Új filmadaptációkat tartogat Hollywood
2012. december 15. 19:57
Hú, a Burokot úgy várom. *--* A Futótűz megjelenéséig meg nemtom hogyan fogom kibírni még egy évig. :'( Mostakarom!
2012. december 15. 20:00
|
|
TrixyDixy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 181560 offline
|
Hát az első film egy óriási hülyeség szerintem, sőt az összes kivéve A végzet ereklyéi: Csontváros. Nemtudom hogy mi lelte a hollywoodiakat de az tuti hogy meggárgyultak. Basszus ezek a filmek szörnyűek, istenemre mondom hogy én jobb történetet tudnék kitalálni, és egy olyat amiben nincsenek "varázslények".
Nem értem mit esznek az emberek az ilyen történeteken, volt a Harry Potter és az Alkonyat jó volt szép volt de ennyi, nemértem miért kellennyi hülyeséget kitalálni.
Nem értem mit esznek az emberek az ilyen történeteken, volt a Harry Potter és az Alkonyat jó volt szép volt de ennyi, nemértem miért kellennyi hülyeséget kitalálni.
2012. december 16. 12:35
mit keres már megint egy lapon az alkonyat a Harry Potterrel vagy a Gyűrűk urával... -.- attól mert 10ből 9 tinilány nyálcsorgatva nézte végig, meg sem közelíti a másik kettőt, se történetileg, se látványvilágilag, sőt sehogy !
2012. december 16. 18:46
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
Nem tudom, megnézném őket, de nem hiszem, hogy halálosan odalennék értük. ÉS h-h vámpiros nincs?? Eddig ugy tudtam azok a filmek nagy sikert értek el.
2012. december 16. 18:47
|
|
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline
|
amugy egyik színészt se ismerem,hova tünk Ian Somerhalder???
2012. december 16. 19:02
A Harry Potternél egyik se jobb, legalább is azok közül, amiket olvastam. A burokra kíváncsi vagyok, az tetszett könyvben, bár volt egy-két unalmas rész. Mindegy. Ettől függetlenül sokkal jobbat alkotott ebben Meyer, mint a Twilightban. A BC-t és a Csontvárost várom viszont a legjobban. Mind a kettőt imádtam könyvben, remélem nem szúrták el nagyon a filmadaptációt.
2012. december 16. 20:59
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nekem mindegyik tetszik !
Sorrendbe nekem így van: THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES, THE HOST, WARM BODIES, BEAUTIFUL CREATURES és a többi ugyan olyan ..
(Még mindig a TWILIGHT a legjobb film !! *-*
)
2012. december 17. 16:17
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
A burok-ot és a Csontváros-t már olvastam, biztos jók lesznek, de az első is érdekes:).
2012. december 29. 08:33
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Csontváros!!!!!!!!!!!♥
2013. január 01. 21:40
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Én leginkább az Éhezők Viadala folytatását várom, mert az első iszonyatosan tetszett. A Warm Bodies is eléggé elkezdett érdekelni, lehet majd elkezdem olvasni a könyvet, vagy nem tudom.
2013. február 06. 22:34
|
|
ILHSvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.21. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 173967 offline
|
A 'Meleg testek' nem tetszik.. de ha majd megnézem lehet megváltozik a véleményem
amúgy az összes többi nagyon bejött.kíváncsi vagyok rájuk.
Futótűz♥ *-* nem bírom ki addig..
(
amúgy az összes többi nagyon bejött.kíváncsi vagyok rájuk.
Futótűz♥ *-* nem bírom ki addig..
2013. február 20. 20:41
The hunger games!!!
))))))) <3 Nagyon várom a futótüzet!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: