Rihanna ledobta a bugyit, és egy szál melltartóban pózolt a fotós kamerájának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bugyi nélkül pózolt Rihanna
2012. december 11. 20:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ez a nő annyira feltűnési viszketegségben szenved, hogy már nekem fáj
2012. december 11. 20:06
Teljesen tonkre ment szegény lány. Sose kedveltem ot,de most sajnálom. Bábuként irányítgatják ot és még abba is beleszólnak mikor lehet anyuka..hát :/
2012. december 11. 20:08
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nem értem, hogy Rihanna minden egyes lépéséről minek kell cikk? Jó, mindenki tisztában van vele, hogy mutogatja magát, most azért írják róla ezeket a cikkeket, hogy többen megutálják? Ez már szánalom. Aki utálja utálja, aki meg szereti szeresse. De az biztos, hogy egy igazi rajongó emiatt nem pártol el mellőle. És kedves Prézli, a te cikkeid és hozzászólásaid a legtöbb esetben arról szólnak, hogy Rihanna mekkora r*bi?
2012. december 11. 20:10
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ezt nem kellet volna!
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Szó, mi szó, az utóbbi időben eléggé... Hogy is mondjam... Inkább hagyjuk. (DE ez nem értelmes cikk)
Sosem értettem miért van szüksége ilyenekre Ririnek. Pont Ő az, aki simán köztudatban tud maradni csak a ZENÉJE miatt. Mert bár én emberként eléggé nem vagyok mostanában jóban vele, de a zenéjét (mostanit is) letagadhatatlanul imádom. Egyébként szerintem nem a borító miatt veszik a lemezét.
Bár van sokkal jobb albuma is (pl. Rated R), de ezen is akadnak jó számok.
Sosem értettem miért van szüksége ilyenekre Ririnek. Pont Ő az, aki simán köztudatban tud maradni csak a ZENÉJE miatt. Mert bár én emberként eléggé nem vagyok mostanában jóban vele, de a zenéjét (mostanit is) letagadhatatlanul imádom. Egyébként szerintem nem a borító miatt veszik a lemezét.
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Jajj neee! Rihanna micsináltál??
2012. december 11. 20:15
„Kinek van szüksége divatra, amikor itt van egy vagina?” Ezt már nem tudom kommentálni
2012. december 11. 20:26
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.12.11. 20:03)
Nee
Gratulálok a cikkhez amúgy!
Sok értelme volt.
Ja és bizonyára az albumborító miatt veszik az albumot, mint a cukrot. Jabocs.
Ja és bizonyára az albumborító miatt veszik az albumot, mint a cukrot. Jabocs.
Hát jó hogy... Ha meg teljesen fel lenne öltözve, akkor azért vennék. Ha meg rajta sem lenne a borítón, akkor azért. Mindig van magyarázat. Nekem is a meztelenkedése miatt tetszik az album. MINDEKINEK
Azt is bírom, hogy a múltkori fiktív hülyeség miatt már rögtön "gyerekre vágyó" sztárként van emlegetve, hogy még botrányosabb legyen az egész. Abban is biztos vagyok, hogy ha nem róla készültek volna ezek a képek, hanem valami "színvonalasabb" (he?) emberről, akkor még jónak is találnák azok, akik most mélységesen elítélik. Mert hogy készültek már tizen/huszon/x évvel ezelőtt is hasonló képek, festmények, minden és azokra mégsem mutogatnak, hogy meennyire feslett.
Amúgy szerintem ezek kifejezetten jól sikerült képek, jól néz ki rajtuk.
2012. december 11. 20:28
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Nem értem,miért van szüksége ilyen húzásokra,mikor gyönyörű hangja van.A zenéje még mindig nagyon jó,de a személyiségéből már jó pár éve kiábrándultam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: