Szombaton este az idegesítően ordíbáló Ördög Nóra vezényletével folytatódott a már pár adással ezelőtt kifáradt X-Faktor. Ahogy az elmúlt adásokban, most is borítékolható volt az eredmény.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: Csobot Adél búcsúzott a finálé előtt
2012. december 16. 10:55
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Kedves Zs!
Még midig nem tudsz cikket írni..
Ha cikket írsz, páratlannak kell lenned, nem a személyes véleményedet kell legépelned...
Ezt jó lenne, ha figyelembe venned!
Még midig nem tudsz cikket írni..
Ha cikket írsz, páratlannak kell lenned, nem a személyes véleményedet kell legépelned...
Ezt jó lenne, ha figyelembe venned!
2012. december 16. 10:55
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Várható volt. Nekem most már mindegy, hogy ki nyeri meg, mind a ketten jó énekesek.
1 felhasználónak tetszik:
Adrianna
2012. december 16. 10:56
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Kár. Ifaz, hogy volt benne egy pár hamis hang, szóval jogosan esett ki. De gratulálok azoknak aki azt mondják h már a válogatón se kellett volna továbbmennie...
2012. december 16. 10:57
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Adél tényleg nagyon sokat fejlődött, ami a tegnapi előadásain meg is látszott! Sajnos, lehetett rá számítani, hogy kiesik, mivel Timi és Gergő kicsit erősebbek nála...Tegnap elaludtam az X-faktor végét(van ilyen:)) így nem tudtam meg ki esett ki. Félve felmentem a netre és láttam, hogy Adél.
Kicsit szomorú vagyok, legalább a fináléba bejuthatott volna, de már ez is nagyon szép eredmény!
2012. december 16. 11:01
Van isten!!! Már az X-Faktor kezdete óta erre a pillanatra várok.Miatta estek ki a jók..Na ezt a fordulót Gergő nyeri.meg mert inkább ő nyerje meg mint a Timi..(de azért gáz, hogy pont Gergő nyeri meg..mert ő...)
2012. december 16. 11:03
Na végre! Ez a csaj rosszabb volt, mint Zámbó Krisztián. xdd
2012. december 16. 11:04
gondoltam.....
én örülök neki, teljesen igazságos. remélem, hogy Timi nyer!
én örülök neki, teljesen igazságos. remélem, hogy Timi nyer!
2012. december 16. 11:05
Tegnap meghallgattam a produkciókat... hát nem is tudom. Adél még mindig egy idegesítően nyávogó kis p...., énekelni tud, azonban biztos vagyok benne, hogy csak az tartotta eddig is a műsorban, hogy mindig rázta magát, és miniruhákban énekelt. Lefogadom, hogy ha egy kinyúlt cuccban állt volna színpadra, a kutya se szavazott volna rá.
Timi hangja nagyon, nagyon szép, és az előadásmódja is jó.
Ez a Gergő gyerek viszont... énekelni nem tud. Hogy jutott el idáig?
Hát persze, nem az énektudás számít, kell egy pasi is a végére. Szerintem ő nyeri meg, már csak azért is, mert a retekklubnál mindig mindent pasik nyernek meg. Ha Timi nyerné meg, az csoda lenne.
Timi hangja nagyon, nagyon szép, és az előadásmódja is jó.
Ez a Gergő gyerek viszont... énekelni nem tud. Hogy jutott el idáig?
2012. december 16. 11:05
A külső helyszínes bejelentkezéseken besírtam. Tényleg nem tudták már mivel kitölteni a műsoridőt, mint a főtérre csődített ordítozó tömeggel?
2012. december 16. 11:06
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Na hát ez várható volt:D...Bár a cikk fel háborítoan személyes...
2012. december 16. 11:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Sajnálom Adélt, de mint mindig hallatszott a hangján, hogy nagyon fejletlen. Lehet, hogy aranyos, édes kislány de itt nem a cukiságra megyunk, hanem a hangra. Már az előzőben ki kellett volna esnie (De hozzá kell, hogy nincs most olyan nagy tehetségek, mint az előző két szériában)
2012. december 16. 11:08
|
|
evike55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 178406 offline
|
Ennek a kis disznócskának már rég ki kellett volna esni,sőt a mentorházba se kellett volna bekerülnie hetedik ként.Olyan sz*r ,hogy azt elmondani sem lehet egy idegesítő kis ocsmányság.Fúj utálom.
2012. december 16. 11:10
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Már sokkal előbb ki kellett volna esnie
Az meg, hogy megint barna Marilyn Monroe-nak nevezték, kicsapta a biztosítékot. Miben hasonlít arra a nőre? Max abban, hogy folyton hírbe hozzák a pasikkal.
Remélem ma a Gergő nyer.
Remélem ma a Gergő nyer.
2012. december 16. 11:12
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Elég kiszámítható volt.
Egyébként amikor Adél rajongótáborához kapcsoltak...
Az a nagykárolyi szerencsemalac.
Vagy mi az Isten.
Egyébként amikor Adél rajongótáborához kapcsoltak...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.