A népszerű mexikói színésznek olyan kérdéseket tettek fel egy interjú során, amiben az egyedüli fontos kulcsszó az volt, hogy „első”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fernando Colunga: mindenben az első
2012. december 11. 09:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. december 11. 17:54
Jó kis cikk lett! Nagyon kedvelem Fernandót, a cikk által pedig még több dolgot tudhattam meg róla.
2012. december 11. 19:49
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
De utálom ezt a színészt ..
2012. december 12. 07:24
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (sztárfan @ 2012.12.11. 15:23)
Ezen a kèpen tök ronda,de különben jóképű
Ízlések és pofonok, speciel én azért tettem be róla pont ezt, mert nekem piszkosul bejön, legalább nem "meztelencsiga" rajta.
nicol bellox
2012. december 12. 07:45
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Gratulálok, ismét egy nagyon jó cikket hoztál össze
Drága Fernando-ról mindig szeretek olvasni, éés emberek , mi az, hogy csúnya ezen a képen??!!! Szerintem nagyon is jóképű ezen a képen is..
Drága Fernando-ról mindig szeretek olvasni, éés emberek , mi az, hogy csúnya ezen a képen??!!! Szerintem nagyon is jóképű ezen a képen is..
Sally Sparrow
2012. december 12. 14:38
|
|
|
Idézet (nicol bellox @ 2012.12.12. 07:45)
Gratulálok, ismét egy nagyon jó cikket hoztál össze
Drága Fernando-ról mindig szeretek olvasni, éés emberek , mi az, hogy csúnya ezen a képen??!!! Szerintem nagyon is jóképű ezen a képen is...

Drága Fernando-ról mindig szeretek olvasni, éés emberek , mi az, hogy csúnya ezen a képen??!!! Szerintem nagyon is jóképű ezen a képen is...
Köszönöm szépen. Van még egy cikk a tarsolyomban, de azt még le kell fordítani. Hogy mikor kerül erre sor, fogalmam sincs, mert semmire sincs időm jelenleg, arra sem, amire kéne...
Egyébként szerintem Fernando körszakállal mindenhogyan jól néz ki. Ez a hosszúságú haj pedig szerintem teljesen jól áll neki. Sőt, még az extra hosszú is - lásd kalózos szerep... (igaz, ott nincs szakáll...
nicol bellox
2013. augusztus 24. 16:22
|
|
JBFAN0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 201602 offline
|
Idézet (IamPrincess @ 2012.12.11. 19:49)
De utálom ezt a színészt ..
Na ide figyelj. Semmi jogod nincs ezt írni. Én nem ismerek olyan embert, aki ne szeretné Fernandót, úgyhogy ne ítélkezz korán. Fernando nagyszerű ember. Te meg egy felszínes k**va vagy. Csak az ágyába akarsz bemászni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.