Tervben van az Alice Csodaországban folytatása
2012. december 09. 19:58
|
|
Ashanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 191254 offline
|
Az esetleges elrontás miatti félelmemen kívül én is nagyon örülök, és persze nagyon várom is.
Így előzetesnek az is jól jönne, ha mihamarabb kiszivárogna valami hír, hogy hogyan döntenek a folytatást illetően. Én eddig az összes olyan filmet imádtam, amelyiknél felbukkant a Johnny Depp-Tim Burton-Danny Elfmann háromszög. :$ Nagyon kíváncsi vagyok, de még mindig félek kicsit egy lehetséges második rész hitelességétől ._. Remélem, hamarosan minden kiderül
2012. december 09. 20:34
Összességében örülök. Ha Johnny, Helena és persze Tim Bourton is benne lesz ( aki nem valószínű ) nem lehet olyan rossz. Biztos megnézem majd.
2012. december 09. 21:40
az az igazság hogy én az első részt sem láttam..De ha lesz folytatás szívesen be pótolom!
2012. december 10. 08:25
Az első rész nekem nagyon bejött, bár kérdés, hogy egy második rész nem rontana-e a dolgokon. Vannak filmek, amiket nem ajánlatos folytatni, és szerintem az Alice in Wonderland is ilyen. A vége nyitott, és így a rajongók azt gondolhatnak, amit szeretnének. Bár azért kíváncsi vagyok, hogy ha elkészül a második film, milyen lesz. Csak ne legyen ennek is 3-4-5-6 része, mert az akkor már inkább sorozat. Mondjuk, Burtonben csak egyszer csalódtam, a Majmok bolygója kapcsán. Remélem, ezúttal nem kell majd.
2012. december 10. 16:53
Szerintem ez egy olyan film, amit a folytatással csak elrontanának, de azért kíváncsian várom!
2012. december 10. 16:58
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Milyen jó már alig várom
2012. december 10. 18:54
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
devárommáááár*w*
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: