Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 13:09
|
|
Bettyke27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 166587 offline
|
Igaz.. Miley egyáltalán nem ribanc....és nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt h kik modnják..és nem kell foglalkozni az irigyekkel..Miley nem ribanc és nem kurva:D:) 3 éve együt van Liammal..és nem váltogatja havonta a pasikat..
2012. december 16. 13:09
Miley-ról sok mindent elmondhatnak az utálói de hogy lotyó azt semmiképp. Mostanában a stílusával kicsit túl lőtt a célon, de emellett kiegyensúlyozott a magánélete és boldog szeretne lenni, kár hogy ezt sokan az ilyen megjegyzésekkel elakarják rontani neki.
2012. december 16. 13:12
|
|
viktoria_vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 184263 offline
|
1 hónapja még egy másik gyerekkel volt Taylor,és ott akart házat venni ahol a pasija lakott, most meg Harryvel kavar ,nos akkor ki a ribanc?
2012. december 16. 13:16
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ebben a képben hatalmas nagy igazság van. De persze Taylor-ra is az vesse az első követ, aki még nem vétkezett. Az ő élete, ő dönti el, hogy mikor kivel van, de akkor ne Miley-t nevezzék már r*bancnak...
2012. december 16. 13:21
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Snowkiss : Itt ki beszélt most Harry-ről? -.-" Nem kell mindenkit belekeverni... fogadd el.. Taylor sem tökéletes. és amúgy is... nem csak mindig Miley-ban kell keresni a rosszat... Selenában és Taylorban is legalább annyi hiba van.. ha nem több!!
2012. december 16. 13:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ebbe eddig én még nem gondoltam bele,de van benne valami...bár Miley ettől még nem lesz szerethetőbb
2012. december 16. 13:28
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Zutul @ 2012.12.16. 13:21)
Snowkiss : Itt ki beszélt most Harry-ről? -.-" Nem kell mindenkit belekeverni... fogadd el.. Taylor sem tökéletes. és amúgy is... nem csak mindig Miley-ban kell keresni a rosszat... Selenában és Taylorban is legalább annyi hiba van.. ha nem több!!
Szerintem Snowkiss arra próbálta felhívni a figyelmet, hogy valamilyen oknál fogva teljesen különbözőképp ítéljük meg ugyanazt a viselkedést két különböző embernél. És hogy ez a gondolkodásmód olyannyira belénk van ivódva, hogy olykor észre sem vesszük.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. december 16. 13:39
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
MINDENKI MAGÁN ÜGYE H KIVEL VANEGYÜTT ÉS NEM TARTOZIK SENKIRE !!!! MI KOZOTOK AHHOZ HOY TAYLOR V MILEY KIVEL KAVAR??? Ő DOLGA!! ÉS NE NEVETTESSETEK MÁR KOMOLY H ELKELL ÖNTENI H MELYIK A K***A? OLYAN SZERENCsétleneknezek az emberek!
2012. december 16. 13:40
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Féltékenyek hogy nekik nem lehet olyan pasija mint Liam?Vagy féltékenyek hogy nem lehet annyi pasijuk mint Taylor-nak?(oke ez hülyén hangzottxd)
2012. december 16. 13:43
|
|
larry1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 188812 offline
|
én azt nem tudtam soha felfogni,h. Taylorkát miért szeretik ennyire??!!igaz,h. Miley kissé zűrösebb,de nem lehet mindenki egyforma...egyébként pedig szerintem nem kéne ítélkezni senki felett,elvégre legtöbben nem is ismerik őket,csak úgy ahogy a sajtó leírja,kitalálja őket... a mai világban már nem lehet valaki anélkül híres,hogy a fél világ lerib*ncozza/lebuzizza...szánalmas '-.-
2012. december 16. 13:54
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Szerintem ez a cikk 1oo%-ban igaz. Miley azért kurva, mert egy fiúval van ?
