Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 21. 18:07
Akármennyire nem szeretem, Mileynak adok igazat. Bár én nem is azért k*rvázom le napi szinten mert 1 férfival jegyben járnak, hanem a kinézete és a stílusa miatt. Úgy néz ki, mint egy r*banc... már bocs.
2012. december 21. 21:26
Ja, és azt se felejtsük el hogy ezt az egészet haterek készítették és kezdeményezték... Taylornak 6 barátja volt 4 év alatt, nem pedig 13.
2012. december 21. 23:10
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Teljesen egyetértek ezzel a sráccal és Mileyval! Jó, Miley szokott úgy viselkedni, amivel kivívhatná magának, hogy így nevezzék, de ebből is látszik, hogy egyáltalán nincs értelme ezekkel a jelzőkkel illetni, hiszen már három éve van egy barátja, akit mindennél jobban szeret. Taylornak viszont nem nagyon sikerül párt találnia. Vagy összeférhetetlen, vagy őt illetik meg ezek a szavak.
2012. december 22. 10:23
|
|
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline
|
Ezt a sok utálatot még azért is kapja, mert együtt van azzal a one direction-os ficsurral, vagy kivel? EZ MOST KOMOLY?????!!! Mintha a rajongóknak TÖBB ESÉLYÜK LENNE(?!), hogy randizzanak Harry-vel.....azért nem lotyó vki, mert randizhat olyannal, akivel ti/mi sohasem fogtok/fogunk. Túlzás ez a 13 pasi dolog is...aki ilyen összehasonlító híreket csinál, annak nem ártana "kicsit" jobban utánanéznie az adatoknak, ha már anniyra viszket a feneke...Miley-t meg senki sem lótyózza le, ha figyel arra, mit mond és mit csinál...én speciel sosem ribancoztam le egyiket sem, mivel SZEMÉLYESEN NEM ismerem őket. Ha ismerek vkit, csak utána tudom megállapítani, hogy az illető milyen "típusba" tartozik, nem? :/
2012. december 22. 16:49
|
|
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline
|
van benne igazság, de egyikület sem nevezném kurvának. mivel Miley tényleg egy pasival jár több éve, Taylor pedig csak úgy, mint minden fiatal nő, keresi a szerelmet. ha valakinek ezzel baja van, az magára vessen.
2012. december 22. 18:39
hát basszus ez az egész csak azért van mert taylor összejött v mit csinált harryvel a sok idióta fan meg megbolondult emiatt
nekik kéne orvos , mert r*hadtul nincs hozzá senkinek sem köze h ők ketten éppen mit csinálnak, v mit nem
nekik kéne orvos , mert r*hadtul nincs hozzá senkinek sem köze h ők ketten éppen mit csinálnak, v mit nem
2012. december 24. 12:40
|
|
ChewyGreeneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 188038 offline
|
Szerintem egyikük sem lotyó. Ha Miley megtalálta azt akivel élni akar jó neki. Hány 22 évesnek van folyton ugyan az a szerelme? Taylor majd megállapodik, ha akar szerintem ez mindkettőjük magánügye.
2012. december 31. 11:41
|
|
Csengi19990609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 191723 offline
|
Úristen még Miley a ribanc? o.o
Taylor inkább megérdemelné ezt a jelzőt.. Egyikért se vagyok oda de Taylort tiszta szívemből utálom. hahaa :"DD
Taylor inkább megérdemelné ezt a jelzőt.. Egyikért se vagyok oda de Taylort tiszta szívemből utálom. hahaa :"DD
2013. január 16. 14:44
|
annabella2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 152587 offline
|
Egyikük sem az!!!+Ezért sz*r sztárnak lenni,mert a magánéletedről mindenki tud...És mondhatom büszkék lehettek magatokra hogy azt mondjátok rájuk hogy r*bancok,nézzetek tükörbe,és figyelj arra hogy más embereket ne bánts meg!!
2013. január 21. 19:08
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
mileyt nem szeretem de nem k**vázom le!mert nem az ahogy taylor sem..azért mert nem jön össze neki nem jelenti azt hogy ku**va! és ezt nem kell felfújni se botrányt keríteni ebből...de mileynak(annak ellenére hogy ki nem állhatom)igazat adok abban hogy álljon csak ki magáért és ne hagyja azt hogy jogtalanul mondjanak mindent róla
2013. január 25. 23:10
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
egyetértek, én sem kedvelem mileyt, egyáltalán, sőt ellenszenves. de az h ribancozzák, csak azt mutatja h nem ismerik egyáltalán a magánéletét, ránéznek azt könnyű mondani.. taylorról nagyon nincs véleményem, nekem nem egy karakteres személy.
2013. február 13. 18:41
|
rebus11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 192126 offline
|
Idézet (rebus11 @ 2012.12.23. 10:17)
Szerintem Mileyt csak irigylik és én is ki állnék magamért mint ő! 
Ja és aki nem szereti Mileyt az pukkadjon meg és tartsa meg magának a véleményét!!
2013. február 15. 22:03
|
|
love1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 144044 offline
|
taylor-nak sztem14 de nem toom már.nem is érdekel.De: a miley.t azért lotyozzák mert elég csak rá nézni.Hányszor vilantott mát.És amúgy meg ez mért olyan fontos hogy ki mit hisz???örüljön hogy ennyien imádják!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: