Dalpremier: The Pretty Reckless — Kill Me
2012. december 14. 18:22
Első hallgatásra annyira nem tetszett, de mivel nagyon szeretem a TPR-t azért rátettem a zenelejátszómra és minden nap legalább egyszer meghallgattam azóta. Így már nem tartom annyira borzasztónak. Persze nem mondanám, hogy a legjobb daluk és a szövege se lopta be magát a szívembe. A "Blowing boys" valamint egyéb hasonló provokatív szavak és mondatok azért egy kicsit meghökkentettek, de ez Taylorra vall, úgyhogy nagyon nem lepődtem meg.
2012. december 14. 19:28
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Na én leszek az, akinek nem tetszik
sokkal jobbat vártam, persze, nem rossz, de nem is jó, remélem ha lesz album, akkor az jobb lesz
2012. december 14. 19:46
Nekem nagyon tetszik. :$ Mondjuk én eleve szeretem a The Pretty Reckless-t.
2012. december 14. 20:23
Már aznap mikor megjelent "rongyosra" hallgattam. Szerintem nagyon jó dal lett. Egyik kedvencem. Egyébként Taylor hangján NINCS mit javítani...
2012. december 14. 22:51
Csak ismételni tudom amit Lillaa98 írt: Taylor hangján nincs mit javítani..úgy jó ahogy van.
2012. december 15. 16:56
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Imádom. *----* Eszméletlen jó, mint az összes többi számuk. Taylor hangja elvarázsol
2012. december 16. 11:10
úúúúúúúúúú nagyon szuper!!!!!!imádom a The Pretty Reckless-t <333
2012. december 16. 22:23
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez nem auto-tune, hanem csak megduplázták a hangját. Valmi zseni írta, én nem értek hozzá. Aki azt hiszi, Taylor hangja nem ilyen jó a valóságban, nem hallotta még énekelni.
Én az első fél perctől imádom a számot, nagyon tetszik, végre, lehetne már új album, mostmár a Kill Me miatt nem is aggódom azon, hogy megütné-e az elöző szintjét.
Én az első fél perctől imádom a számot, nagyon tetszik, végre, lehetne már új album, mostmár a Kill Me miatt nem is aggódom azon, hogy megütné-e az elöző szintjét.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: