Starity

Miley Cyrus kiáll magáért

15 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 16. 20:08 #161
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Miley egyáltalán nem "lotyó" és taylorra igaz amit írnak. rohog.gif sose gondoltam édesnek és inspirálónak sőt semmi jónak se. csak depisnek _nevet.gif
2012. december 16. 20:14 #162
Vain
Vain
új tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 190117
Az utóbbi időben egyre több negatív véleményt olvastam Taylorral kapcsolatban ami meglepett, mert mindig úgy élt bennem, hogy ő az a tipikus előadó akit amúgy mindenki bír, mert olyan "kis aranyos". unsure.gif Hát eléggé meglepődtem mikor olvastam az utóbbi 2-3 hétben ezt a sok lehúzó, savazó kommentet vele kapcsolatban.
Tényleg elgondolkoztató, hogy nem rég még Kennedy fiúval csattant el egy csók, majd a következő képeken Harry kezét fogta. Viszont Zac Efront ne keverjük ide, mert vele nem volt semmi.
Van tisztasági gyűrűje? rohog.gif Annál nagyobb képmutatást még nem láttam. Nagy divat volt régen, és nagyon cuki volt, hogy mindenki azt viselte, de szerintem a kutya nem hitte el nekik, hogy komolyan gondolják. biggrin.gif Nem hinném, hogy bárki elhinni, hogy Bieber gyerek, vagy Jonas bro'k (pláne Joe) szüzek még. Sőt, Demi Lovatoról sem gondolom, hogy az lenne. De ez nem baj, csak ne akarják eladni ezt a képet...
Amúgy még az is érdekes téma, hogy Taylor, hogy a fenébe kapart össze ennyi Grammy díjat? unsure.gif mert hogy a számai hallgathatóak, de valljuk be nem túl nagy hangterjedelemmel rendelkezik, és nem is egy Adele, vagy Florence Welch... na mindegy, ez abszolút zárójeles.
Btw Miley-t nem azért nevezik lotyónak, mert sok pasival kavar (ami mellesleg a r.banc szó jelentése, de sok ember manapság csak úgy dobálózik a szavakkal), hanem ahogy kinéz, ahogy felöltözik. Amúgy egy tök értelmes lány, jó hanggal.

Idézet (Candy_attack @ 2012.12.16. 18:34)
Netti35: Nem közben meg horogkereszttel pózol (persze utána rögtön mondta, hogy nem tudta, mit jelent a jel... -.-")

Hogy micsoda..??? blink.gif
2012. december 16. 20:14 #163
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
milley miota lotyo????? nagyon tehetéges szinész és énekes biggrin.gif
2012. december 16. 20:15 #164
Nikancs10
Nikancs10
visszatérő vendég

StátuszNever wanted to feel my heart, never wanted to know.♥
Hozzászólás: 422
Csatolások: 8
Azonosító: 136061
Miley nem lotyó! Imádom a csajt úgy ahogy van!! http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
Taylor-t is nagyon szerettem, de kicsit idegesít már hogy az elmúlt időben túl sztároltatták, és többet láttak benne mint ami.
2012. december 16. 20:22 #165
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Azonosító: 176523
És tényleg .. -.- a kis nyomi Taylor meg maradhatna már, nem igaz hogy nem veszi észre, hogy Harry NEM szereti őt, és Ő se Harryt szóval álljon le a kis r*banc .. -.- És Miley csak egy normális lány szóval őt meg hagyják békén .. -.-
2012. december 16. 20:23 #166
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Vain:
A Grammy-s dologgal teljesen egyetértek. Swift hangilag az átlag előadók alját súrolja, a számai szövegei elég semmit mondóak és nyálasak, a fellépései unalmasak.

A horogkeresztes téma elég régi, kb 2 éves. Valami buli volt, ahol egy sráccal pózolt aranyosan mosolyogva, akire rá volt festve a horogkereszt. Swift erre annyit tudott mondani, hogy nem ismerte fel a jelet a srácon és nagyon sajnálja... -.-"
1 felhasználónak tetszik: Vain
2012. december 16. 20:25 #167
Vain
Vain
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 190117
Idézet (Candy_attack @ 2012.12.16. 20:23)

A horogkeresztes téma elég régi, kb 2 éves. Valami buli volt, ahol egy sráccal pózolt aranyosan mosolyogva, akire rá volt festve a horogkereszt. Swift erre annyit tudott mondani, hogy nem ismerte fel a jelet a srácon és nagyon sajnálja... -.-"

