Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 11:49
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Teljesen egyetértek Ken Baker-rel. Én sem értem Miley mért r*banc, k*rva, és a többi, mert semmi olyat nem tett ami miatt ezeket lehetne rá mondani. Taylor-t pedig már karrierje kezdetén tudtam, h nem egy szent lélek ahogy mások tartják..
2012. december 16. 11:54
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Taylor lehet hogy "aranyos, cuki pofa", de huszon valahány évesen, több exe volt már, mint ahány pasit Miley Ismer. Hetente új pasija van, nem hallottam róla olyat, hogy fél, esetleg egy évig lett volna együtt valakivel. Ken Baker-nek igaza van! (:
2012. december 16. 12:02
Mindkettőjüket szeretem de teljesen egyet értek ezzel a képpel.
Ezen el lehet gondolkodni néhány embernek meg főleg.
És Miley is jól tette h kiállt magáért hisz igaza van. Mondjuk Taylort se hívnám "r*bancnak" hisz azzal sincs semmi baj h keresi a nagy Ő-t.
2012. december 16. 12:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Mintha valakinek köze lenne mások szerelmi életéhez... főleg, hogy az érintetteken kívűl senki nem tudja, hogy Taylor pontosan mennyire mély viszonyt ápolt azzal a 13 pasival.Azt meg végképp nem értem, hogy Miley-nak miért kellett "megvédenie" magát, amikor nem is őt támadták ezzel a cikkel/fotóval.
2012. december 16. 12:16
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
A kép mindenesetre igaz, viszont lehet valakinek egy pasija, ha közben úgy öltözködik, mint egy... khm, persze ez nem ok arra, hogy valakit ezzel a jelzővel illessenek, de szerintem Mileyt nem a szerelmi élete miatt, hanem a ruhái (vagy nem ruhái) miatt támadják.
2012. december 16. 12:21
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
de vicces ez a Miley cukiiii
2012. december 16. 12:27
Talán a viselkedésén kéne egy csöppnyit változtatnia.. egyébként egyetértek.
2012. december 16. 12:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira de annyira igaz ez.
Taylor egy álszent kis ribi akin már fél Hollywood átment mégis ő a jókislány... -.-
Taylor egy álszent kis ribi akin már fél Hollywood átment mégis ő a jókislány... -.-
2012. december 16. 12:59
|
|
Rebi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 160995 offline
|
szerintem mileyak nagyon igza van! ha téyleg szeret valakit három éva attól hogy fiatalon akar házasodni nem lotyo! taylor viszont szerinzem a legagyobb k*rva a földön! gyűlölöm! szânalmas hoy gyorsabban vált pasit mint zoknit -.- bocsi a Swiftrerek-től de ez a vépeményem!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: