Tim Urban megírta Taylor Swift és Harry Styles szakítódalát
2012. december 12. 22:00
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Haha! ez nagy
2012. december 13. 17:11
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Hát nemsokára úgy is vége. Jól tette hogy megírta. nehogy Taylor elfelejtse hogy járt Harryvel és akkor már más karjaiban jut eszébe ez a gondolat.
2012. december 13. 17:14
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Elody:Csak annyit hogy igen járhatna jobb csajjal... Hát igen ebbe is bele kell törődni. Az a csaj is csak azért kavar Harryvel mert éppen nem róla beszél mindenki.
2012. december 13. 20:18
|
|
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline
|
2012. december 14. 07:23
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
ezzkomoly ebből is látszik, hogy nem komooly a kapcsolat mert ennyiből Louis-nak és Elenor-nak nem írt mert eléggé komoly meg persze a Zerrie féle kapcsolat és elég komoly.....
2012. december 14. 15:03
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
Jó dal...már mint én nem akarom hogy vége legyen a Haylornak vagy mi(isten ments nekem fontos hogy Harry boldog legyen) de azon kívül szerintem jó dal
D a szövege is jó xd
Igazából Taylor-t nem igazán szeretem, de nem fogok azért "hisztizni" mert együtt vannak...szerintem annak kell örülnünk hogy ők boldogok
)
Igazából Taylor-t nem igazán szeretem, de nem fogok azért "hisztizni" mert együtt vannak...szerintem annak kell örülnünk hogy ők boldogok
2012. december 14. 21:41
Még nem hallottam róla, de tetszik ez a szám és a hangja.. a szöveg, hát az meg olyan amilyen. Ez csak egy vélemény tőle... inkább ezt hallgatom, mint az utálkozó rajongók kommentjeit olvassam Harry és Taylor kapcsolatáról. Én is szeretem a One Direction-t és bevallom nekem kedvencem Harry, de még se írok, mondok vagy akár gondolok olyanokat a "Haylor" párról. Örülök hogy jól érzik magukat és boldogok. Addig tart ez a kapcsolat ameddig, majd szakítanak amikor(pont)
2012. december 15. 08:04
Hát jó a dal, de azért pofátlanság volt már az elején megírni...
2012. december 15. 12:16
|
|
Dorciii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 169763 offline
|
Hahha
Taylor drága! Látod? Már mindenki átlát rajtad és tudják h mi fog következni! Kinézel magadnak valakit -> jól kihasználod -> szakítasz vele -> és, hogy még véletlenül se téged vádoljanak a szakítás miatt, elénekelsz egy szakítós dalt, hogy hozzád milyen rosszak....Ekkora primitív barom "nőt"
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: