Idézet (saint7 @ 2012.12.13. 22:09)
háá nagyon nem értek egyet azzal hogy a Homeland-et jelölik!
bár még van egy epizód hátra de nem hiszem hogy változtathat a véleményemen! szerintem a Homeland 2.évada az idei év legnagyobb csalódása.
a lehető legrosszabb irányba ment el a sorozat és ezt egy golden globe jelölés vagy ne adj Isten egy díj sem mentheti meg. a Homeland második évadának a második fele sajnos pocsék és nem hogy feszült egyenesen idegesítő!
rossz irányt választottak az alkotók sajnos.
amit az első évadban felépítettek azt itt teljesen megbuktatták. eleve az első évadban a kedvenc szereplőm a főszereplő különc lánya volt Dana!
ebben az évadban pedig komolyan azt vártam hogy mikor robbantja már fel őt egy öngyilkos merénylő annyira idegesítő volt.
szóval a felsoroltak közül a Boardwalk Empire simán megérdemelné idén a díjat! de azt már meg sem említem hogy a Sons of Anarchy ismét nem kap díjat ez pedig nevetséges!
szóval a felsoroltak közül a Boardwalk Empire simán megérdemelné idén a díjat! de azt már meg sem említem hogy a Sons of Anarchy ismét nem kap díjat ez pedig nevetséges!
A mentségükre(???) legyen mondva, hogy általában néhány epizódról ítélnek. Minden sorozat azt küld be mutatónak, amit akar. Erősen kétlem, hogy az ilyen SAG, Globe vagy akár az Emmy tagok akár egyet is követnek rendszeresen ezek közül. (Ez az egyik fő ok, amiért nem tudom egy fikarcnyit sem komolyan venni az ilyen televíziós díjátadókat.

0 felhasználónak tetszik: