A hobbit: Váratlan utazás egyik producere sikerrel perelte be az alacsony költségvetésű mockbustereket gyártó The Asylum stúdiót, így az általuk készített Hobbitok kora egyelőre nem jelenhet meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Betiltotta a bíróság a Hobbitok korát
2012. december 11. 11:02
2012. december 11. 12:04
Kíváncsi voltam, mikor fog valaki valami komolyabbat lépni ez ellen a cég ellen, mert elég visszatetsző, amit csinálnak.
2012. december 11. 12:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
De komoly.
Soha nem értettem hogy a mockbusterekkel mi a baj. Magyarázzák ezt a nézőszám csökkenésével is, amire én meg azt mondom hogy mindenki akkora számot mond, amekkorát akar, ugyanúgy manipulálják a számokat mint a zenei eladási listákon. Netán igazából a jogokkal van bajuk? Ezt a verziót el tudom képzelni viszont a mockfilmekkel nem lehet mit kezdeni.
Ahogyan egy filmnek lehet remake-je, reboot stb, mock verziója is lehetséges.
2012. december 11. 12:30
Idézet (ophely88 @ 2012.12.11. 12:24)
De komoly.
Soha nem értettem hogy a mockbusterekkel mi a baj. Magyarázzák ezt a nézőszám csökkenésével is, amire én meg azt mondom hogy mindenki akkora számot mond, amekkorát akar, ugyanúgy manipulálják a számokat mint a zenei eladási listákon. Netán igazából a jogokkal van bajuk? Ezt a verziót el tudom képzelni viszont a mockfilmekkel nem lehet mit kezdeni.
Ahogyan egy filmnek lehet remake-je, reboot stb, mock verziója is lehetséges.
Szerintem inkább az, hogy olyan minőségű filmek ezek, hogy senki nem akarja, hogy ilyenekkel legyenek asszociációban a munkái.
2012. december 11. 12:34
Sosem láttam még,szóval nem törik össze a szívem.
Rajongókat sajnálom!
2012. december 11. 12:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Siistra @ 2012.12.11. 12:30)
Szerintem inkább az, hogy olyan minőségű filmek ezek, hogy senki nem akarja, hogy ilyenekkel legyenek asszociációban a munkái.
Főleg, mivel a címek miatt összekeverhetőek.
Minek perelni? Négy fal között el lehet ezt intézni. Ha akarnák, azt is elérték volna hogy a film el se készüljön, szerintem ez csak újabb rejtett promóció. Hiszek abban a teóriában is hogy sokszor ezek a kis nevesemmifogdmegjól cégek valójában a nagyobb cégek rejtett kistesói. Kicsit sem fura hogy mindig azokat a filmeket parodizálják ki, amik nagyok de a nézők vagy a kritikusok szemében bukott. A Hobbitról eddig csak azt olvastam hogy rossz, unalmas, migrént okoz és állatokat öltek meg benne, állatvédők bojkottálni akarják a Hobbit premiereket ... Ennek fejében épp idő van arra hogy csinálják a rejtett promójukat és hírverésüket, ha kell, így.
2012. december 11. 12:47
Idézet (ophely88 @ 2012.12.11. 12:44)
Minek perelni? Négy fal között el lehet ezt intézni. Ha akarnák, azt is elérték volna hogy a film el se készüljön, szerintem ez csak újabb rejtett promóció. Hiszek abban a teóriában is hogy sokszor ezek a kis nevesemmifogdmegjól cégek valójában a nagyobb cégek rejtett kistesói. Kicsit sem fura hogy mindig azokat a filmeket parodizálják ki, amik nagyok de a nézők vagy a kritikusok szemében bukott. A Hobbitról eddig csak azt olvastam hogy rossz, unalmas, migrént okoz és állatokat öltek meg benne, állatvédők bojkottálni akarják a Hobbit premiereket ... Ennek fejében épp idő van arra hogy csinálják a rejtett promójukat és hírverésüket, ha kell, így. 
Én is meglepődtem, hogy milyen rossz kritikákat kapott, bár azt mondjuk nem gondolnám, hogy a közönségnél megbukna.
2012. december 11. 15:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Annyit el kell ismerni, hogy a The Asylum pénzügyi szempontból az egyik legelismerésreméltóbb vállalkozás.
Különben volt rá példa, amikor nem csak a nézőt, de valamelyik televíziós csatornát is sikerült megtéveszteniük egyik filmjükkel, és csak azután kaptak észbe a fejesek, hogy megvették a mocskot.
Más szempontból persze nem szoktak ártani ezek a blockbustereknek, maximum a készítők lelkivilágát bolygathatja, hogy egy ekkora hulladék húz hasznot az ő sikerükből.
Különben volt rá példa, amikor nem csak a nézőt, de valamelyik televíziós csatornát is sikerült megtéveszteniük egyik filmjükkel, és csak azután kaptak észbe a fejesek, hogy megvették a mocskot.
2012. december 12. 17:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
No Comment! csak ennyi a hozzá fűzni valóm!
2013. január 16. 15:19
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
neeeeeeeeee!!!! :'(
2013. január 31. 18:01
|
bushido brownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 183689 offline
|
Én szerintem húzzanak a p.csába az ilyen ÁZSIAI kis f.szom hobbitok meg ne csinálják ezt a SZ.rt.
A LOTR és az igazi hobbit az ÁSZ
A LOTR és az igazi hobbit az ÁSZ
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: