Öngyilkos lett egy ápolónő Kate Middleton miatt
2012. december 09. 21:23
|
|
KyKy97Seoul <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 1284 Csatolások: 29 Azonosító: 157041 offline
|
úristen szegény nő.én leginkább a férjét és gyerekeit sajnálom a legjobban.azért nem kelle volna ilyet tennie.úgy látszik neki fontosabb volt a királyné mint a saját gyerekei és férje...hát nem tudom.
2012. december 09. 21:28
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (szavy @ 2012.12.09. 19:46)
Az angol királyi család körül mindig is voltak érdekes halálesetek. Én megkérdőjelezném, hogy tényleg öngyilkos lett-e a nő.
Lehet, hogy gonosznak fogok tűnni, de ez nekem is megfordult már a fejemben...
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. december 09. 21:31
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
A fenéket lett öngyilkos. Mégis miért tette volna? Férje,gyerekei voltak és gondolom azt hitte nem kevés összeghez fog jutni amint kikotyogja Kéjt Midölton "titkait". Szerencsétlenek ez volt a veszte mert az fix,hogy nem szabadakaratából halt meg...
2012. december 09. 21:32
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Gondolom a telefonbetyárok jót röhögtek, amikor szegény nőt megviccelték, most magukba nézhetnek. Jó, vannak bizonyos dolgok, amik viccesek, de meg van a határa annak is.
A nőt pedig nem bántani akarom, mert tudom, hogy "halottról jót vagy semmit", de nem éppen ez lett volna a megoldás mindenre. Ezzel csak a saját családjának okozott még nagyobb fájdalmat. Szerintem, ha megpróbálta volna megoldani a helyzetet észszerűen, akkor nem kellett volna ilyesmikhez folyamodnia.
A nőt pedig nem bántani akarom, mert tudom, hogy "halottról jót vagy semmit", de nem éppen ez lett volna a megoldás mindenre. Ezzel csak a saját családjának okozott még nagyobb fájdalmat. Szerintem, ha megpróbálta volna megoldani a helyzetet észszerűen, akkor nem kellett volna ilyesmikhez folyamodnia.
2012. december 09. 21:38
Az ilyen emberek undorítóak..Bele gondolok ilyenkor hogy vajon hogy tudnak ezek után nyugodtan aludni?! Szánalom.. -.-+ Nyugodjon békében!
2012. december 09. 22:19
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
Látom itt már egész összeesküvést sejtetek az ügy hátterében. Tényleg több minden szól az öngyilkosság ellen, de szerintem úgy sem fogjuk megtudni, hogy mi történt valójában. Személy szerint én nem tudom felfogni, hogy ezért miért kellett volna megölni/megöletni az ápolónőt, hiszen amúgy is hamarosan kitudódott volna az eset. Másrészről pedig azt nem értem, hogy miért kellene öngyilkosnak lenni ennyi miatt. Bárhogy is történt, sajnálom az ápolónőt.
2012. december 10. 07:13
úristen! de ki képed ilyen hülyeségre!? komolyan mondom hogy az ilyeneket meg kéne büntetni,eleve nem kellett volna őt úgy felhívni hogy Erzsébet királynéval és Károly herceggel beszél! Ez egyszerűen botrányos! :@ azért sajnálom ezt az ápolónőt! :'(
2012. december 10. 10:26
Mennyi rosszindulatú gonosz ember él a földön. Szegény nő!!
Nyugodjon békében!
2012. december 10. 13:08
Nem jó a cím, mert nem Katalin miatt történt, hanem két idióta miatt. Nem ugyan az.
2012. december 10. 14:40
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Nekem is ez ugrott be elsőként, hogy a cím enyhén szólva félrevezető és hatásvadász, az sem a jó értelemben
A másik, amit a témához fűznék, hogy ez az egész bulvárakció lényegében egy viccnek indult. Most is röhögne mindenki az egészen, hogy egy egyébként rossz hangimitátornak ennyire be lehet dőlni. Nem hiszem, hogy a királynő csak úgy felkapja a telót és bárhová elcsörög érdeklődni arról, hogy hogy van a leendő ükunoka. Sőt, nem hiszem, hogy bárkire is rátelefonálna csak úgy valami közvetítő titkár közvetítése nélkül.
A sztori tényleg kicsit morbid, kicsit ijesztő, de alapjában véve csak egy sikeres beugratás története lenne.
Nagyon sajnálom a nővért, hogy így reagált az esetre, tragikus hülyeség volt a részéről, legalább akkora felelőtlenség ezért eldobni az életét, mint az, hogy a betelefonálók nem számoltak azzal kit vonhatnak felelősségre a hívásuk miatt.
Az öngyilkosság merő ostobaság volt a nő részéről. A rádió munkatársai meg bekaphatják, amiért semmi emberi érzés nem szorult beléjük.
A másik, amit a témához fűznék, hogy ez az egész bulvárakció lényegében egy viccnek indult. Most is röhögne mindenki az egészen, hogy egy egyébként rossz hangimitátornak ennyire be lehet dőlni. Nem hiszem, hogy a királynő csak úgy felkapja a telót és bárhová elcsörög érdeklődni arról, hogy hogy van a leendő ükunoka. Sőt, nem hiszem, hogy bárkire is rátelefonálna csak úgy valami közvetítő titkár közvetítése nélkül.
A sztori tényleg kicsit morbid, kicsit ijesztő, de alapjában véve csak egy sikeres beugratás története lenne.
Nagyon sajnálom a nővért, hogy így reagált az esetre, tragikus hülyeség volt a részéről, legalább akkora felelőtlenség ezért eldobni az életét, mint az, hogy a betelefonálók nem számoltak azzal kit vonhatnak felelősségre a hívásuk miatt.
Az öngyilkosság merő ostobaság volt a nő részéről. A rádió munkatársai meg bekaphatják, amiért semmi emberi érzés nem szorult beléjük.
2012. december 10. 15:52
Ez borzatsztó!Mikre képesek ezek a gernictelen alakok,no comment.
2012. december 10. 16:13
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
szegéény.... az ilyen emberek mit éreznek?-.- belegondoltak egyáltalán h ezáltal mit is tesznek? Én a helyükben meghúzódnék a sarokban, így átverni valakit. -.-"" ráadásul még öngyilkos is lett uram isten...
2012. december 10. 16:14
Ami, a telefonbetyárokat illeti, szörnyű, hogy a mai világban milyen emberek vannak...mindent megtesznek a pénzért és a sikerért! :/
Igaz az ápolónő is kicsit túlreagálta a dolgot...Bár róla sem kellene elhamarkodottan ítélkeznem, hiszen nem tudom én mit tettem volna a helyében. (De amúgy nagyon sajnálom
)
Igaz az ápolónő is kicsit túlreagálta a dolgot...Bár róla sem kellene elhamarkodottan ítélkeznem, hiszen nem tudom én mit tettem volna a helyében. (De amúgy nagyon sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.