A hobbit: Váratlan utazás egyik producere sikerrel perelte be az alacsony költségvetésű mockbustereket gyártó The Asylum stúdiót, így az általuk készített Hobbitok kora egyelőre nem jelenhet meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltotta a bíróság a Hobbitok korát
2012. december 11. 11:02
2012. december 11. 12:04
Kíváncsi voltam, mikor fog valaki valami komolyabbat lépni ez ellen a cég ellen, mert elég visszatetsző, amit csinálnak.
2012. december 11. 12:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
De komoly.
Soha nem értettem hogy a mockbusterekkel mi a baj. Magyarázzák ezt a nézőszám csökkenésével is, amire én meg azt mondom hogy mindenki akkora számot mond, amekkorát akar, ugyanúgy manipulálják a számokat mint a zenei eladási listákon. Netán igazából a jogokkal van bajuk? Ezt a verziót el tudom képzelni viszont a mockfilmekkel nem lehet mit kezdeni.
Ahogyan egy filmnek lehet remake-je, reboot stb, mock verziója is lehetséges.
2012. december 11. 12:30
Idézet (ophely88 @ 2012.12.11. 12:24)
De komoly.
Soha nem értettem hogy a mockbusterekkel mi a baj. Magyarázzák ezt a nézőszám csökkenésével is, amire én meg azt mondom hogy mindenki akkora számot mond, amekkorát akar, ugyanúgy manipulálják a számokat mint a zenei eladási listákon. Netán igazából a jogokkal van bajuk? Ezt a verziót el tudom képzelni viszont a mockfilmekkel nem lehet mit kezdeni.
Ahogyan egy filmnek lehet remake-je, reboot stb, mock verziója is lehetséges.
Szerintem inkább az, hogy olyan minőségű filmek ezek, hogy senki nem akarja, hogy ilyenekkel legyenek asszociációban a munkái.
2012. december 11. 12:34
Sosem láttam még,szóval nem törik össze a szívem.
Rajongókat sajnálom!
2012. december 11. 12:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.12.11. 12:30)
Szerintem inkább az, hogy olyan minőségű filmek ezek, hogy senki nem akarja, hogy ilyenekkel legyenek asszociációban a munkái.
Főleg, mivel a címek miatt összekeverhetőek.
Minek perelni? Négy fal között el lehet ezt intézni. Ha akarnák, azt is elérték volna hogy a film el se készüljön, szerintem ez csak újabb rejtett promóció. Hiszek abban a teóriában is hogy sokszor ezek a kis nevesemmifogdmegjól cégek valójában a nagyobb cégek rejtett kistesói. Kicsit sem fura hogy mindig azokat a filmeket parodizálják ki, amik nagyok de a nézők vagy a kritikusok szemében bukott. A Hobbitról eddig csak azt olvastam hogy rossz, unalmas, migrént okoz és állatokat öltek meg benne, állatvédők bojkottálni akarják a Hobbit premiereket ... Ennek fejében épp idő van arra hogy csinálják a rejtett promójukat és hírverésüket, ha kell, így.
2012. december 11. 12:47
Idézet (ophely88 @ 2012.12.11. 12:44)
Minek perelni? Négy fal között el lehet ezt intézni. Ha akarnák, azt is elérték volna hogy a film el se készüljön, szerintem ez csak újabb rejtett promóció. Hiszek abban a teóriában is hogy sokszor ezek a kis nevesemmifogdmegjól cégek valójában a nagyobb cégek rejtett kistesói. Kicsit sem fura hogy mindig azokat a filmeket parodizálják ki, amik nagyok de a nézők vagy a kritikusok szemében bukott. A Hobbitról eddig csak azt olvastam hogy rossz, unalmas, migrént okoz és állatokat öltek meg benne, állatvédők bojkottálni akarják a Hobbit premiereket ... Ennek fejében épp idő van arra hogy csinálják a rejtett promójukat és hírverésüket, ha kell, így. 
Én is meglepődtem, hogy milyen rossz kritikákat kapott, bár azt mondjuk nem gondolnám, hogy a közönségnél megbukna.
2012. december 11. 15:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Annyit el kell ismerni, hogy a The Asylum pénzügyi szempontból az egyik legelismerésreméltóbb vállalkozás.
Különben volt rá példa, amikor nem csak a nézőt, de valamelyik televíziós csatornát is sikerült megtéveszteniük egyik filmjükkel, és csak azután kaptak észbe a fejesek, hogy megvették a mocskot.
Más szempontból persze nem szoktak ártani ezek a blockbustereknek, maximum a készítők lelkivilágát bolygathatja, hogy egy ekkora hulladék húz hasznot az ő sikerükből.
Különben volt rá példa, amikor nem csak a nézőt, de valamelyik televíziós csatornát is sikerült megtéveszteniük egyik filmjükkel, és csak azután kaptak észbe a fejesek, hogy megvették a mocskot.
2012. december 12. 17:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
No Comment! csak ennyi a hozzá fűzni valóm!
2013. január 16. 15:19
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
neeeeeeeeee!!!! :'(
2013. január 31. 18:01
|
bushido brownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 183689 offline
|
Én szerintem húzzanak a p.csába az ilyen ÁZSIAI kis f.szom hobbitok meg ne csinálják ezt a SZ.rt.
A LOTR és az igazi hobbit az ÁSZ
A LOTR és az igazi hobbit az ÁSZ
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: