Taylor Swift huszonharmadik videója, az I Knew You Were Trouble mától elérhető az interneten.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Taylor Swift legújabb videoklipje
2012. december 14. 09:00
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Hát ez ennél jobb nem lehetne! Ez kifogástalan. Nagyon jó. Csak hát Taylor country énekes és ez mar ilyen pop-rock.... De ez tényleg zseniális. I LOVE TAYLOR & TAYLOR'S MUSIC:)Nagyon jo lett és a klipp meg pláne
2012. december 14. 11:22
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Tényleg egyik legjobb videóklipje. Pontosan olyan lett mint amilyennek elképzeltem.
Kaotikus,intenzív...Fuhh a tükrös rész nagyon ott van. Ez a szám meg tényleg nem fogható semmi olyasmihez amit eddig csinált. Van aki azt mondja Taylor a kisújjából kiráz egy electropop-dubstep dalt a sok country nóta után - nem hiszem el. Lenyűgöző hogy képes változtatni a stílusán, de mégis ugyanolyannak megmaradni. Barvó!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. december 14. 11:44
Megkockáztatom azt a kijelentést, hogy az egyik legjobb Taylor-klip, amit eddig láttam. A dal nem tartozik a kedvenceim közé a Redről, mivel nem az én stílusom, de most egy cseppet jobban megkedveltem. A klip is tükrözi azt, hogy ez mennyire más, mint a többi és nekem ez nagyon bejön. A rövid, rózsaszín hajú Taylorról nem is beszélve.
2012. december 14. 11:59
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
Elmegy..de nem a legjobb..mondjuk Taylor alapból nem szimpi
2012. december 14. 12:19
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nagyon kíváncsi voltam már a klipre és egyáltalán nem csalódtam. Imádom a színvilágot, a videó történetét etc. Egyedül a haja nem tetszik, de ez már csak részletkérdés. Ugyan, a Safe & Sound-ot nem múlja felül, de tényleg marha jó lett.
Már alig várom, hogy felkerüljön a VEVO csatornájára valami nézhető változatban. A számot már rongyosra hallgattam, a klipet meg rongyosra fogom nézni. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. december 14. 12:39
Sosem voltam oda ezért a nőért, de jó zenéket csinált. Ez viszont túl modern hozzá. Eddig legalább ő volt a kivétel, aki nem csúszott bele a haldokló popiparba..
2012. december 14. 13:18
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nekem tetszik! ^^
2012. december 14. 13:32
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ugyan olyan szuper,mint a többi.
2012. december 14. 13:35
Nem szeretem Taylort,de ez tényleg nagyszerű lett egyben a dal ésa klip is.
2012. december 14. 13:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Egész jó lett!
2012. december 14. 13:53
Ez talán a kedvenc számom a RED albumról és az is marad, de megmondom őszintén én jobbra számítottam Taylor-tól.
Nem mondom h rossz lett de nekem nem tetszik annyira mint vártam. :/
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.