Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 18:10
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Ezzel valamilyen szinten egyet értek
2012. december 16. 18:16
Valamilyen szinten igaz.De Taylor egyáltalán NEM LOTYÓ.Oké? Csak mert keresi a szerelmet? Istenem.-.-"
2012. december 16. 18:34
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Netti35: Nem Harry-re gondoltam... Taylor Lautner, Zac Efron, Kennedy fia...
És igen, végiggondolom, átlátok ezen a menedzsment által megcsinált, kétszínű játékbabán, aki játssza a cuki lányt, meg az áldozatot, meg a nyálas, romantikus szűzkislányt, közben meg horogkereszttel pózol (persze utána rögtön mondta, hogy nem tudta, mit jelent a jel... -.-"), meg a tisztasággyűrűjével rohangál, hogy ő majd a férjének tartogatja magát, aztán közben elég gyakran elfelejtette felhúzni a gyűrűjét, mikor Joe Jonas-szal volt.
Nem a sok pasija, meg a ribanckodása zavar, mert hadd csinálja, egészségére, Keshát is imádom, pedig ő bevallja, hogy hetente vadidegenekkel kefél. Amit gyűlölök ebben a "lány"-ban, hogy megjátssza magát, nem képes magát adni, csak azt a képet mutatja, amit el lehet adni a 12 éveseknek.
Nem csak, hogy igazi előadónak nem tartom, de igaz embernek sem. Egy prostit a sarokról többre tartok, aki legalább bevallja, honnan van a jövedelme...
És igen, végiggondolom, átlátok ezen a menedzsment által megcsinált, kétszínű játékbabán, aki játssza a cuki lányt, meg az áldozatot, meg a nyálas, romantikus szűzkislányt, közben meg horogkereszttel pózol (persze utána rögtön mondta, hogy nem tudta, mit jelent a jel... -.-"), meg a tisztasággyűrűjével rohangál, hogy ő majd a férjének tartogatja magát, aztán közben elég gyakran elfelejtette felhúzni a gyűrűjét, mikor Joe Jonas-szal volt.
Nem a sok pasija, meg a ribanckodása zavar, mert hadd csinálja, egészségére, Keshát is imádom, pedig ő bevallja, hogy hetente vadidegenekkel kefél. Amit gyűlölök ebben a "lány"-ban, hogy megjátssza magát, nem képes magát adni, csak azt a képet mutatja, amit el lehet adni a 12 éveseknek.
Nem csak, hogy igazi előadónak nem tartom, de igaz embernek sem. Egy prostit a sarokról többre tartok, aki legalább bevallja, honnan van a jövedelme...
2012. december 16. 18:51
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
én is láttam ezeket, és nevetséges, Miley nem lotyó sem ribanc meg hasonlók. az emberek hülyék, Taylor az akire ezeket mondhatnák csak túl jókislányos a kinézete és mindig magát állítja be az áldozatnak ._.
2012. december 16. 19:00
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
A médiában senki sem az igazi személyiségét mutatja, Taylor sem, a legtöbb számát szeretem, de annyira látszik, hogy meg van csinálva a személyisége, Mileyé is meg volt, most már más... Lotyó lenne? A nagy büdöss lócitromot! Szerelmes, ennyi, a ruhái pedig néha kihívóak, de bevallom őszintén nap, mint nap látok nálla legalább 10-20 sokkal kirívóbb öltözékü lányt. Taylort pedig jól el lehet adni
2012. december 16. 19:06
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez hülyeség!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 16. 19:21
De mennyire igaza van...Nem vagyok nagy "Miley fan" sőt,nem is szeretem Miley-t,de hogy Taylor 13 fiúval volt eddig a 3 évben,ez egy kicsit durva.És ezért is ellenzem hogy Harry-vel legyen együtt,mert megint újabb csalódás lenne..
2012. december 16. 19:29
|
|
MizuLizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 140282 offline
|
Mennyire igaza van ennek a twittelőnek! Rossz embert vádolnak jobbra balra... Taylor tökéletes? Gremmy díjért sztem lefeküdne mindenkivel, mert a nem feljavított hangja egy fabatkát sem ér, az tuti.
2012. december 16. 19:35
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Egyetértek! Nem Miley a r*banc, hanem akis Taylor! Nem vagyok Miley rajongó, de Taylor..
Én nemcsak azért utálom, mert Harryvel jár, hanem nekem unszimpatikus, túl egyhangú a dalai. VÉGRE NEMCSAK ÉN LÁTOM ÍGY!
Én nemcsak azért utálom, mert Harryvel jár, hanem nekem unszimpatikus, túl egyhangú a dalai. VÉGRE NEMCSAK ÉN LÁTOM ÍGY!
2012. december 16. 19:50
|
|
xCrazyGirlxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 191683 offline
|
Mennyire igaz...
2012. december 16. 19:57
Érdekes,hogy mindig őt hozzák elő.Egyrészt a felülírottakban van igazság,másrészt Miley tehetségesebb.
2012. december 16. 20:04
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Mennyire igaz! Én is unom már, hogy Taylor az édeske... "Keresi a szerelmet..." Nah, persze!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: