Miley Cyrus kiáll magáért
2012. december 16. 21:44
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Mekkora igazság... végre valaki kimondta!! Miley messze van a lotyótól. Taylor közelebb..
2012. december 16. 21:54
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
VÉGRE. Sose értettem, mi a francot esznek annyira Taylor-on. Sose kedveltem, biztos, most az is nyom a lattba, hogy Harry az akivel kavar, de könyörgöm ez annyira igaz. És Taylor még két éve azt állította, hogy szűz... röhej az egész.
mse90-nel viszont nagyon egyett értek. Taylor sem r.banc, és valóban nevetséges, hogy ez a férfiakra nem vonatkozik, de én mégsem tartom logikusnak, hogy ennyire istenítik Swiftet, édesnek és ártatlannak nevezik. Sok szemet kellene felnyitni ezzel kapcsolatban.
mse90-nel viszont nagyon egyett értek. Taylor sem r.banc, és valóban nevetséges, hogy ez a férfiakra nem vonatkozik, de én mégsem tartom logikusnak, hogy ennyire istenítik Swiftet, édesnek és ártatlannak nevezik. Sok szemet kellene felnyitni ezzel kapcsolatban.
2012. december 16. 22:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát ezt a csajt sem az eszéért szeretik, az egyszer biztos. Hogy ő milyen ember valójában, azt csak az tudhatja, aki valóban ismeri őt személyesen, de az embereknek mindig is lesz előítélete, és amíg ilyen k*rvás imidzsel jelenik meg mindenhol, addig bizony ezzel az attitűddel fog szembekerülni. Félig-meddig kétszínűség volt a csaj részéről ez a nyilatkozat, hiszen, mint minden egyes embernek, valamilyen szinten neki is vannak előítéletei másokkal szemben. Számomra az, hogy ő mutogatja a tőgyeit és kiteszi a valagát húsz évesen, valamint mindenáron a testével akarja magára felhívni a figyelmet (mondjuk tehetség nem sok szorult szegénybe), az belőlem is azt váltja ki, hogy egy nagy r*ngyóka lehet. Téjlorka sem jobb, sőt, azon már a fél ország átment, de nem is biztos az, hogy májlika nem lépett félre néha-néha, csak szerencsétlen csávót nézi hülyének, azt a Liamet, vagy ki a csudát. Egyébként engem is húsz évesen jegyeztek el, december 24-én lesz egy éve, de a stílusom nem k*rvás, és nem is viselkedek úgy. Ez sem tudja már, hogy mi az igazság, csak ujjal tud mutogatni, ami szvsz szánalomra méltó, és ilyet felnőtt nő, aligha tenne. Ha elege van abból, hogy egy repedt sarkú k*rvának nézik az emberek, akkor talán szálljon magába, és ne adjon maszturbációs előadást a színpadon, valamint öltözzön fel nőhöz méltóan.
2012. december 16. 23:32
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.12.16. 21:18)
Nos, gratulálok. Te is szavakkal dobálózol.
Nem, a r*banc szó jelentése továbbra is a "testét pénzért áruló". Ezen lányok közül pedig nyilván egyik sem az. A társadalomban viszont a nőkkel szemben elterjedt az úgynevezett slut-shaming nézet, vagyis hogy mindazokat a nőket, akik valamilyen szempontból élni merészelik a szexualitásukat, lett légyen az kihívó öltözködés, rövidtávú kapcsolatok, gyakori partnercsere, stb... a r***nc szóval illetve annak egyéb megfelelőivel illetik. Érdekes mellékinfó: a férfiakra ez a szabály valamiért nem vonatkozik.
Ez kicsit off topic persze, tudom, hogy sokan még tizenéves éveitek elején jártok, és nem fogjátok fel ezen dolgok jelentőségét, és néhány év múlva ahogy tágul a világképetek és elkezdetek a saját fejetekkel gondolkodni, sok változáson estek majd át. Mindazonáltal jó ezeket a fogalmakat minél előbb tisztázni.
Nem, a r*banc szó jelentése továbbra is a "testét pénzért áruló". Ezen lányok közül pedig nyilván egyik sem az. A társadalomban viszont a nőkkel szemben elterjedt az úgynevezett slut-shaming nézet, vagyis hogy mindazokat a nőket, akik valamilyen szempontból élni merészelik a szexualitásukat, lett légyen az kihívó öltözködés, rövidtávú kapcsolatok, gyakori partnercsere, stb... a r***nc szóval illetve annak egyéb megfelelőivel illetik. Érdekes mellékinfó: a férfiakra ez a szabály valamiért nem vonatkozik.
