Brian Molko, a Placebo frontembere fényes karriert tudhat maga mögött, bár ennek a sikerszériának még közel sincs vége! Brian a mai napon, december 10-én tölti be a negyvenedik életévét, ennek tiszteletére nézzük, hogy ki is ez a férfi, aki egy csapásra hódította meg a világot a zenekarával, és aki milliók példaképe lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Negyvenéves lett Brian Molko
2012. december 10. 11:20
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Úristen Csenge, imádom a cikked. Én gondolkoztam egy ilyenen, te megvalósítottad. Szép lett, pontos, tartalmas, gratulálok!
És boldog születésnapot Briannek itt is, a mai nap már körülbelül századszor.
És boldog születésnapot Briannek itt is, a mai nap már körülbelül századszor.
2012. december 10. 11:38
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Boldog Születésnapot Brian! Nagyon kellemes meglepetés volt, hogy olvashattam cikket róla itt, mert nem igazán szoktak róla írni. Örülök neki, hogy most viszont igen. Hihetetlen, hogy 40 éves, mert egy cseppet sem néz ki annyinak. Olyan kis édes, fiatalos. És az meg külön király, hogy idén ott lehettem a Szigeten a kocertjükön. Életem egyik legszebb napja volt. Remélem, még lesz alkalmam, hogy élőben lássam.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2012. december 10. 12:18
Boldog születésnapot, Mr Perfect!
A cikkért pedig ezer köszönet, szerintem minden benne van, aminek lennie kell.
A cikkért pedig ezer köszönet, szerintem minden benne van, aminek lennie kell.
2012. december 10. 16:01
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Köszönöm szépen a cikket!Én most hallottam róla először,nem tudom,miért nem bukkantam rá korábban,hiszen ez a klip valami zseniális!
itsjustme
2012. december 10. 16:24
Sok boldog születésnapot Brian-nak, és reméljük még sokáig hallhatjuk mind őt, mind a Placebo-t egyaránt.
2012. december 10. 16:52
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nagyon régóta szeretem a Placebo zenéit a mai napig is és Brian-t is nagyon bírom, annak ellenére hogy tényleg egy furcsa emberke, de ez jó, mert abszolút egyéniség és nem olvad bele a szürke tömegbe, ezért pedig tisztelem
na meg persze azért is, hogy milyen tehetséges zenész és énekes
Ezúton is boldog születésnapot neki és remélem ennek ellenére még nagyon sokáig fogunk hallani a Placebo-ról és ajándékozzák nekünk a jobbnál jobb számaikat
Ezúton is boldog születésnapot neki és remélem ennek ellenére még nagyon sokáig fogunk hallani a Placebo-ról és ajándékozzák nekünk a jobbnál jobb számaikat
itsjustme
2012. december 10. 18:42
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
boldogat neki !! ^^
2012. december 10. 19:07
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Boldogot♥ Imádom őket, és pont a kedvenc számomat linkelte be a szerző ^^;;
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.