Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 19. 09:59
|
|
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline
|
Most mit kell egyáltalán lotyózni meg k*rvázni??! Szerintem nincsenek ezek az emberek tisztában a szavak jelentésével...Karácsonra remélem kapnak egy értelmező kéziszótárt...nagy szükségük lenne rá, úgy látom.... És attól hogy vki nem találja a társát az lotyó? Az lenne a gáz, ha feladná. De mind1 gondoljatok, amit akartok.
2012. december 19. 13:40
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (Bettyke94 @ 2012.12.18. 18:32)
Egyik lány sem lotyó szerintem. Miley már megtalálta a párját akivel tökéletesen boldog lehet, Tay pedig még keresi az igazit. De nem értem minek mások magánéletén rágódni..El kéne fogadni hogy ezek a lányok egyszerűen tehetségesek, és emiatt szeretjük őket, nem pedig éppen az aktuális pasijuk miatt. 
2012. december 19. 15:05
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Én nagyon imádoom Miley-t, aki már megtalálta szererlmét♥ viszont Taylor még keresi az IGAZIT szóval szerintem őt sem kell elintélnie az embereknek jogtalanul!!
2012. december 19. 15:22
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Jó: én negyon nem szeretem Miley-t,de ez azért tényleg parasztság!
Ezt csak egy überbunkó Miley gyűlölő írhatta!!
Igaz,furi,hogy az eddig kislányos cuki Miley most 20 évesen férjez megy,de miért ne??
Ha egyszer most talált rá a szerelem,most jegyezték el,most érzi magát képesnek megszervezni egy házasságot, akkor mér' ne tehetné???
Ez az idióta inkább ne avatkozzon bele az egykori Hannah Montanah életébe,mert neki sem esne jól,ha így beszélnének róla!
Ezt csak egy überbunkó Miley gyűlölő írhatta!!
Igaz,furi,hogy az eddig kislányos cuki Miley most 20 évesen férjez megy,de miért ne??
Ha egyszer most talált rá a szerelem,most jegyezték el,most érzi magát képesnek megszervezni egy házasságot, akkor mér' ne tehetné???
Ez az idióta inkább ne avatkozzon bele az egykori Hannah Montanah életébe,mert neki sem esne jól,ha így beszélnének róla!
2012. december 19. 16:21
szerintem nem azért hívják Miley-t szajhának, mert ugyanazzal a sráccal van 3 éve, hanem mert a múltban voltak elég botrányos dolgai, és tudjuk milyenek az emberek, ha szűzike életet élsz, és egyetlen egyszer lépsz félre, akkor egész további életedben megbélyegeznek, nagyon nehezen mosod le magadról, és csak azzal tudod ellensúlyozni, hogy nagyon sok jó dolgot csinálsz, és még akkor sem mosod le teljesen. És Miley-t szerintem többen is ismerik, mint Taylort, és ezáltal jobban figyelnek a magánéletére, és azért vegyük figyelembe, hogy ezek a botrányok pár évvel ezelőtt voltak, amikor Miley még jócskán gyerek volt, és amúgy is, Miley sokkal fiatalabb volt, amikor berobbant a köztudatba, mint Taylor, és biztos másképp is hatott rá. Nem azt mondom, hogy jótékonyan szemet kell hunynunk minden hülyesége fölött, csak azt, hogy bele kell kalkulálni az ítéletünkbe, hogy Taylor sokkal megfontoltabb egyéniség, és lehet, hogy 13-szor váltott fiút, de egyszerre mindig csak eggyel kavart, és nem keveredett olyan nagyon nagy botrányokba.
Ja, bocs a képzavarokért, és a hosszú komiért:)
Ja, bocs a képzavarokért, és a hosszú komiért:)
2012. december 19. 20:27
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
Hát nem tudom, attól, hogy 3év alatt volt 13 pasija miért k*rva? Mert keresi az igazit? Egyiket sem csalta meg. Ahogy miley sem az, attól, hogy 20évesen el van jegyezve, mert megtalálta az igazit, attól még nem lotyó.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 19. 20:59
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
mi könnyen ítélkezünk de sok mindent nem tudunk! nehéz ám úgy barátot/barátnőt találni, hogy a kamera egyfolytában a nyomodban van! én megértem Taylort mert ha valakivel szimpatizálsz akar a sajtó már rögtön azt mondja hogy járnak! holott ez a való életben nem így van! először elkezdtek randizgatni stb. hogy megismerjétek egymást és rájöttök hogy összeilletek vagy sem!Taylor az esetek többségében nem illet össze a kiszemeltével és ezért jött össze az a nagy szám! holott a legtöbbjével nem is randizott úgy igazán max csak szimpatizált, flörtölt!ő is csak keresi a párját a világban!!
2012. december 19. 21:05
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Miley nem lotyó, Taylor sem az, csak még nem találta meg az igazit, Miley szerencsésnek mondhatja magát. Igenis álljon ki magáért! Igaza van, Liammel nagyon aranyosak és sok boldogságot nekik! Vannak egyes emberek, akiknek az IQ szintje elég alacsony lehet.
2012. december 21. 15:40
|
|
Bemmy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178789 offline
|
Szánalom.Miley-t azért nevezik r*bancnak meg kurvának mert rövidre vágatta a haját meg több tatoválása is van meg néha-néha felrak a twitterre egy olyan képet amin szórakozik?Erre a nőra (Taylor) pedig felnéznek meg példaképnek tekintik amikor havonta más pasikat vonszol be az ágyába?Gondolkozzatok már.
2012. december 21. 16:49
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
akkor is kiállok Miley mellett amikor szépeket mondanak róla, és akkor is amikor mindenki lefikázza.. (Y)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.