Nem ismerte fel... _nevet.gif
2012. december 16. 20:33 #168
- törölt felhasználó -    
Ez totálisan igaz.... Taylor a lotyó, és Miley az édes, inspiráló lány!!! Amit Taylor művel, az már visszataszító, és undorító! LÓTYÓ!!! Csakhogy szép szót használjak...
2012. december 16. 20:44 #169
GossipCat
GossipCat

Státusz"Az élet szép, de élni tudni kell.. Az élet egy harc, s benne győzni kell!" :)
Hozzászólás: 606
Csatolások: 30
Azonosító: 172074
Szerintem meg egyik sem lotyó, Taylor is csak keresi az igazit. És Miley-re sem azért mondják hogy lotyó, mert annyit pasizik, hanem mert olyan kihívóan öltözködik.
2012. december 16. 20:44 #170
- törölt felhasználó -    
És mennyire igaza van! biggrin.gif Kettejük közül nem Taylor a ribanc
2012. december 16. 20:47 #171
Enikő10
Enikő10
visszatérő vendég

Státusz♥ W ♥ e ♥ e ♥ k ♥ e ♥ n ♥ d ♥
Hozzászólás: 143
Azonosító: 178626
Mind igaz amit leírtak. Bár egyik lányt sem szidtam sose, Taylort mégsem bírtam annyira, mint Mileyt. A dalai jók, párat hallottam, de mégsem olyan jók, mint Miley dalai. Ugye nemrég összejöttek Harryvel... Elősször aranyosnak tartottam őket, de aztán mikor megláttam Hazza erőltetett fejét. Te jó ég! A minap azt is hallottam, hogy Taylor találta ki, hogy járjanak együtt...
2012. december 16. 20:51 #172
Adrii Styles
Adrii Styles
visszatérő vendég

StátuszHa már itt jársz,megköszönném,ha szavaznál !! :))
Hozzászólás: 216
Csatolások: 44
Azonosító: 186046
Úr isten..de szánalmas(ak) az(ok) az ember(ek) akik lotyózzák Miley-t..gondoljatok már bele hogy,milyen rossz lehet neki!! Bezzeg a hülye kis Taylorka veszettül édes.. hát igen..elvégre ebben az évben csak 18 pasival kavart..Miley pedig eggyel aki a jegyese..
Gondolkozzatok már mielőtt megszólaltok!! -.-
Szegény Miley
2012. december 16. 20:52 #173
doriella
doriella
Hozzászólás: 1218
Csatolások: 1
Azonosító: 157843
Szerintem egyik se "r*banc", de Taylor meg főleg NEM az!!!!!
2012. december 16. 20:54 #174
Irresistible
Irresistible
új tag
Hozzászólás: 86
Azonosító: 191728
Netti35
Ettől egyszer a falnak fogok menni egyszerűen nem hiszem el, ilyen tényleg nincsen... Az egész megint az egész megint honnan indul ki? Na természetesen a Directionerektől, már miért is ne? Mert Taylor összejött az egyikőjükkel. Senki nem foglalkozna az egésszel, ha sok hülye agyatlan elkényeztetett kis hülye gyerek nem hinné azt, hogy nekik szánta a sors azt az 5 srácot. Komolyan több millióan vagytok ők pedig csak öten... Könyörgöm, ennyire nehéz számolni? Féltékenységből képesek vagytok kicsinálni egy 23 éves lányt. Arra nem gondoltatok, hogy mai 17 évesek többség nem 13 pasival volt együtt hanem 113-al az nem probléma ??? Taylor Swiftnek meg huszonakárhány évesen volt szerintem ebből 13-ból legalább 5 pasija, ha nem kevesebb. A többi meg a média szüleménye. Az pedig ugye nem baj, azt ugye bár senki se hánytorgatja fel Harry Style-nak, hogy volt tíz évvel idősebb barátnője??? Az nem baj igazatok van! Teljesen Jogos!
De azt sem értem, hogy nem is olyan régen még mindenki Miley-t szapulta és most ő lett a jó tündér? Egyébként ez az oldal se igazságos, nem hiszem, hogy pont Miley lenne az aki feltűnősködik , mikor számos tweetjében szinte már könyörög azért, hogy média tűnjön el az életéből. Vagy attól még mert levágatta a haját vagy kihívóbb ruhát vesz fel nem jelenti az, hogy lotyó. Ez a show biznisz. Ennyi erővel a balettosok is 'kihívóak', mert kilátszik a bugyijuk...
Tehát mindenki gondolkodjon el azon kire milyen jelzőket használ, vagy kiről mit mond. Soha nem tudhatod mi igaz és mi nem. Nem tudhatod, hogy milyen az amikor egy egész világ pletykál rólad, olyat ami nem igaz. Nektek nem esne rosszul, hogy bántanak azért, mert olyan vagy amilyen? Attól még, hogy Miley Cyrus szereti valakiknek kicsit extrémebb cuccoknak számító dolgokat az az ő dolga és ettől még nem lotyó. Attól, hogy Taylor Swift-ről azt írják, hogy 13 pasija volt, nem tudhatod, hogy egyáltalán tényleg annyi volt e vagy miért volt neki annyi.
Senkinek nincs joga másikat azért bántani, mert boldog akar lenni és jól akarja érezni magát a bőrében!! SENKINEK!

