Legfőképp ruhákat rajzol, mert ruha boltot szeretne majd nyitni ha elvégzi a középsulit, de a ruhákon kívül bármit rajzol amihez kedve van vagy megkérik rá.
Süty rajzai!
2012. december 10. 17:32
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Már láthattatok egy ilyen témát Blackhart rajzai! címmel, és gondoltam hogy a tesóm is legalább rajzol olyan jól(Süty) ezért nyitok neki egy topikot hogy ne csak én csodáljam azokat amiket nap mint nap rajzol.
Legfőképp ruhákat rajzol, mert ruha boltot szeretne majd nyitni ha elvégzi a középsulit, de a ruhákon kívül bármit rajzol amihez kedve van vagy megkérik rá.
2014. július 01. 14:50
Idézet (Évike12 @ 2012.12.10. 17:32)
Már láthattatok egy ilyen témát Blackhart rajzai! címmel, és gondoltam hogy a tesóm is legalább rajzol olyan jól(Süty) ezért nyitok neki egy topikot hogy ne csak én csodáljam azokat amiket nap mint nap rajzol.
Nem is rosszak, ment a like.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.

0 felhasználónak tetszik: