Selena Gomez sírt és dühöngött
2012. december 15. 16:54
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Mi ezen az akkora tragédia? Hisztis egy csaj, utálom a nyafogósakat.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2012. december 15. 16:58
Selena Gomez csak azért jön össze újra/szakít újra Justinnal, mert minden egyes cikk extra publicitást jelent a számára. Ha nem beszélnének a magánéletéről, már a fasorban sem lenne ez a nő a tehetsége alapján. Kizárólag ez tartja még a köztudatban a nevét.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. december 15. 17:00
Én megértem Selena-t... Ha még mindig együtt vannak, akkor én Selly helyében kidobnám azt a...ömmm... hát erre nincs jobb szó: justint
#Selenator
2012. december 15. 17:03
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Hát ez már szánalom Selenátóóól.-.- Mért ne lóghatna együtt Justiin Jonassal? <3
Attól h selenának JOnas az exe,attól Justinnak a haverjaaa.
Amugymeg Justiin.
Imádoooom.
Bieber fever.:$
Attól h selenának JOnas az exe,attól Justinnak a haverjaaa.
Amugymeg Justiin.
2012. december 15. 17:06
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Hát ... csak egyetérteni tudok Viski Fanni 2000 -val mert teljes mértékbe igaza van .
2012. december 15. 17:07
Miért nem haverkodhatna egymással Justin és Nick? Selena túlreagálja ezt az ügyet.
2012. december 15. 17:17
jajj Sel..Nick már a múlté,Justin a múlté,most nem tök mind1 hogy együtt lógnak vagy sem?
2012. december 15. 17:18
|
|
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline
|
idióta....nagy az isten állatkertje!
"
Nem kívánnék rosszat senkinek, de Szalonnának nem kívánok jót!
és bár nem vagyok Bieber fan, én Jonas fan vagyok, de nem baj. Am most valahogy semmi bajom Buburkával....kivételes alkalom.
Nem kívánnék rosszat senkinek, de Szalonnának nem kívánok jót!
és bár nem vagyok Bieber fan, én Jonas fan vagyok, de nem baj. Am most valahogy semmi bajom Buburkával....kivételes alkalom.
2012. december 15. 17:41
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én nem nagyon értem...azt se tudom jelenleg, hogy Selena és Justin együtt vannak-e még...
De különben meg kamunak tűnik....mikor járt már Nickel?!! Évekkel ezelőtt...csak azért találnak ki ilyeneket, hogy egy idegroncsnak állítsák be szegény lányt! :S
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.