Ez kicsit off topic persze, tudom, hogy sokan még tizenéves éveitek elején jártok, és nem fogjátok fel ezen dolgok jelentőségét, és néhány év múlva ahogy tágul a világképetek és elkezdetek a saját fejetekkel gondolkodni, sok változáson estek majd át. Mindazonáltal jó ezeket a fogalmakat minél előbb tisztázni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt leírtad!
Engem pontosan ez bosszant, hogy egy leheletnyi élettapasztalattal ítélkeznek néhányan, olyan emberek felett akikhez semmi közük, valójában nem tudnak róla semmit, csak amit médiában hallanak vagy egymástól. A mérhetetlen rosszindulat, utálat ami árad a nagy többségből szörnyű.
Hogy lehet egyes embereket bármilyen jelzővel illetni vagy utálni anélkül, hogy ismernéd? Ha valaki nem szimpatikus az egy dolog na de utálni...
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2012. december 17. 09:24
Miley-nak télleg lett egy kirívó megjelenése, de legalább boldog és nem mászik rá minden pasira. Taylor meg keresi a szerelmet, tök8...ezért nem kéne senkit fikázni.
2012. december 17. 11:46
Az öltözködése és a viselkedése miatt mondják h lotyó ami sztm igaz .oké együtt van 3 éve liammel és akkor mivan?!senkisem azé mondja rá...
2012. december 17. 14:12
Miley sokkal közelebb áll a szívemhez, úgy gondolom tehetségesebb is, de abban, hogy melyikőjük az érettebb nem tudnék dönteni. Annak ellenére, hogy Taylor olyan erős, összeszedett és kifinomult benyomást kelt tényleg érdekes ez a sok románc és kavarás. Lehet igaza van a "tinilány" pletykáknak.
2012. december 17. 15:54
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Inkább Taylor a .....! 3 év alatt 13 pasi
Taylornak ez azért eléggé sok,de szerintem több is volt!
2012. december 17. 15:54
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
szerintem ez nagyon is igaz, én szeretem mindketőtt (Miley-t kicsit jobban ♥) de Taylor tényleg rengeteg pasival kavart már, persze attól még nem k.urva de akkor ne Miley-t bántsák
2012. december 17. 16:13
Mégis hogy neveznétek azt nőt, aki heti szinten váltogatja a partnerét és közben megjátsza magát és állandóan mossa kezeit? Ok, nem ítélem el. Hiszen, ha egy pasi teszi azt, akkor ő a menő, a szívtipró és mindenki éljenzi. Viszont, ha egy nő váltogatja a partnereit heti szinten, arra a pasik is ferde szemmel néznek és a nők is kiközösítik, elítélik. Oké: nem q**-nak, mert nem fizetnek érte, de a magyar nyelv éppen emiatt is olyan szép, hiszen annyi szinonímája van ennek a szónak is. Ha az álszent szót elétesszük, akkor tulajdonképpen bármi illik rá. Az a baj, hogy Taylorka imidzse már régóta több sebből is vérzik és ezt csak ő nem veszi észre. Majd, ha a háttéremberkék leveszik róla a kezüket, akkor kb. úgy fog majd járni, mint Lindsay Lohan. És még szegény Rihannát tartják mostanság a legnagyobb wh*re-nak. Pedig, ha a partnerei számát vesszük, akkor ő kész szentéletű.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. december 17. 16:43
|
lilusosztcsáúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 191766 offline
|
ez teljesen igaz, igaz Miley se ártatlan de nem k*rva hisza szó azt jelenti hogy pénzért szolgáltatja a s*xet, Taylornak se kéne azért ennyi pasival kavarnia
2012. december 17. 16:44
Milyen könnyű le r*bancozni azt,akit utálunk vagy éppen csak azért mert 6 pasival járt már.Nagyon ésszerű gondolkodás
.Nem értem azokat,akik Taylort vádolják azért mert Harryvel jár,vagy éppen azért mert rengeteg kapcsolata volt már.És persze ennél nincs is könnyebb,mint hogy ezért k*rv*n*k tituláljuk be.Érdekes,a sok directionernek eszébe se jut hogy Haryy is havonta váltogatja a barátnőit,sőt valamikor 30 év felettivel kavar,de bezzeg őt senki sem meri szitkozni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.