Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 17. 16:55
|
|
csilli milliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 180892 offline
|
Én nem értem...mit lehet abba Taylorba szeretni?? Nincsenek is jó zenéi meg semmi..-.-" ráadásul tényleg mindig másvalakilye van.!
2012. december 17. 17:14
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
csilli milli ja ja :33
2012. december 17. 17:21
Ez tényleg kur*ára igaz, de attól függetlenűl. Nem is értem h csak az öltöszködése miadt hordják le. És ezt tényleg maximálisan igaza van.
2012. december 17. 19:05
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Igen, 'néhány' ember nem fogja fel (rossz esetben nem is tudja), hogy mi is az a k.rva szó. Csak "dobálóznak" vele nem törődve azzal, hogy mást ezzel mennyire megtudnak bántani. Miley jól tette, hogy kiállt magáért.
2012. december 17. 22:22
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát én sem Miley-t sem pedig Taylort nem tatom sem lotyónak sem egyébnek,de teljesen megértem Mileyt!
2012. december 18. 10:22
Idézet (mse90 @ 2012.12.16. 21:18)
Nos, gratulálok. Te is szavakkal dobálózol.
Nem, a r*banc szó jelentése továbbra is a "testét pénzért áruló". Ezen lányok közül pedig nyilván egyik sem az. A társadalomban viszont a nőkkel szemben elterjedt az úgynevezett slut-shaming nézet, vagyis hogy mindazokat a nőket, akik valamilyen szempontból élni merészelik a szexualitásukat, lett légyen az kihívó öltözködés, rövidtávú kapcsolatok, gyakori partnercsere, stb... a r***nc szóval illetve annak egyéb megfelelőivel illetik. Érdekes mellékinfó: a férfiakra ez a szabály valamiért nem vonatkozik.
Ez kicsit off topic persze, tudom, hogy sokan még tizenéves éveitek elején jártok, és nem fogjátok fel ezen dolgok jelentőségét, és néhány év múlva ahogy tágul a világképetek és elkezdetek a saját fejetekkel gondolkodni, sok változáson estek majd át. Mindazonáltal jó ezeket a fogalmakat minél előbb tisztázni.
Nem, a r*banc szó jelentése továbbra is a "testét pénzért áruló". Ezen lányok közül pedig nyilván egyik sem az. A társadalomban viszont a nőkkel szemben elterjedt az úgynevezett slut-shaming nézet, vagyis hogy mindazokat a nőket, akik valamilyen szempontból élni merészelik a szexualitásukat, lett légyen az kihívó öltözködés, rövidtávú kapcsolatok, gyakori partnercsere, stb... a r***nc szóval illetve annak egyéb megfelelőivel illetik. Érdekes mellékinfó: a férfiakra ez a szabály valamiért nem vonatkozik.
Ez kicsit off topic persze, tudom, hogy sokan még tizenéves éveitek elején jártok, és nem fogjátok fel ezen dolgok jelentőségét, és néhány év múlva ahogy tágul a világképetek és elkezdetek a saját fejetekkel gondolkodni, sok változáson estek majd át. Mindazonáltal jó ezeket a fogalmakat minél előbb tisztázni.
Preach it sister! Ámen!
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. december 18. 10:24
|
|
wirdzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 152532 offline
|
Semelyik sem k*rva, sem r*banc, de azért öltözhetnének sokkal izlésebben, és ha a modorukat is megváltoztatnák mind a kettőt jobban szeretnék, és így még több rajongói is lehetnének.
2012. december 18. 13:44
|
heisenbergúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 190294 offline
|
Dolgok amiben Taylor jobb mint Miley:
- stílusosabb
- elegánsabb
- csinosabb
- csinosabb
- jobban öltözködik
- jobb zenéket csinál
- jobb énekhangja van
- jobb pasija van
- stílusosabb
- elegánsabb
- csinosabb
- csinosabb
- jobban öltözködik
- jobb zenéket csinál
- jobb énekhangja van
- jobb pasija van
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. december 18. 14:53
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Egyikőjüket sem szeretem,de ez amúgy tényleg igaz!!Taylor-t beállították egy elbűvölő csajszinak miközben mindenfélével összejön.Miley-nak nem még nem is volt annyi pasija egész életében,mint Taylor-nak 3 év alatt.
2012. december 18. 14:55
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Taylor a lotyó inkább utálom mint a sz*rt zenét se tud csinálni oszt ezé vannak oda? menjen már fojj hülye k*rva
2012. december 18. 15:02
|
|
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline
|
jobb pasija van Taylornak? :| ha arra a 1D-s pojácára mondod, akkor komolyan el kéne gondolkoznod a pasiról, mint fogalomról.
nem akarok 3. világháborút, de úúúúristen.. az egy kisfiú, egy kis pöcsi, egy nyálgép.. minden csak nem jobb pasi, mint Liam..
2012. december 18. 15:07
Idézet (Beyla @ 2012.12.16. 22:03)
Hát ezt a csajt sem az eszéért szeretik, az egyszer biztos. Hogy ő milyen ember valójában, azt csak az tudhatja, aki valóban ismeri őt személyesen, de az embereknek mindig is lesz előítélete, és amíg ilyen k*rvás imidzsel jelenik meg mindenhol, addig bizony ezzel az attitűddel fog szembekerülni. Félig-meddig kétszínűség volt a csaj részéről ez a nyilatkozat, hiszen, mint minden egyes embernek, valamilyen szinten neki is vannak előítéletei másokkal szemben. Számomra az, hogy ő mutogatja a tőgyeit és kiteszi a valagát húsz évesen, valamint mindenáron a testével akarja magára felhívni a figyelmet (mondjuk tehetség nem sok szorult szegénybe), az belőlem is azt váltja ki, hogy egy nagy r*ngyóka lehet. Téjlorka sem jobb, sőt, azon már a fél ország átment, de nem is biztos az, hogy májlika nem lépett félre néha-néha, csak szerencsétlen csávót nézi hülyének, azt a Liamet, vagy ki a csudát. Egyébként engem is húsz évesen jegyeztek el, december 24-én lesz egy éve, de a stílusom nem k*rvás, és nem is viselkedek úgy. Ez sem tudja már, hogy mi az igazság, csak ujjal tud mutogatni, ami szvsz szánalomra méltó, és ilyet felnőtt nő, aligha tenne. Ha elege van abból, hogy egy repedt sarkú k*rvának nézik az emberek, akkor talán szálljon magába, és ne adjon maszturbációs előadást a színpadon, valamint öltözzön fel nőhöz méltóan.
Persze, mindekinek szíve joga azt gondolni a másikról amit akar, de ezt nem kell mindenféle képpen- és módon azt kinyilvánítani. Ne hogy már azért k*rvázzanak le, mert úgy öltözködök ahogy nekem tetszik, és nem más emberek óhaját-sóhaját tartom tartom szemlőtt és próbálok azok ízlésének megfelelni, mert aki nem úgy öltözik, azt a társadalom automatikusan lek*rvázza és r*bancozza. Neharagdujatok, de én speciel lesz@rom, kinek mi tetszik, a lényeg hogy nekem tetsszen. Legalább azóta vannak ízlések amióta előítéletek is, de ez nem jogsít fel valakit arra hogy mindenféle ocsmány jelzőkkel illesse a másikat. Nem tetszik? Nem kell odanézni. Ha valamit nem szeretek nem foglalkozom vele, kész.
2012. december 18. 15:21
Semelyik sem k*rva, sem r*banc, nagyon nem szép, hogy ilyeneket állítanak róluk.
2012. december 18. 15:26
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
utálom Taylort..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.