Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 11:09
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Én nagyon szeretem Miley-t és attól hogy stílust váltott még nem kell elítélni...Nagyon szereti Liam-et és boldogok együtt!
♥ Taylor-t is nagyon szeretem de ez esetben Miley mellett állnák ki!
2012. december 16. 11:11
teljesen korrekt, amit leírt a rajongó, szerintem jól is érvel csak az a baj, hogy az utobbi időben elhanyagolta magát Miley és nem megfelelően öltözködik emiatt mindenki ocsárolja...de sztem még keresi önmagát!
2012. december 16. 11:14
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
rozacica:
a 11 éves ismerősödnek egyik sem volt igazi pasija. Mármint ilyen kisgyerekeknél az kimerül abban, hogy kézen fogva járkálnak, meg pusziszkodnak, szóval ne keverjük ide. =)
a 11 éves ismerősödnek egyik sem volt igazi pasija. Mármint ilyen kisgyerekeknél az kimerül abban, hogy kézen fogva járkálnak, meg pusziszkodnak, szóval ne keverjük ide. =)
2012. december 16. 11:15
Idézet (Candy_attack @ 2012.12.16. 11:14)
rozacica:
És honnan tudod, hogy Taylor ennél tovább ment a "pasijaival"? A képeken pontosan ennyit és nem többet láthatunk tőle is.
2012. december 16. 11:15
|
|
TVD12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 189838 offline
|
egyiküket sem kéne ler*bancozni és összehasonlítani se, mert ég és föld a két lány! tény hogy Miley egy pasival van már 3 éve, de a viselkedése elég kihívó. Taylor meg több pasival is volt, de ő sokkal visszafogottabb.
amúgy meg oké ha Miley megtalálta már a Nagy Ő-t, de Taylor még keresi, szóval...
amúgy meg oké ha Miley megtalálta már a Nagy Ő-t, de Taylor még keresi, szóval...
2012. december 16. 11:19
Szerintem Mileyt a viselkedése miatt hívják így.Nem kellene ez szerint ítélkezni felettük.
Mileyt ízléstelenebbnél ízléstelenebb dolgokat csinál.Taylor megint majdnem mindenkivel összejött már.Szerintem egyikbe sem kéne belekötni.Ez a saját életük.
Mileyt ízléstelenebbnél ízléstelenebb dolgokat csinál.Taylor megint majdnem mindenkivel összejött már.Szerintem egyikbe sem kéne belekötni.Ez a saját életük.
2012. december 16. 11:19
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Siistra: Már csak a pasijai miatt sem. Úgy értem, ennyi idősen, ez már nekik nem elég. xD (Bár lehet, azért nem tudja egyiket sem megtartani, mert nem hajlandó széttárni a lábát, amit mondjuk nem hiszek, szerintem Swift több f*szt fogott már, mint kilincset XD)
2012. december 16. 11:23
Nem kellene leribancozni Miley-t! Igen, csinál dolgokat, időnként elég érdekes ruhákban jelenik meg, de könyörgöm, a ribanc az, aki fűvel-fával-virággal összefekszik. Miley nem ilyen. Liammel van kb. 3 éve és már jegyben járnak. De Taylor az elmúlt 3 évben rengeteg pasival kavart. Nincs vele annyira bajom, de azért el kellene gondolkozni egy-két dolgon.
És Miley-nak igaza van, nem kellene ebből Twitter-drámát csinálni, pláne nem úgy, hogy nem is Miley indította az egészet.
És Miley-nak igaza van, nem kellene ebből Twitter-drámát csinálni, pláne nem úgy, hogy nem is Miley indította az egészet.
2012. december 16. 11:23
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Van benne igazság .
Taylor mostani kapcsolata se fog időt álobb lenni mint az elmult három évben!
Taylor mostani kapcsolata se fog időt álobb lenni mint az elmult három évben!
2012. december 16. 11:25
Idézet (Candy_attack @ 2012.12.16. 11:19)
Siistra: Már csak a pasijai miatt sem. Úgy értem, ennyi idősen, ez már nekik nem elég. xD (Bár lehet, azért nem tudja egyiket sem megtartani, mert nem hajlandó széttárni a lábát, amit mondjuk nem hiszek, szerintem Swift több f*szt fogott már, mint kilincset XD)
Én speciel a Taylorral hírbe hozott hírességek jó részéről azt gyanítom, hogy másra vágynak
2012. december 16. 11:28
|
|
Candy_attackMonster |
|
Siistra:
Hát mondjuk Taylor is erősen hajaz az ellenkező nemre, mert elég kevés női domborulattal van megáldva, talán ezzel csapja be őket... XD
Hát mondjuk Taylor is erősen hajaz az ellenkező nemre, mert elég kevés női domborulattal van megáldva, talán ezzel csapja be őket... XD
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. december 16. 11:32
Én nagyon szeretem mindkettőt. Igaz, hogy Taylor már rengeteg palival volt együtt, de eddig még nem találtunk rá bizonyítékot, hogy egy-egy csóknál több történt volna közte és az aktuális férfi/fiú között és úgy gondolom, hogy fiatalon kéne élvezni az életet és inkább idősebb korban kellene elköteleznie magát. Taylot (persze ezt nem tudhatjuk, de én így vélem) csak keresi a szerelmet. Másrészt pedig Mileynak is volt egy-két pasi ügye, úgyhogy nem tudom mi ez a nagy felhajtás. Szerintem mindketten normálisan viselkednek a koruknak megfelelően. Talán azért mondják Mileyra, hogy egy lotyó, mert kissé kihívóbb ruhadarabokban mutatkozik, de nem hinném, hogy emiatt elkélne ítélni .
2012. december 16. 11:38
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig lehet húzni Taylor pasijainak ügyét. Az, hogy Miley-t milyen jelzővel illetik és Taylor-t is maguknak köszönjék Istenem. Ebben az a szörnyű, hogy még Miley van felháborodva. Mostanság nézet tükörbe, és látta, hogy milyen ruhákat vesz fel? Ki van a fél kirakata, és Budapest is elég szépen látszódik abban a ruhákban...
Abban viszont igaza van, hogy ő legalább egy fiúval van három éve, és nem cserélgeti őket, mint én a bugyogókat.
Abban viszont igaza van, hogy ő legalább egy fiúval van három éve, és nem cserélgeti őket, mint én a bugyogókat.
2012. december 16. 11:40
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát nem tudom miért lotyó Miley?! :@
Hiszen nem csalta meg a jegyesét!
Taylorot meg nem szeretném le fikázni de hát akkor inkább őt illethetné hasonló jelző...de inkább nem mondok senkire semmit nem ítélkezek felettünk!
Hiszen nem csalta meg a jegyesét!
Taylorot meg nem szeretném le fikázni de hát akkor inkább őt illethetné hasonló jelző...de inkább nem mondok senkire semmit nem ítélkezek felettünk!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.