Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 10:41
Miley egy szerencsés lány, hogy ilyen fiatalon megtalálta azt a férfit, aki mellett le akarja élni az életét. Azért azonban nem kéne lelotyózni egy másik nőt, mert neki ez nem adatott még meg.
2012. december 16. 10:42
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ezt ugatom már legalább két éve! Taylor Swift csak játsza a jókislányt, meg a cukit, mert ezt az imázst erőlteti rá a menedzsmentje. "Írjál nyálas számokat és viselkedj úgy, mint egy 14 éves szűz kislány 23 éves létedre, mert az olyan cuki."
Közben meg megmerem kockáztatni, hogy Swift a legnagyobb k*rva a sztárvilágban. Nem Rihannát, Gagát, Britney-t, meg ezeket kell r*bancozni csak azért, mert kihívóan öltöznek. Ők legalább nem ülnek más f***án minden második héten...
Közben meg megmerem kockáztatni, hogy Swift a legnagyobb k*rva a sztárvilágban. Nem Rihannát, Gagát, Britney-t, meg ezeket kell r*bancozni csak azért, mert kihívóan öltöznek. Ők legalább nem ülnek más f***án minden második héten...
2012. december 16. 10:42
|
|
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline
|
Végre egy normális cikk!!*-*
Azt hiszem, hogy aki ezt írta, az nagyon is beletrafált!
És a legjobb az egészbe, hogy ez el is jutott az érintettekért:D
Azt hiszem, hogy aki ezt írta, az nagyon is beletrafált!
2012. december 16. 10:43
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nem valószínű, hogy Miley-t azért r*bancozzák le, mert egy fiúval volt éveken keresztül, hanem, mert mostanában tényleg úgy viselkedik. Ez egy. Kettő, fogalmam sincs, hogy honnan jött Taylor-nál a 13 fiú. Én mindössze 6-ról tudok, Harry-vel együtt. Nem mondom, hogy kevés, de könyörgöm, ha nem boldog egyikőjükkel sem, akkor minek maradjanak együtt? Fiatal még, bőven van ideje elkötelezni magát, addig meg csak nyugodtan keresse a boldogságot.
2012. december 16. 10:45
Igazat adok a terjesztőnek. Mindkettő élete távol áll tőlem, de nem igaz, hogy Taylor mindenféle kapcsolatba beleugrik anélkül, hogy megvizsgálná alaposan. Egyszerre tűnik tapasztalatlannak és lotyónak, a lotyót gyorsan kiheverné a világ, ha nem akkora arcokra mászra rá, mint Gyllenhaal vagy Harry Styles.
2012. december 16. 10:48
Taylor egy r*banc ez nyilvánvaló! de Miley miért lenne az?
Taylor is csak azért jár Harryvel, hogy híresebb legyen.Felkelek azt ez fogad: http://www.youtube.com/watch?v=MjFDg07IUUs
Ha ez igaz akkor a k*rva anyádat Taylor!!!!!
Taylor is csak azért jár Harryvel, hogy híresebb legyen.Felkelek azt ez fogad: http://www.youtube.com/watch?v=MjFDg07IUUs
Ha ez igaz akkor a k*rva anyádat Taylor!!!!!
2012. december 16. 10:49
|
|
melii215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.02. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 185368 offline
|
Ebben sok igazság van
Ha én Taylort meglátom ez a szó ugrik be: unalmas
Ha Mileyt akkor ez: egyéniség
Nincs bajom egyikkel sem, Mileyt jobban szeretem, ez tény, de nyilván nem azért lotyózzák le, hogy hány pasija van, hanem azért ahogy öltözködik, bár szerintem azzal sincs semmi gond, mert mint mondtam, ő legalább külön egyéniség
Taylor kínjában azt sem tudja melyik pasira másszon rá, és ez szerintem már nevetséges
Forrás: http://starity.hu/magazin/33868-miley-cyrus-kiall-magaert/#ixzz2FCszPVMJ
teljen mértékben egyet értek
Ha én Taylort meglátom ez a szó ugrik be: unalmas
Ha Mileyt akkor ez: egyéniség
Nincs bajom egyikkel sem, Mileyt jobban szeretem, ez tény, de nyilván nem azért lotyózzák le, hogy hány pasija van, hanem azért ahogy öltözködik, bár szerintem azzal sincs semmi gond, mert mint mondtam, ő legalább külön egyéniség
Taylor kínjában azt sem tudja melyik pasira másszon rá, és ez szerintem már nevetséges
Forrás: http://starity.hu/magazin/33868-miley-cyrus-kiall-magaert/#ixzz2FCszPVMJ
teljen mértékben egyet értek
2012. december 16. 10:49
Idézet (mse90 @ 2012.12.16. 10:34)
Valakit leri**ozni azért, mert több kapcsolata is volt rövid időn belül az egyik legundorítóbb társadalmi normánk.
