Selena Gomez sírt és dühöngött
2012. december 15. 18:43
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
najó én megértem milyen ez a helyzet. a fiud haverkodik az exxel. esetleg kibeszélnek...
de miért nem tesz ellene hogy mindkettő csak az exe legyen. nemtom. ha ennyi a ˝fájdalma˝ akor miért nem szakít????????
musicmurder95 eggyetértek.
de miért nem tesz ellene hogy mindkettő csak az exe legyen. nemtom. ha ennyi a ˝fájdalma˝ akor miért nem szakít????????
2012. december 15. 18:52
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Juj én azt hittem már szakítottak
Fülemnek botrány hallaniee rossz hírt, bár nekem sem tetszene, ha a barátom az exemmel járna bulizni vagy csak egy napot is töltene vele...
2012. december 15. 18:55
Az az "onlájn" egy picit szúrja a szememet.
Amúgy szerintem jogos és megalapozott Sel kiborulása. A pasija ne lógjon együtt az exével...
Amúgy szerintem jogos és megalapozott Sel kiborulása. A pasija ne lógjon együtt az exével...
2012. december 15. 18:55
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
"onlájn" wáó.
Amúgy az ügy meg ilyen brazil szappanopera szintű
Amúgy az ügy meg ilyen brazil szappanopera szintű
2012. december 15. 19:01
Na jó, ez már tényleg nagy túlzás. Miért ne lóghatna Justin azzal, akivel akar?
2012. december 15. 19:02
nekem is egyből az "onlájn"-on akadt meg a szemem
amúgy meg selena "barátai" csak ne befolyásolgassák őt. úgy dönt, ahogy akar...
amúgy meg selena "barátai" csak ne befolyásolgassák őt. úgy dönt, ahogy akar...
2012. december 15. 19:09
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Szerintem Justin ezt már direkt csinálja.
2012. december 15. 19:10
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
"Selena Gomez teljesen kiborult, ahogy megtudta, hogy a barátja, Justin Bieber az exbarátjával, Nick Jonasszal lógott együtt."
először azon gondolkodtam el, vajon melyikőjük exbarátja...de gondoltam, végül is, most ezt könyveljük el Selenáéként...
hát, ez a Bieber fazon elég szemétnek tűnik mostanában-de sosem volt szimpi.
Istenem, ha ennyire nagy a feszültség (féltékenység, düh, szakításhírek, megcsalás...) akkor az lenne a legjobb, ha szépen elválnának útjaik. Már bocs a fanoknak, de tényleg. °^°
Amúgy meg, nagy dolog, most Selena megtiltja Justinnak, hogy a barátaival legyen? Gáz.
először azon gondolkodtam el, vajon melyikőjük exbarátja...de gondoltam, végül is, most ezt könyveljük el Selenáéként...
hát, ez a Bieber fazon elég szemétnek tűnik mostanában-de sosem volt szimpi.
Istenem, ha ennyire nagy a feszültség (féltékenység, düh, szakításhírek, megcsalás...) akkor az lenne a legjobb, ha szépen elválnának útjaik. Már bocs a fanoknak, de tényleg. °^°
Amúgy meg, nagy dolog, most Selena megtiltja Justinnak, hogy a barátaival legyen? Gáz.
2012. december 15. 19:10
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ez a hír kamu, úgy ahogy az egész Hollywood Life oldal. Nem értem hogy engedheti a Starity h megjelenjenek ezek a légből kapott baromságok. Azt sem lehet tudni hogy valóban együtt van-e Justinnal. Nem mintha a nyilvánosságra tartozna.....
2012. december 15. 19:12
2012. december 15. 19:13
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Szegény Selena!!!!!!!!!!!!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: