40 éves az ABBA — tekints vissza a legnagyobb svéd popcsapatra
2012. december 10. 17:23
Idézet (ercsi2000 @ 2012.12.10. 17:08)
like me : utálom a "VánDikent" és "DzsíBikent" is..te pedig tanuld meg leírni a nevüket 
Direkt írta így, de ne zavartasd magad... -.-"
Egyébként gratula a cikkhez, nagyon jó lett. Jó ilyeneket olvasni a sok JB és 1D-s cikkek között!!
2012. december 10. 20:52
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.12.10. 14:08)
Az nem baj hogy tudatlan vagy, de legalább ne hangoztatnád ennyire...
Szerintem baj, hogy ennyire tudatlan, főleg ha az Abbáról van szó.
2012. december 10. 21:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Pofám leszakad néhány kommenten, komolyan.
Egyszerűen számomra hihetetlen az, hogy van olyan ember a földkerekségen, aki ne ismerne tőlük legalább egy számot. Kis koromban én nem nőttem fel ájfónon, ájpeden, laptopon, interneten, számítógépen, mégis tudtam már tíz évesen azt, hogy az ABBA egy remek, régi popegyüttes. Kívülről fújtam az összes slágerüket, hisz mindegyiket játszották a rádiók. Vagy manapság be sem kapcsoljátok a Petőfi rádiót vagy bármelyik olyan adót, amin nem vándejreksün meg bíbőr megy?
Kellett nekünk flancos okostelefonok, epöl termékek, és nem hogy azt sem tudjátok, hogy kiket takar az ABBA, de még arról sincs halvány lila fingotok, hogy hol a búsban van Svédország, nem?
Azt mondják az interneten minden elérhető - mindent el lehet olvasni és mindent le lehet tölteni. Igen, csak az a kár, hogy a jövő nemzedéke köszönő viszonyban sincs az intelligenciával.
Látszik, hogy mit hallgatok. Undorító, butító mjuzikot, amikben vagy nyálas fiúcskák nyávognak 16-17 évesen a szerelemről, mert, ha mondjuk az afrikai éhezőkről énekelgetnének, akkor egyik kislányka sem nedvesedne be tőlük, vagy a másik lehetőség az, hogy hallgatjátok a riháná, kéjti peri féle műnyarvogást a drogozásról és a d*gásról. Mindezek után felállhattok és megtapsolhatjátok magatokat. Ügyesek vagytok!
Látszik, hogy mit hallgatok. Undorító, butító mjuzikot, amikben vagy nyálas fiúcskák nyávognak 16-17 évesen a szerelemről, mert, ha mondjuk az afrikai éhezőkről énekelgetnének, akkor egyik kislányka sem nedvesedne be tőlük, vagy a másik lehetőség az, hogy hallgatjátok a riháná, kéjti peri féle műnyarvogást a drogozásról és a d*gásról. Mindezek után felállhattok és megtapsolhatjátok magatokat. Ügyesek vagytok!
2012. december 11. 14:38
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (linna @ 2012.12.10. 16:44)
Én szeretem őket. De én is úgy tudom, hogy egy legalább közüllük már nem él.
Könyörgöm!!! Legalább kattints rá az adatlapjaikra, és máris megtudod, hogy élnek-e még! ÉLNEK! De szótagolhatom is, ha úgy érthetőbb.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. december 12. 17:40
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Szörnyen ciki, ha valaki nem tudja, mi fán is terem az ABBA. Én nem írogatnám nagy büszkén, hogy " úristen ezek meg kik? életemben nem hallottam róluk " hanem elásnám magam szégyenemben.
2012. december 12. 17:46
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Lucky5 @ 2012.12.12. 17:40)
Szörnyen ciki, ha valaki nem tudja, mi fán is terem az ABBA. Én nem írogatnám nagy büszkén, hogy " úristen ezek meg kik? életemben nem hallottam róluk " hanem elásnám magam szégyenemben.
Egyetértek. Ebből is látszik, mekkora IQ-bajnokok élnek közöttünk... szánalmas.
2012. december 12. 21:57
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Az ABBA pedig fantasztikus! Egy legenda! Szomorúan olvasom, hogy néhányan nem is tudják kik ők. Nagy veszteség lenne az utókornak, ha nem ismernék őket. Nagyon félek ettől, hogy be fog következni. Ha meg is történik, csak szegényebbek lesznek az emberek. Én személy szerint imádom őket! Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy elénekelhettem a dalaikat!
Többek között olyan remek dalokat, mint a Have a Dream, Take A Chance On Me, SOS vagy a Mamma Mia.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 18. 15:08
|
|
blanka64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 241 Csatolások: 32 Azonosító: 186944 offline
|
Hát igen,nincs olyan ember aki nem ismeri az ABBA-t,vagy ha van,vagy ne mondja,vagy süllyedjen el a tudatlanságában.
Ők fantasztikusak voltak! Lehet,hogy szeretem a 'D-t,meg a többit,de akkor is,senki nem tud olyan fantasztikus leni mint ők. Kevés ilyen kincs van a világon,de szerencsére van.
Mint mindenhol,ők is belebonyolódtak a szerelembe. Talán ezért nincs most annyi vegyes csapat,nem tudom.
Hogy megöregedtek !
A fiatalság is hamar elszáll,ki kell használni,szerintem ők kihasználták !
Ők fantasztikusak voltak! Lehet,hogy szeretem a 'D-t,meg a többit,de akkor is,senki nem tud olyan fantasztikus leni mint ők. Kevés ilyen kincs van a világon,de szerencsére van.
Mint mindenhol,ők is belebonyolódtak a szerelembe. Talán ezért nincs most annyi vegyes csapat,nem tudom.
Hogy megöregedtek !
A fiatalság is hamar elszáll,ki kell használni,szerintem ők kihasználták !
2014. július 29. 20:37
|
|
Voyager76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 58510 offline
|
Sziasztok! 37 (lassan 38) vagyok és 34 éve rajongok az ABBA-ért.
Olvastam itt nagyon jó kommenteket is és nagyon siralmasakat is. Elámultam, hogy egyesek csak bambán néznek, hogy mi az hogy ABBA. Beyla 2012 12.10-ei hozzászólása előtt le a kalappal, tökéletesen kifejezi azt, amit én is gondolok erről. Az ABBA örökké él!!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.