Bugyi nélkül pózolt Rihanna
2012. december 11. 20:29
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
A bugyivonal meg kifejezetten jól néz ki!!!XDSzánalmas!!!!!Én birom Rihannát de az azért nem igaz hogy ennél jobb képeket nem lehetett volna csinálni!!!!!!!De ez csak az én véleményem!!!!
2012. december 11. 20:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ahogy a hozzászólásokat elnézem, úgy látszik csak én találom k*rvásnak ezt a stílust, bár a kép ízlésesre sikeredett azt nézve, hogy milyen förmedvények szoktak kiszivárogni a világhálóra. És úgy látszik én vagyok itt az egyetlen tag, aki úgy gondolja, hogy a zenéje, a stílusa és a hangja is sz*r. Egy lókupac az egész, amit mostanában művel. Régen, még amikor kezdte a bizniszt, akkor bírtam, de most valahogy ez a r*banckodós stílus és az agyon autótnyúnozott hangja nem ragadtat el. Sőt mehetne ő is sorstársaival együtt a süllyesztőbe. Senkinek nem hiányozna sem ő, sem a "zenéje".
2012. december 11. 20:36
'Rihanna meztelenkedik, Rihanna drogozik, Rihanna cigizik, utálom Rihannát, mert szokott alkoholt fogyasztani, Rihanna újra Chris-szel jár, de buta liba, Rihanna így, Rihanna úgy...'
Már annyira unom, hogy mindenki Rihannát támadja. Most hú, de nagy dolog ez a két képen semmi pikáns dolgot nem találtam. A képen mutatott valami durvát, kihangsúlyozta azt a részét?! Nem. Az meg teljesen zagyvaság, hogy azért lett annyira sikeres az új albuma, mert félmeztelen rajta...
Már annyira unom, hogy mindenki Rihannát támadja. Most hú, de nagy dolog ez a két képen semmi pikáns dolgot nem találtam. A képen mutatott valami durvát, kihangsúlyozta azt a részét?! Nem. Az meg teljesen zagyvaság, hogy azért lett annyira sikeres az új albuma, mert félmeztelen rajta...
2012. december 11. 20:36
|
|
Nelli304visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 385 Csatolások: 148 Azonosító: 132431 offline
|
Nemtudom miért kell minden lépésénél cikker írni... De komolyan
megszokhattuk volna Rihannától, hogy ő éli a saját kis életét és nem nagyon érdekli mit gondolnak az emberek, és szerintem jól teszi;) ő is ember, és nem 9-10 évesek a rajongói, és most miért fáj a többieknek ha ilyen képet csinál?... az ő élete
És a cikk vége meg külön tapsot érdemel.. pff... majd biztos a borítója miatt vették meg a lemezt, véletlenül sem azért mert Rihanna a világ egyik legnagyobb és legtehetségesebb énekesnője....
És a cikk vége meg külön tapsot érdemel.. pff... majd biztos a borítója miatt vették meg a lemezt, véletlenül sem azért mert Rihanna a világ egyik legnagyobb és legtehetségesebb énekesnője....
2012. december 11. 20:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ez már nevetséges. Nem Rihanna, sem pedig a képek, sokkal inkább a cikk lényege. Mivel ez egy fotózás volt, profi fotóssal, nem számít botrányosnak. Akkor lenne az, ha mondjuk így sétálna végig a városon. A képeken amúgy sem látszik semmi. Szerintem nem a lemezborító miatt veszik az albumot. Vagyis nem tudom, csak magamból indulok ki és engem sosem érdekel a borító. Inkább a zenét hallgatom, mintsem a tetejét bámulom, de kinek mi.
2012. december 11. 20:45
MadHatter egyetértek! Ebben tényleg semmi botrányos nincs.
2012. december 11. 20:50
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nem lepődök meg rajta, de szerintem sem lett annyira botrányos
ez a vaginás szöveg meg
ez a vaginás szöveg meg
2012. december 11. 20:52
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
aki megteheti:DDD ettől még nem lesz kevesebb, vagy rosszabb ember, én ugyanúgy szeretem. az ő élete, az ő döntései, azt tesz amit akar. szabad ember:D
1 felhasználónak tetszik:
MissLili
2012. december 11. 20:53
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Hát szerintem már inkább számít hírértéknek ha Rihanna fel van öltözve!
szokásos téma: vagy meztelenkedik, vagy drogozik, vagy Chris Brown és így tovább
Már nem is emlékszik lassan rá az ember, hogy ő mivel került a köztudatba...talán énekléssel? már a kutya sem tudja XD
szokásos téma: vagy meztelenkedik, vagy drogozik, vagy Chris Brown és így tovább
Már nem is emlékszik lassan rá az ember, hogy ő mivel került a köztudatba...talán énekléssel? már a kutya sem tudja XD
2012. december 11. 21:04
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ez már tényleg botrányos amit csinál de ő tudja xD és nem kell leszídni >____> és az a komment a képhez tényleg elég beteg x'DD
2012. december 11. 21:07
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Rihanna az egyik legszexibb nő a zeneiparban és ezt ő is tudja. A képek egyáltalán nem gusztustalanok, sőt nagyon dögösek.
És abba lehet hagyni Rihanna b***ogatását, majd ha ott tartotok mint ő, vagy legalább az ovit kijártátok, utána lehet pampogni. Köszöntem...
És abba lehet hagyni Rihanna b***ogatását, majd ha ott tartotok mint ő, vagy legalább az ovit kijártátok, utána lehet pampogni. Köszöntem...
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. december 11. 21:22
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Azt csinál, amit akar, de ennek a fotózásnak mi értelme volt? Az ostoba kommentről nem is szólva... Nemcsak Rihannának, de a barátnőjének is viszket, hogy feltűnést kelthessen.
2012. december 11. 21:26
Pózolgasson... ha neki ez így jó... Kíváncsi vagyok, hogy a gyereke mit fog szólni, ha majd megtalálja ezeket a képeket
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.