Fuck logik! Taylor pedig.. Miley is egyetért arról amit rólla mondtak
2012. december 16. 13:58
|
|
VictoryS.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 311 Csatolások: 68 Azonosító: 169107 offline
|
Attól meg a média azt közli le, hogy valakinek 3 éven belül 13 kavarása volt, az semmit se jelent...lehet a negyede csak barát...Amúgy lehet irigykedni van aki egy se jut....És attól, hogy Taylor próbálkozik még nem kurva....
Istenem, de borzalmas cikk ez...Mármint az eredeti, aki kitalálta és összehasonlította..
Istenem, de borzalmas cikk ez...Mármint az eredeti, aki kitalálta és összehasonlította..
2012. december 16. 14:00
|
|
etaaworldsingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 178462 offline
|
taylornak csak ebben az évben 14 "pasija" volt..de, neki kell az anyag a lemezekhez, hisz ha nem szakított volna ezzel a 14 fiúval, akkor most nem lenne 14 "k*rvajó" dala..
2012. december 16. 14:03
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én nem azért hívom ribancnak,mert 20 évesen eljegyezték,és mert őrülten szerelmes egy férfiba. Ha őt 20 évesen már eljegyezték,akkor eljegyezték. Ha ő szerelmes,akkor szerelmes. Nem érdekel. Az viszont igen,hogy úgy öltözködik,mint egy ribanc,úgy viselkedik,mint egy ribanc;Miley egy vérbeli lotyó. A múltkori koncertjén például hogy volt "felöltözve"? Mint egy gusztustalan k*rva. De nem? És én most nem arra gondolok,hogy levágatta haját. Hát,levágatta,oké,elég bénán áll neki,de az ő dolga. De az,hogy milyen ruhákat hord,hogy hogy viselkedik...volt olyan idő,mikor még én is rajongtam érte. Igen,az már elég régen volt.
Azért nevezik Taylort elegánsnak,mert tényleg az,mindig szép,sokat ad magára. Azért nevezik inspirálónak,mert a sok szakítás után mindig fel tud állni,és szerintem igenis jó dalai vannak. Azért nevezik édesnek,mert nem káromkodik,tud normálisan is viselkedni-egyesekkel szemben.
Nem vagyok Taylor-rajongó,bár lényegesen jobban kedvelem Swiftet,mint Cyrust,és igen,igaz,hogy Taylor az elmúlt 3 évben több,mint 13 sráccal kavart,de ha egyszer nem találja az igazit? Mégis mit kéne tennie? Otthon,begubózódva ülnie,és várnia,hogy egyszer majd csak eljön az igazi? tétlenül ülnie? Próbálkozik,de nem feltétlen ő tehet arról,hogy nem jön össze neki. Ha 20 pasi után találja meg az igazit,akkor 20 pasi után. Erre nem kell büszkének lennie,de miért szégyellné? Legalább tapasztaltabb lesz. Különben meg egy kapcsolat 2,azaz kettő emberen múlik. Ha valaki úgy gondolja,hogy Taylor egy ribanc,akkor ne kezdjen ki vele. Pl. Harry Styles tudja,hogy ő már a tizenvalahanyadik a listán,mégsem tiltakozott,hogy ne jöjjenek össze. Szóval mielőtt még Taylort szidjátok,gondolkozzatok el egy kicsit!-.-" néha az sem árt meg.
Taylor csak boldog akar lennie,és egyszer remélhetőleg megtalálja az igazit. Az meg Miley dolga,hogy húszévesen belement az eljegyzésre;ez sem garantálja azt,hogy örökre Liam mellett fog élni,nem garantálja,hogy boldogok lesznek együtt. Főleg úgy,hogy 3 év alatt 2x is szakították,tehát még nem volt olyan,hogy legalább 1,5 évig folyamatosan együtt lettek volna. Ennyit az ő erős kapcsolatukról.
Azért nevezik Taylort elegánsnak,mert tényleg az,mindig szép,sokat ad magára. Azért nevezik inspirálónak,mert a sok szakítás után mindig fel tud állni,és szerintem igenis jó dalai vannak. Azért nevezik édesnek,mert nem káromkodik,tud normálisan is viselkedni-egyesekkel szemben.