Az ilyen emberek nézzenek egy kicsit magukba: vajon leq***zzuk azt a férfit, aki egy hét alatt három nővel kavar? Nem, mert ez valamiért normális, sőt menő.
Nem érdekel különösebben Miley vagy Taylor szerelmi élete, de elvárom egy újságírótól, aki a tömegeket szólítja meg, hogy ne ezeket az értékeket próbálja közvetíteni.
Az ilyen emberek nézzenek egy kicsit magukba: vajon leq***zzuk azt a férfit, aki egy hét alatt három nővel kavar? Nem, mert ez valamiért normális, sőt menő.
Nem érdekel különösebben Miley vagy Taylor szerelmi élete, de elvárom egy újságírótól, aki a tömegeket szólítja meg, hogy ne ezeket az értékeket próbálja közvetíteni.
Annyira egyetértek. Főleg avval hogy a férfiaknak mindent szabad.
2012. december 16. 10:52
De igaz ez. Taylor hetente mással jár, Miley meg már rég csak Liammal. Mégis őt mondják lotyónak.-.-" idiots.
2012. december 16. 10:53
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, Mileyt szerintem nem a pasizás miatt lotyózzák le, hanem mert sokszor úgy öltözködik. És van különbség a között is, hogy lotyó, vagy lotyóS! A tayloros állítás szintén helytelen, mert 13 sráccal hozták hírbe, de ez NEM jelenti azt, hogy mindegyikkel kavart. Tudhatná mindenki, hogy a média mindent felfúj. Szóval se Mileyval, se Taylorral nincs szerintem semmi baj. PONT.
2012. december 16. 10:58
|
|
Smile15Potterhead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 1092 Csatolások: 10 Azonosító: 130740 offline
|
igaza van asivivinek, nem ismerjük őket, ne ítélkezzünk
de akkor is Miley mellett állok, és szerintem se azért ribancozzák le, mert férjhez megy, hanem a viselkedése miatt..Taylor nekem soha nem volt szimpatikus, szerintem meg van játszva a viselkedése..nem ítélem el azért, hogy 13 pasival járt, mert hisz mindenki keresi a boldogságot és nem mindenki találja meg olyan könnyen, mint Miley...nekem ez a véleményem
2012. december 16. 11:02
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.16. 10:45)
Igazat adok a terjesztőnek. Mindkettő élete távol áll tőlem, de nem igaz, hogy Taylor mindenféle kapcsolatba beleugrik anélkül, hogy megvizsgálná alaposan. Egyszerre tűnik tapasztalatlannak és lotyónak, a lotyót gyorsan kiheverné a világ, ha nem akkora arcokra mászra rá, mint Gyllenhaal vagy Harry Styles.
Ezúttal határozottan nem egyezek, de ez gondolom nyilvánvaló.
Még ha a fele PR-kapcsolat is volt, akkor sem tartom semmilyen körülmények között sem helyesnek, ahogy az angol nyelv fogalmaz, a "slut-shaming" gondolkodásmódot. Mellesleg senki sem állt Gyllenhal meg Styles mögött pisztollyal a kezében, hogy keveredjenek kapcsolatba Swifttel.
Az egy másik kérdés, hogy ugyanezen a vonalon azzal sem egyezek, hogy Cyrust is leringyózzák más okoknál fogva. Közízlés ide vagy oda.
1 felhasználónak tetszik:
Siistra
2012. december 16. 11:07
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Én szerintem meg semelyik sem normális.
Májli egy ízléstelen, stílustalan utcalányként néz ki mostanában, Taylorka meg ugye vonzza a híresebbnél híresebb pasikat, úgyhogy mindkettőbe belelehet kötni, csak máshogyan...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.