semmi jo hangja nincs
Mar nagyon ideje volt, hogy kiessen!
Semmi jo hangja nincs
2012. december 17. 15:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az Oláhnak kellett volna!!!
2012. december 17. 16:18
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Nem meglepő hogy ő távozott elsőnek a Top3-ból.Még eddig se kellett volna eljutnia
2012. december 20. 09:14
|
|
Marley Roseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 191004 offline
|
Nem tudom, hogy kedves "Zs" kinek képzeled magad, de nyugodtan visszavehetnél a stílusodból, mert van különbség kritika és bunkóság között. Nem a te fenekedből süt a nap.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: