Szerda este folytatódott a meglehetősen unalmasra sikeredett Házasodna a gazda című valóságshow.
A teljes cikkhez kattints ide!
András gazdának csalódnia kellett
2012. december 13. 20:41
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Na, már vártam a cikket. Oly mértékben utálom ezeket a birkákat, lovakat, teheneket, hogy nem is tudom leírni. A műsor szereplőire gondolok.
2012. december 13. 20:45
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
ez olyan H Ü LY E S É G !
2012. december 13. 20:51
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez egy nagy baromság! Egyikből se lesz semmi!
2012. december 13. 21:03
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Sajnos nem láttam végig :/ Azért sajnálom András gazdád...
2012. december 13. 22:11
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Ez a cikk... :') Hűen tükrözi a műsort. Így estére pont jó volt, köszi ^.~
2012. december 14. 07:06
Annyira értelmes ez már megiiiiiiint -.- Unalmas az egész..Ha ezzel akarnak nézőt szerezni akkor sok eszük van..Az rtlből egy is elég,azon is elég baromság van.Én már csak a kódot és az iksz faktort nézem...a legszomorúbb az,hogy valaki nézi ezt a hányingert.
2012. december 14. 07:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A cikkben elég sok a hiba. Elgépelés, meg egyáltalán... Olyan nyakatekert mondatok vannak benne, amiknek semmi értelme...
A műsort nem nézem, de megpróbálkoztam a cikk elolvasásával. Hát erre a megállapításra jutottam.
A műsort nem nézem, de megpróbálkoztam a cikk elolvasásával. Hát erre a megállapításra jutottam.
2012. december 14. 08:27
Ez is annyira valóságos, mint a Nagy Ő, meg a Valóvilág. Amúgy a Nagy Ő-ben is az a teniszező el is ismerte, hogy előre meg volt beszélve, mikor melyik csajt kell választania, meg melyik maradjon a végére. Itt is ugyanaz a forgatókönyv. Előre le van minden rendezve, mindenki ismeri a végkifejletet a "versenyzők" közül. De sok ember így is beveszi, hogy ez valós. Ezért nem nézek ilyen szemetet.
2012. december 14. 11:41
Nahát, micsoda dráma... Mégis ki az aki végig tudja nézni ezt a borzadályt?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: