Szerda este folytatódott a meglehetősen unalmasra sikeredett Házasodna a gazda című valóságshow.
A teljes cikkhez kattints ide!
András gazdának csalódnia kellett
2012. december 13. 20:41
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Na, már vártam a cikket. Oly mértékben utálom ezeket a birkákat, lovakat, teheneket, hogy nem is tudom leírni. A műsor szereplőire gondolok.
2012. december 13. 20:45
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
ez olyan H Ü LY E S É G !
2012. december 13. 20:51
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez egy nagy baromság! Egyikből se lesz semmi!
2012. december 13. 21:03
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Sajnos nem láttam végig :/ Azért sajnálom András gazdád...
2012. december 13. 22:11
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Ez a cikk... :') Hűen tükrözi a műsort. Így estére pont jó volt, köszi ^.~
2012. december 14. 07:06
Annyira értelmes ez már megiiiiiiint -.- Unalmas az egész..Ha ezzel akarnak nézőt szerezni akkor sok eszük van..Az rtlből egy is elég,azon is elég baromság van.Én már csak a kódot és az iksz faktort nézem...a legszomorúbb az,hogy valaki nézi ezt a hányingert.
2012. december 14. 07:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A cikkben elég sok a hiba. Elgépelés, meg egyáltalán... Olyan nyakatekert mondatok vannak benne, amiknek semmi értelme...
A műsort nem nézem, de megpróbálkoztam a cikk elolvasásával. Hát erre a megállapításra jutottam.
A műsort nem nézem, de megpróbálkoztam a cikk elolvasásával. Hát erre a megállapításra jutottam.
2012. december 14. 08:27
Ez is annyira valóságos, mint a Nagy Ő, meg a Valóvilág. Amúgy a Nagy Ő-ben is az a teniszező el is ismerte, hogy előre meg volt beszélve, mikor melyik csajt kell választania, meg melyik maradjon a végére. Itt is ugyanaz a forgatókönyv. Előre le van minden rendezve, mindenki ismeri a végkifejletet a "versenyzők" közül. De sok ember így is beveszi, hogy ez valós. Ezért nem nézek ilyen szemetet.
2012. december 14. 11:41
Nahát, micsoda dráma... Mégis ki az aki végig tudja nézni ezt a borzadályt?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.