Nem vagyok Taylor-rajongó,bár lényegesen jobban kedvelem Swiftet,mint Cyrust,és igen,igaz,hogy Taylor az elmúlt 3 évben több,mint 13 sráccal kavart,de ha egyszer nem találja az igazit? Mégis mit kéne tennie? Otthon,begubózódva ülnie,és várnia,hogy egyszer majd csak eljön az igazi? tétlenül ülnie? Próbálkozik,de nem feltétlen ő tehet arról,hogy nem jön össze neki. Ha 20 pasi után találja meg az igazit,akkor 20 pasi után. Erre nem kell büszkének lennie,de miért szégyellné? Legalább tapasztaltabb lesz. Különben meg egy kapcsolat 2,azaz kettő emberen múlik. Ha valaki úgy gondolja,hogy Taylor egy ribanc,akkor ne kezdjen ki vele. Pl. Harry Styles tudja,hogy ő már a tizenvalahanyadik a listán,mégsem tiltakozott,hogy ne jöjjenek össze. Szóval mielőtt még Taylort szidjátok,gondolkozzatok el egy kicsit!-.-" néha az sem árt meg.
Taylor csak boldog akar lennie,és egyszer remélhetőleg megtalálja az igazit. Az meg Miley dolga,hogy húszévesen belement az eljegyzésre;ez sem garantálja azt,hogy örökre Liam mellett fog élni,nem garantálja,hogy boldogok lesznek együtt. Főleg úgy,hogy 3 év alatt 2x is szakították,tehát még nem volt olyan,hogy legalább 1,5 évig folyamatosan együtt lettek volna. Ennyit az ő erős kapcsolatukról.
2012. december 16. 14:30
Leah097 100 százalékban egyet értek veled , én is láttam legutóbbi koncert öltözékét és valóban olyan mint egy prostituált , Miley szerintem már nem tudja , hogy micsinál . Azt nem értem ,hogy manapság minden egykori Disney sztár ki akar törni a Disney skatujából annak idején mi a frásznak mentek el a válogatásra és vállalták el a szerepet , nem volt kötelező az ég szerelmére , én a helyükben nem akarnám elfelejtetni a Disneys múltjukat különösen Miley helyében nem mertt mióta véget ért a műsora semmi értelmeset nem csinál , nekiállt kurválkodni , és ezt én sem azért mondom mert 20 évesen eljegyezve jár egy férfival akibe szerelmes hanem a ruhái miatt és még 18 se volt amikor ennek nekivágott , Miley helyében hálás lennék a Disney Csatornának , hogy híressé tette mert egyetlen rajongója se lenne ma , vagy ismert se lenne ma ha akkor nem vállalja el a szerepet , azóta meg csak rengeteg rajongót veszít el . És akkor még ő a tinik példaképe ? Nem értem , miért akar annyira felnőttes lenni ? Selena Gomezhez hasonlítva ( bár utálok összehasonlítani 2 külön személyt ) egy ribanc , Selena legalább nem viselkedik úgy sőt ő a sorozat után nem mondta fel a Disney szerződését és vissza is hívták egy új Varázslók filmre ami írtó jó , Mileyt meg ezek után amit ez alatt az 1 és fél év előtt sőt még előtte is elkövetett már a Disney stúdióba be se engednék , sőt Disneylandbe se
szerintem a Csatorna is örül , hogy megszabadult tőle mert voltak elég nagy botrányai az előtt is , hogy véget ért volna a sorozata , sőt amikből alig tudták kirángatni , legyen normális énekesnő ne ilyen lotyó és akkor nem mondanak majd rá ilyeneket , bár már úgy is mind1 neki , 1-2 év múlva azt se fogják tudni a fiatalok , hogy ki ő , jön helyére Bridgit Mendler meg a többi új sztár akik csinálnak is valamint , Taylor is jobb nála
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.