Geszti: „Csobot Adélnak nincs helye a döntőben”
2012. december 11. 19:28
|
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline
|
Nem szeretem Gesztit,de ebben most az egyszer igaza van
Kieshetne már
2012. december 11. 19:36
|
Chinaanne13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 169569 offline
|
Ez az Geszti! Remélem ezt Adélka is elolvata, vagy tényleg beszélt Gesztivel... Ez a kiscsaj nem való a top 3-ba! Dávid oda való, de rajta kívűl tudnék még mondani a mostani szériából embereket, akik régen kiestek, de sokkal több keresnivalójuk lenne a Top 3-ban mint Adélkának... Nekem ez a véleményem! Egyébként meg, imádom Timit és Gergőt, de 100 % hogy Gergő nyeri meg mivel 18-19 évessel NEM NYERETNEK MEG X-FAKTOR-t!!! Hajrá Gergő és Timi, ti vagytok a legjobbak!
2012. december 11. 19:45
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Igaza van!
A kis nyomi Csobot nem illik oda ..
1 felhasználónak tetszik:
evike55
2012. december 11. 20:02
|
Rocky.99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 187404 offline
|
Igaza van Gesztinek!!! A kis Csobot Adélkának még a top5-be se kelet volna bejutnia, de ha akkor még Stone bent volt, akkor neki is volt helye ott.
Én így képzeltem volna el:
5. helyezet: Csobot Adél
4. helyezet:Like
3. helyezet: Szabó Dávid
Bejutottak a döntőbe: Antal Timi és Oláh Gergő
És innentől már a szavazatok döntenek, mert nem tudok dönteni. Timi a lírai hangjával lenne jó, Gergő pedig a stílusával, de leginkább szerintem neki lenne nagyobb szüksége a nyerésre a pénz miatt. Viszont Gergő már befutó énekes. Timi még nincs annyira befutva mint Gergő. Emiatt nem tudok dönteni. De a nézők kezébe van a döntés. Ja, egyébként jó lenne, ha Adél esne ki a szombati adáson!!
Én így képzeltem volna el:
5. helyezet: Csobot Adél
4. helyezet:Like
3. helyezet: Szabó Dávid
Bejutottak a döntőbe: Antal Timi és Oláh Gergő
És innentől már a szavazatok döntenek, mert nem tudok dönteni. Timi a lírai hangjával lenne jó, Gergő pedig a stílusával, de leginkább szerintem neki lenne nagyobb szüksége a nyerésre a pénz miatt. Viszont Gergő már befutó énekes. Timi még nincs annyira befutva mint Gergő. Emiatt nem tudok dönteni. De a nézők kezébe van a döntés. Ja, egyébként jó lenne, ha Adél esne ki a szombati adáson!!
1 felhasználónak tetszik:
evike55
2012. december 11. 20:06
|
|
adelaiideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 175246 offline
|
Szerintem igazán jó hangja van Adélnak és nem kellene ilyeneket mondani róla, csak magatokat minősítitek nem, Adélt! Amúgy meg Gesztinek EGYÁLTALÁN NINCS IGAZA!!! Csak azért mondta ezt, mert Adél (akit ugyebár SOKKAL TÖBBEN SZERETNEK, mert ő jutott tovább) kiejtette Dávidot, és ugyebár Dávid Gesztinek a, mentoráltja és még jó, hogy a saját versenyzőjét erősítené, mint valaki másét. Erről ennyit!
2012. december 11. 20:22
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Hm.. Valahogy egyet értek vele
Adélnak már rég nincs ott helye.
nem azt mondom, hogy tehetségtelen csak voltak nála ezerszer jobbak is 
Hajráá Gergő vagy Timi
2012. december 11. 20:28
Köhömm.. Elvileg több sms-t kap.
A táborból nem kellett volna továbbjuttatni mert ott is olyan sz*r volt, könyörgöm! Se hangja, se szerethető személyisége. Egy-két dalon kívül semmi nem áll jól neki és semmit nem tud elénekelni rendesen, nem hogy átélje és a líraibb daloknál valahogy kendőzze a vigyorgását. Ugyan már. Itt látszik, hogy az egész előre meg van írva.
A táborból nem kellett volna továbbjuttatni mert ott is olyan sz*r volt, könyörgöm! Se hangja, se szerethető személyisége. Egy-két dalon kívül semmi nem áll jól neki és semmit nem tud elénekelni rendesen, nem hogy átélje és a líraibb daloknál valahogy kendőzze a vigyorgását. Ugyan már. Itt látszik, hogy az egész előre meg van írva.
2012. december 11. 20:33
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
De Dávidnak sem lenne helye
Remélem Gergő nyeri meg, mert ő az akinek van valamennyi tehetsége!
2012. december 11. 20:57
hát nemhogy a döntőbe nem kellett volna bejutnia, de be se kelllett volna választani. Nem tud mást csinálni csak rázni a p*csáját, játszani az eszét, és összekornyikál nekünk valamit. (Talán éneklés akar lenni??)
Mondjuk ezzel nem Dávidot akarom védeni, őt se bírtam. De amit ez a lány művel az már sok.
Mondjuk ezzel nem Dávidot akarom védeni, őt se bírtam. De amit ez a lány művel az már sok.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.