Forrás: http://starity.hu/magazin/33868-miley-cyrus-kiall-magaert/#comment#ixzz2FFLNdyp7

Szívemből szóltál.smileeee.gif Bár semmi bajom a One Directionnel, még szeretem is őket, pedig fiú vagyok, de az amit a rajongók művelnek....Felháborító!
2012. december 16. 21:04 #175
onedirection69
onedirection69
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 190873
nyilván mindenki azokat vagy azt védi akit szeret ! akik Taylor-t szeretik őt fogják meg védeni ez egyértelmű.....de Taylor hogy ráakaszkodik mindenkire ez már borzasztó ....!!!!!!!!!!!!! és igen én is Directioner vagyok...
2012. december 16. 21:17 #176
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Miley nem r*banc, csak nagyon éretlen, nagyon nem értek egyet azzal, hogy ennyire fiatalon házasodni akar, mert ennek marha gyorsan válás lesz a vége, mint az amerikai házasságok 50%-ának, amit nem a varázslatos tündérek tartanak össze.
Taylort már akkor rühelltem, mikor elkezdte a vinnyogást, nagyon álszent a csaj, az egyszer biztos.
2012. december 16. 21:18 #177
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Vain @ 2012.12.16. 20:14)
Btw Miley-t nem azért nevezik lotyónak, mert sok pasival kavar (ami mellesleg a r.banc szó jelentése, de sok ember manapság csak úgy dobálózik a szavakkal)

Nos, gratulálok. Te is szavakkal dobálózol.
Nem, a r*banc szó jelentése továbbra is a "testét pénzért áruló". Ezen lányok közül pedig nyilván egyik sem az. A társadalomban viszont a nőkkel szemben elterjedt az úgynevezett slut-shaming nézet, vagyis hogy mindazokat a nőket, akik valamilyen szempontból élni merészelik a szexualitásukat, lett légyen az kihívó öltözködés, rövidtávú kapcsolatok, gyakori partnercsere, stb... a r***nc szóval illetve annak egyéb megfelelőivel illetik. Érdekes mellékinfó: a férfiakra ez a szabály valamiért nem vonatkozik.

Ez kicsit off topic persze, tudom, hogy sokan még tizenéves éveitek elején jártok, és nem fogjátok fel ezen dolgok jelentőségét, és néhány év múlva ahogy tágul a világképetek és elkezdetek a saját fejetekkel gondolkodni, sok változáson estek majd át. Mindazonáltal jó ezeket a fogalmakat minél előbb tisztázni.
2012. december 16. 21:19 #178
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
nyilván Mileyt nem azért r*bancozzák le mert annyi pasija van, hanem ahogyan viselkedik, és ahogyan öltözködik.
2012. december 16. 21:38 #179
- törölt felhasználó -    
Egyiket sem kedvelem és Directioner sem vagyok. Azzal jár, azzal kavar, azzal fekszik, azzal ébred, akivel csak akar, de azért ez a kis lista nem semmi. Egy Madonna vagy J.Lo fénykorukban ehhez képest apácának számítottak (még így is.) rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Black Hearth2
2012. december 16. 21:42 #180
Beaa13
Beaa13
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 186355
Személy szerint nem utálom Taylort. Ahogyan Mileyt sem. Viszont nem is kedvelem őket. Ebben az esetben Mileynek viszont igaza van ... neki komoly nem pedig futó kapcsolata van!
15 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok